Rasmus D

Member
 • Posts

  1,060
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutral

About Rasmus D

 • Birthday 01/04/1986

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.rasmusbjorndahl.dk

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Nørrebro, Kbh.

For- og efternavn

 • Fornavn
  Rasmus
 • Efternavn
  Dahl

Recent Profile Visitors

4,850 profile views
 1. Ja, hold inde med julegavekøb for i år! Det er her der skal lægges kroner.
 2. Hvad sker der når man sender et progressivt rock-nummer i 5/4 til en hiphop/dubstep/trap-producer og beder ham lave et remix? Tja, lyt i videoen herunder.. Jeg havde ikke lige set den komme.. Hør originalen her: Yossarians Stand Remix:
 3. Tak Rasmus Så kom der lidt anmeldelse.. De går sørme i dybden på Gaffa, hva... http://gaffa.dk/anmeldelse/67573
 4. Tak! Man bliver helt glad I dag er jeg så også ekstra glad, for nu er hele albummet ude: https://itunes.apple.com/dk/album/the-nation-who-chose-cheese/id579111964?l=da (PS. også på Spotify, men via iTunes går der flere dollars til musikken)
 5. Tusind tak! I er sgu søde Jeg skal måske lige understrege at vi ikke spiller live på lørdag. Det sker først i forbindelse med den fysiske udgivelse i det nye år.
 6. Hej allesammen, På lørdag udgiver vi vores debutalbum og i dag har vi så debut på en musikvideo til nummeret Dancing. En lille samfundskritisk duet i 6/8: Og hvis I nu har lyst, så kig endelig forbi High Q på Sønder Boullevard på lørdag kl. 21, hvor vi fejrer release med gratis fadøl og store smil Albummet ryger i øvrigt ud på iTunes, Spotify, Rdio, Pandora og mange flere steder.
 7. Rasmus D

  Ios 6

  Må jeg spørge hvad du har brugt til at synkronisere med, hvis du ikke har brugt iTunes?
 8. Rasmus D

  Ios 6

  Men har du overhovedet prøvet at henvende dig til dem for at få noget service, så? Det kan jo være de kan hjælpe.
 9. Rasmus D

  Ios 6

  Det virker som om der er noget andet galt end opdateringen. Jeg har også en 4. Opdaterede forleden og alt er fint. Appstore fungerer fint og jeg har ikke oplevet nogen apps, der ikke har virket. Der er også fine tilføjelser, som eks. automatsvar på opkald og 'forstyr ikke'. Man kan jo vende den om og sige, at Navigon ikke har forberedt sig godt nok og gjort deres software klar til opdateringen Jaja, så er det 'Apple in control' (igen). Men det er jo også deres telefon og deres software. - Og så kan man jo købe en Samsung hvis man ikke kan lide det. ...på den anden side sponsorerer de jo også Apple nu, såeh...
 10. Ja, det er jo bare om at holde øje her: http://www.ledzeppelin.com/celebrationday/o2_listings.html
 11. Ja, det er da en god anbefaling; er det ikke? <object width="560" height="315"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>
 12. @Erik Frey: Du kunne jo også indsætte dine handelsbetingelser i dine salgsannoncer. De er eksempelvis ikke så relevante i denne tråd... ...bare en tanke.
 13. Har lige færdiggjort den første video til min elektro/akustiske projekt. Jeg spiller alle instrumenter, programmerer og synger sågar også. Egoprojekt <br/> Videoen tager udgangspunkt i teksternes syrede univers og har referencer til nogle af temaerne i teksten til denne specifikke sang. <br/> Jeg har indspillet alle tromme og percussionlyde på mit Tama Starclassic Performer (birk) og bækkenerne der er brugt er: 20" Zildjian K Custom Ride, 17" Zildjian A Custom Crash, 16" Zildjian K Custom Crash og et 18" Wuhan China. <br/> <object width="560" height="315"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>