Johan Andresen

Member
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Johan Andresen

 • Birthday 11/17/1989

Profilinformation

 • Bopæl
  Århus S
 1. Jeg tror ikke at bas og klaver er hans hovedinstrumenter, selvom han spiller pisse fedt på dem også.
 2. Hej trommeslagere I aften vil jeg henvende mig til de af jer, der har lidt forstand på teknisk udstyr omfattende forstærkere, pladespillere og lignende. Jeg ved, at pladespilleres signal ikke altid er forstærket. Derfor skal der i nogle tilfælde bruges en forstærker til selve pladespillersignalet, hvad enten denne forstærker sidder i - ja forstærkeren - eller er en lille boks mellem forstærker og pladespiller. Dog findes der også pladespillere som har forstærkeren indbygget. Er der nogen der ved, om der findes pladespillere med et stereo jackstick output? I så falde ville jeg sætte dette signal ind i min gamle jvc boomblaster. Jeg skal nemlig bruge en pladespiller, og den letteste måde at at få lyd ud af skidtet ville være ovennævnte, fordi jeg ikke har noget stort anlæg med tilhørende forstærker. Pladespilleren må selvfølgelig gerne være billig. mvh. Johan
 3. Tak for alle svarende. fedt fedt fedt
 4. Hej hej! Den fede overskrift starter jeg lige med at uddybe: Jeg skal have købt nogle cd'er til min mor, for hun simpelthen hører for lidt musik, og jeg har en anelse om, at det skyldes, at der ikke rigtig kommer nogle nye musiske input. Hun har nævnt, at hun mener, at der kun bliver spillet musik, når jeg engang i mellem er hjemme. En folkeskolelærer med meget bred musiksmag. Yeah! I anledningen af hendes fødselsdag snakkede jeg med min søster om det og der faldt snakken på funk. Hun kan godt lide den gode lyd af bas der slappes. Jeg har allerede bestemt mig for at købe Trentemøllers The Last Resort, muligvis en af de gode plader med Simon & Garfunkel (modtagelig for forslag), og nu skal jeg bare finde noget god funk - men her er jeg lidt lost. Da jeg var mindre sled vi næsten Poul Simons 'Graceland' vinyl op. Derfor er world music forslag også velkommende. Det må godt være musik med et vidst beat, noget med 'gang i'. Alle forslag er gode, hav en skøn søndag.
 5. tjek tomtom crew fra australien
 6. voldsomt!! jeg tillader mig at lave lidt reklame med frygt for at overtage topic.
 7. Hey. Ved intet om priser. Men jeg købte en herinde for et halvt år siden for 2400. Kan ikke huske alder mm. Men der er én streng ved seidingen som ikke er der.
 8. sweet copenhagen jazzfestival eller i hvilken forbindelse?
 9. justmusic er svaret. Jeg ved at der er andre, der tidligere har efterspurgt netop det samme som dig. Så hvis søgefunktionen virker ordentligt, kan du finde information her i forumet. mvh. johan
 10. Enig i at der skal være plads til alle, dog ikke under salg hvor det her er musikrelateret og ikke en automobil- eller plæneklipperside. Hvis vi har travlt i hverdagen, er der nok en tendens til at indlæg bliver formuleret hurtigt, hvorved det ordentlige og velovervejede sprog frafalder. Derfor kan der måske opstå lidt knas mellem nogle brugere herinde ind i mellem. Uden kropssprog forstås pointer typisk ret anderledes. Og så lige lidt hygge ud til jer (især de der har pejs og/eller brændeovn):
 11. LOOOOOL Angora er tilbage
 12. 1. Det ved jeg, skulle bare have skrevet noget ned. hurtigt. De andre punkter
 13. http://www.math.ku.dk/formidling/studieret...ng/Stemning.pdf ved søgning på "das wohltemperierte klavier pythagoræiske"
 14. LOL at du skal skrive (en så "vigtig") opgave om det og ingenting ved Jeg kan hjælpe. Har nogle papire om det, men nu skriver jeg lige det jeg kan huske (bemærk at hukommelsen har det med at ødelægge beretninger). Pythagoræiske: Ligesom pythagoras sætning stammer navnet fra en gammel gruppe, som troede på at man kunne regne alting ud og finde de perfekte forhold i alting (med matematik). De prøvede vel et eller andet sted at bruge eller finde Guds metoder til at skabe verden. De ville i denne situation finde den perfekte måde at stemme klaveret på. Det gjorde de med konkret matematik og det hele lød også herligt. Det store problem er at man ikke kan spille i andre tonearter end udgangspunktet. Derfor lavede nogen senere den veltempererede stemning. Veltempererede Stemning: Her går man på kompromis med de perfekte og rene forhold mellem lydbølgerne/frekvenserne for hver tone. Man ændrer simpelthen stemning fra at være perfekt i C eller Am til at kunne spille i alle tonearter. I stedet for at have smukke tal som 1/2, 1/3 osv. som forhold mellem tonerne på skalaen, lavede man talene grimme . Helt tilfældigt skrevet, men ideen: 23/81 eller 13/27. das wohltemperierte klavier... Det er jo matematik. Sådan noget med Hz, frekvens, bølgelængde. Se det var jo ikke særlig konkret, men jeg håber du har fået et bedre overblik, så du ved hvad din opgave går ud på.