mokkel

Member
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Profilinformation

 • Bopæl
  apollovej

For- og efternavn

 • Fornavn
  mikkel
 • Efternavn
  tarp

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mokkel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Tak for det. Kender ikke navnet på finishen. Men den er ganske lækker. Jeg vil tage nogle billeder og ligge op på : mit nyeste grej. Jeg kæmper lidt med stemningen lige pt. Det er længe siden jeg har gjort det sidst. Indtil videre er 1 ud af 4 tommer tilfredsstillende.
 2. Hej. Tak for jeres svar og input. Jeg endte med at købe superstar sættet. Men til en noget lavere pris. Umiddelbart lyder sættet ganske ok. Selv med fabriksskind på. Så glæder mig til at få smidt nogle ordentlige skind på. Bækkenerne er ikke noget vildt prangende. Men så er der da noget at slå på, indtil finansen rækker til drømme bækkenerne.
 3. Jeg står i den situation at jeg lige er begyndt at spille igen efter mange års pause. Så har ikke en gang et sølle skind til at ligge. Har faktisk intet ud over et par stikker og en øvepad. Det her er sættet jeg har kik på. Med alt Incl. https://www.dba.dk/tama-superstar-trommesaet/id-1058009821/ ejern ved ikke så meget om sættet. Han har ikke været speciel interesseret i det. Kan se at der stadig sidder fabriksskind på. Det har der gjort de sidste 5 år. For mig ser hænge tammerne “korte” ud. Og så er det et hyperdrive sæt i birk? Forstået rigtigt...
 4. Når vi taler nye vs. Gamle. Hvad snakker vi så om årstals mæssigt? Jeg har kik på et sæt der af ejeren er oplyst at være ca. 7 år gammelt. Synes det kan være svært at vurdere lyden på et sæt. Før man selv har haft fingerne i stemme nøglen. Skiftet skind osv. Jeg kunne godt tænke mig at få en fornemmelse af om et superstar classic, kan blive hæderligt med de rette skind. Og et godt tune up.
 5. Kan det lyde super, som navnet indikere. Nogen der har erfaringer med det sæt. ?
 6. Lige umiddelbart lyder det jo en helt almindelig bygningskonstruktion. Ud over det flydende gulv altså. Mon ikke man kan få en for for tæppe/ måtte der kan “adsorbere” stortrommens “dunk”
 7. Hej trommeslagere. Jeg tænker på at lydisolere min garage hvor jeg har mit sæt stående. Er der nogen der har erfaringer med lydisolering af sådan en art?. Materiale, pris fremgangsmåde osv. Vh.
 8. tak. Har prøvet at rode rundt i menyen. Men sys ikke at jeg kan finde noget. Prøver at kontakte roland i dk. De må kunne hjælpe mig.
 9. Hej jeg har et Roland td 20 expanded. Jeg har købt det brugt. Kan man aldersbestemme det ud fra et serie nummer? Vh. Mikkel
 10. hvilket modul er fedest, og giver flest muligheder, et td 12 modul eller et td 25 modul med den nye supernatural processor?
 11. Hmm. ser ud til at annoncen er slettet. desværre.
 12. Hmm. ser ud til at annoncen er slettet. desværre.
 13. Hmm. ser ud til at annoncen er slettet. desværre.
 14. Har nu næsten bestemt mig for at investere i et Roland TD-25 K. Men er der mulighed for at udvide sættet med flere cymbaler og tams senere ? Hvis ja, er der så et maksimum. .http://www.4sound.dk/trommer/digitaltrommer/roland-td-25k-incl-mds-9v
 15. Har nu næsten bestemt mig for at investere i et Roland TD-25 K. Men er der mulighed for at udvide sættet med flere cymbaler og tams senere ? Hvis ja, er der så et maksimum. .http://www.4sound.dk/trommer/digitaltrommer/roland-td-25k-incl-mds-9v