Kermit

Member
 • Posts

  750
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Kermit

 • Birthday 09/06/1985

Kontaktmetoder

 • AIM
  Kermithimself
 • MSN
  kermit@stolten.dk
 • Website URL
  http://to-be-announced.mymusic.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  Kongens Lyngby

For- og efternavn

 • Fornavn
  Kenneth
 • Efternavn
  Stolten
 1. Hej alle Lang tid siden at jeg har været herinde - tror jeg sidst var sådan rigtig aktiv omkring 2005/2006 stykker. Anyways, jeg havde et RMV trommesæt i grøn sparkle, og ville egentlig prøve at undersøge hvor det var endt henne af i verden. Så hvis nogle kan hjælpe, så vil jeg være super taknemmelig.
 2. Den lilletromme der er noget nær the King of snares. Så vidt jeg husker har den en vildt lækker lyd som minder om en syngende trælilletromme. Masser af punch! Tillykke med den!
 3. A Perfect Circle, Vandals, Avril Lavigne, 3 Doors Down, Good Charlotte, Offspring, Sting, Puddle of Mud, Nine Inch Nails, Shawn Mullins, Ashes Divide etc etc. Han kaldes for Josh Freese.
 4. Min #1 yndlingstrommeslager er nedenstående gavflab
 5. Mht. Nils Ratzer, så skal man heller ikke glemme hans fortid i det knap så kendte band Crew, hvor Jan Glæsel og Bob Rickets, og Hanne Boel også var med. Var i øvrigt ledet af min gamle guitarlærer Peter Bjørn Rasmussen. Fantastisk dejlig mand! Nå, men det er generelt lidt sjovt at læse at alle de undervurderede trommeslagere, er trommeslagere som brugerne egentlig selv godt kan li Jeg synes faktisk at min yndlingstrommeslager, Josh Freese, er overvurderet. Han er ikke verdens bedste trommeslager, hvilket mange sikkert gerne vil gøre ham til, men han er fandme dygtig. Og derudover så virker han som en underholdende og sympatisk fyr, som har overskud til at lave nogle fede ting engang imellem. Dygtig, men i sidste ende overvurderet. Generelt kan man vel egentlig sige at alle kendte trommeslagere er overvurderede, og alle de små og store gutter og gutinder man kan finde på youtube, er undervurderede.
 6. Jeg har en Macbook 1,83 ghz eller hvad den hedder. Valgte den fordi min kæreste havde en iBook, og jeg var fuldstændig pjattet med styresystem og brugervenlighed. Den eneste anke jeg har til det er at jeg kun har 512 MB ram, og det er bare for lidt hvis man vil køre mere end ét program ad gangen. Derudover synes jeg at Word og andre office programmer er vildt langsomme til at starte op, men kan vel skyldes det lave antal ram? Derudover har jeg en iPod på 40gb, som snart er fyldt, og før den havde jeg en iPod med 30gb - den med 4 runde knapper og et hjul. Fandme fedt.
 7. Kermit

  Gode Historier?

  Har lavet den klassiske med at man har sat sig godt til rette, fået ørepropperne i, varmet kroppen lidt op, og er generelt klar til en god øver. Så laver man første slag på lilletrommen og skindet flækker. Så piller man ørepropperne ud, tager sit normale tøj på og sætter sig i sofaen og ser fjernsyn - og det var så den øver. Engang jeg skulle spille Blackbird til en musical på guitar, havde vi jo fået trådløse sendere over det hele så den akustiske guitar jeg skulle bruge havde en sender i. Da jeg kigger ned ser det ud som om at batteriet er gået, og det er ca. 1,5 minut INDEN jeg skal på. Jeg styrter ned, midt under forestillingen, med guitar og det hele, til lydmanden og kigger ned igen, flikker lidt med kontakten og så virkede den igen. Styrtede tilbage til scenen, satte mig ned og spillede Blackbird med en puls på 180. Så har jeg et par andre anekdoter som allerede er nævnt andre steder på siden. Jeg gad jo ikke kbe et almindeligt Pacific, Tama, Yamaha sæt da jeg spillede trommer, så jeg havde fundet et mærke der hed RMV der brugte Bapeva kedler i stedet for ahorn. Super fede trommer i øvrigt. Nå, men de skulle jo bestilles hjem fra USA via Indoorstorm, og jeg valgte selvfølgelig en Green sparkle, fordi det jo ser hamrende godt ud. Jeg havde på daværende tidspunkt selv min Pork Pie lilletromme, så jeg havde bestilt sættet uden lilletromme. Da det så dukkede op godt og vel 7 uger senere, pakkede jeg herlighederne ud, og opdagede at de havde sendt en matchende 5,5x14 lilletromme med. Sådan noget brokker man sig absolut ikke over Efterfølgende var Gunnar til en musikmesse hvor han snakkede med en af medarbejderne fra RMV. Da Gunnar fortalte ham at han var fra Danmark, sagde medarbejderen at de jo i øvrigt lige havde lavet et sæt til en trommeslager i Danmark der kaldte sig for Kermit, og at det jo selvfølgelig var i Green sparkle. Small world! Og så var der dengang hvor jeg, så vidt jeg husker, bestilte en Tama roadpro pakke som på daværende tidspunkt vidst kostede 3500,- men med en Iron Cobra dobbeltpedal i. Jeg betalte 3000,- for det hele.
 8. jeg har tilfældigvis hans email Peter.aalbaek.jensen@filmbyen.com
 9. Skal have en ekstern harddisk til min mac på min. 60 gb. Nogen forslag til hvad der ville være et godt køb? Skulle jo helst ikke koste for meget.
 10. Synes deres billeder ser ret cheesy ud, og ligner lidt Peace.
 11. Kermit

  Ipod

  Hva, er Apple begyndt at koge ny suppe på gammelt kød eller hvad det hedder? De har lige lanceret den nye iPod Nano, Nanoen som af mange betegnes som den fedeste iPod designmæssigt. Nu ligner den imidlertid meget den hedengangne iPod Mini, som ikke solgte så forfærdeligt godt. Jeg kunne desværre ikke få et billede af Nanoen, da jeg stadig mangler lidt programmer på min nye Macbook, og jeg har desuden ikke fundet ud af hvor man laver en "print scr" henne, så hvis nogen ved det er det bare super.
 12. Noget helt andet: Min kæreste skulle have keyboardet af sin iBook G4 12" og nu kan hun ikke få det rigtigt på plads igen. Det virker som om det ikke kommer ordentligt ned, og binder meget. Desuden går keyboardet ud med jævne mellemrum, for derefter at virke igen. Nogen der kan forklare mig hvad jeg skal gøre?
 13. Og så blev den bestilt. 1.83 ghz med 80 gb harddisk.
 14. 6% på Macbooks og 8% ¨på Macbook Pros
 15. Ok, Macbook'en trækker også, specielt nu hvor jeg har opdaget at jeg kan få studierabat.