Peterb

Member
 • Posts

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Peterb last won the day on July 18 2012

Peterb had the most liked content!

About Peterb

 • Birthday 09/22/1992

Kontaktmetoder

 • MSN
  peter_bysted@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København

For- og efternavn

 • Fornavn
  Peter
 • Efternavn
  B

Peterb's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Reputation

 1. Peterb

  Ss Strainer

  Hvem er importør i DK?
 2. Peterb

  Ss Strainer

  Guarden og plastic-sliden*
 3. Peterb

  Ss Strainer

  Min supersensitive strainer i ellers perfekt stand er blevet ødelagt Er der mulighed for at finde erstatningsdele herhjemme eller lign? Det drejer sig om plastikdimsen der har fat i selve straineren nede ved skindet, og den metalkonstruktion der beskytter straineren.
 4. For lydtrykket er det 3 db (n/m2) For lydintensiteten er det 6 db ( w/m2) og hver ca 10 db psykoakustisk set at man ser en fordobling
 5. I skulle bare høre Levon Helm synge Ikke så meget dansktop over ham!!!!!!
 6. Hør med medlem Peter Sloth, han er god.
 7. De er virkelig dygtige, men synes sgu det er lidt pøllet.
 8. Tjekket, meget musikalsk. Hvor det meste gospel-chops bliver for meget blær, sidder dit lige i skabet.
 9. Tusind tak for responsen. Birthday Present: 421'eren er som udgangspunkt ikke vanvittigt mørk, men proximity effekten tog lidt overhånd, det er jeg enig i, og resultatet er blevet mindre godt. Især på nogle af p'erne og f'erne. Han skulle have været lidt længere væk fra mikrofonen. Jeg tænkte på at give vokalen en smule mere rumklang, men af en eller anden grund gjorde jeg det ikke. Du tænker at give stortrommen en smule rumklang, eller mixe den lavere? Det vil jeg se på. Mississippi Waltz: Ser lige hvordan toppen lyder på den guitar. Har ikke rullet noget af den, skulle jeg mene, men mikrofonen er en smule mørk i lyden. Til allersidst bliver der fadet noget lyd fra kameraet ind. Det skal kun være på videoen, ikke hvis vi udgiver dem som lydfiler til download. Lydmæssigt er jeg også mere tilfreds med waltzen. Det skyldes også jeg optog den efter Birthday Present, så jeg fik rettet alle de ting jeg ville rette. Tusind tak for responsen, og du gad bruge din tid! Vh Peter.
 10. Hej drenge. Jeg har indspillet et par livesessions med mit band på mit gamle loft. Da jeg også har mixet det, må i meget gerne også give lidt kritik på det punkt. Vh Peter.
 11. Meget enig, find et greb, kør med det og stol på dig selv. Hvad Dave Weckl siger er rigtigt er måske ikke det bedste for dig. I har forskellige kroppe, spiller måske forskellige genrer og har forskellige lydidealer. Lyt til din krop og dine trommer: Hvis det gør ondt, så skal der selvfølgelig gøres noget ved det, men så længe du føler dig tilpas og du får den lyd du vil have er det fuldstændig ligegyldigt om du knækker stikken i to og holder den imellem røvballerne. Jeg tror helt ærligt ikke at du får en markant anderledes lyd med traditionelt greb. Men man kan sagtens få samme subtile lyd, især med fransk greb ala Bill Stewart.
 12. Du har vist ikke hørt ordenligt efter: Ingen totaktersgrooves i dette nummer, og omkvædet har nogle fede variationer, om end ikke andet. Her snakker jeg selvfølgelig om originalen