snippergyppen

Member
 • Posts

  861
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

snippergyppen last won the day on February 8 2015

snippergyppen had the most liked content!

Reputation

72 God

5 Followers

About snippergyppen

 • Birthday 09/08/1975

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Espergærde

For- og efternavn

 • Fornavn
  Jonas
 • Efternavn
  Bruun

Recent Profile Visitors

13,237 profile views
 1. Det var (heldigvis) ikke lang tid du var om at komme til fornuft igen Vi laver en lille jam session i "hallen" når dine nye tønder er færdige og til at spille på. Velkommen tilbage i klubben Gryden.
 2. Mit ligger godt nok i København, men der burde være plads til et par stykker ;-) Gryden.
 3. Tension nut til en super sensitive snare. Gryden.
 4. Jeg bliver sku lidt ramt hver gang jeg læser om koncert gæster der skyder skylden på spillestedet. For at sige det lidt firkantet så er det aldrig bygningen/spillestedet skyld, det peger altid tilbage til lydmanden. Som jeg plejer at forklare folk der kommer hos mig og klager over lyden, så er det enten fordi lydmanden ikke kan sit kram (det er MEGET sjældent) eller fordi han simpelthen ikke har tiden til det. Store produktioner som dem der er nævnt for oven, har et meget stramt tidsskema, de rykker som regel ind til et bart gulv klokken 08.00 om morgenen og gæsterne bliver lukket ind i hallen klokken 18.30, på den tid skal ALT stilles op og det siger ikke så lidt med alt det sceneshow kunstnerne har med disse dage. Scene, lys, lyd, effekter, merchandise, barer osv. er ca. færdig opstillet klokken 15.00, derefter kan lydmanden så begynde at få hul igennem og prøve at forstå det lokale han nu står i, inden kunstneren så står på scenen og vil lave lydprøve. Så rundt regnet har han max. en time til at lave den fede lyd i et lokale han måske aldrig har været i. Man kan jo selv prøve at tænke over hvad grunden er til at der ikke er plads på de fleste produktioner til at lave ordentlig lyd, men det er jo ikke nogen hemmelighed at kunstnere i dag ikke tjener meget på deres pladesalg, så det skal jo hentes ind andre steder, det gør at de spiller mange koncerter og de prøver at presse det hele sammen så de kan nå så mange som muligt på så kortest tid. Det sker dog også at der faktisk er produktioner der kommer uger før med en lydmand og laver de såkaldte bip test af lokalet, så de er forberedt på spillestedet udfordringer når de ankommer med den stor produktion, det er jo kunstneren selv der i sidste ende skal gøre op med sig selv om man vil bruge penge på det. Et godt eksempel på alt det her med at bebrejde spillestedet er næsten lige sket for mig og min arbejdsplads, en af vores koncerter for en rigtig god anmeldelse og vi bliver rost for at lyden var fremragende i hallen, 8 dage senere er der så en ny artist i huset, samme anmelder bruger det meste af sin anmeldelse på at svine os og bygningen til for vores dårlige lyd, så når hr. og fru. Danmark læser dette får de opfattelsen af at det er vores skyld at lyden er så dårlig. Så en lang historie kort, den rammer tilbage på lydmanden hver gang. Gryden.
 5. Evt. en Clinic om hvordan man sover fra det hele, jeg kunne godt være lærer på den hvis det var Gryden.
 6. LU! Og stop så de tråde om hvem der er bedst! Gryden
 7. ja men der kommer så også lige strøm oveni og da jeg selv har en bunker, så ved jeg at lejen ligger på ca. 2400-2500 om måneden. Gryden.
 8. Denne er jo en klassiker: http://www.4sound.dk/forum/slagtoj/trommesaet Ellers er der jo også vores egen fantastiske MONSTER tråd Gryden.
 9. Der er noget galt med billedet, det er spejlvendt 😄 Gryden.
 10. 19" Zildjian A chrash ride fra 60'erne 21" Zildjian A ride fra 60'erne 20" Sabian aax Dark crash 20" Zilco crash fra 1968 15" Zildjian A hi-hat fra 60'erne(meget tynd i både top og bund) Gryden.
 11. Jamen tusind tak for orderne, det er lækkert at få det at vide. Casper: yes det er Andreas der synger i bandet. Gryden.
 12. Ja selv om det er et stykke tid siden at pladen udkom, så har vi lavet en lille ny video. Smid et "like" på vores Facebook profil HER Elller se videoen herunder. Enjoy Gryden.
 13. Vi søger en trommeslager/solist til vores bunker i Brønshøj fra D. 1/10-2015. Man kan ha eget sæt/instrument stående fast og der er rig mulighed for at øve når man har lyst. Lejen er 810,- om måneden og det er med det hele. I bunkeren er der ikke internet, ej heller vinduer eller toilet, det er en bunker. Der ligger et toilet på torvet og ellers ligger der cafeer man kan benytte hvis det kniber midt i det hele. Skriv i tråden eller send en PM hvis det har interesse. Gryden.
 14. Jeg tror jeg slæber et sæt med næste gang jeg skal køre med DSB, så stiller jeg op og spiller lige uden foran stille kupéen for der må man åbenbart godt spille på trommer. Gryden.
 15. Er der andre end mig der kommer til begravelsen i morgen? Gryden