jonaslind

TS Bidragsyder
 • Posts

  2,617
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  43

jonaslind last won the day on July 24 2017

jonaslind had the most liked content!

Reputation

99 God

7 Followers

About jonaslind

 • Birthday 06/26/1977

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Odense
 • Interesser
  Alt det der svinger...

  Kontakt: jonaslinds@gmail.com el. mobil: 61604637

For- og efternavn

 • Fornavn
  Jonas
 • Efternavn
  Lind

Recent Profile Visitors

15,325 profile views
 1. Hey drummers Er her nogen som har prøvet denne pedal: https://www.thomann.de/dk/gibraltar_6711dd_bass_drum_single_pedal.htm Til sammenligning har jeg i dag en Tama Speedcobra, men er lidt tændt på idéen om en direct drive. De bedste hilsner Jonas
 2. Hej I kloge hoveder Hvad er forskellen på de forskellige reifer? Jeg har de sidste mange år kun kørt med støbte reifer over hele linjen. Men nu er jeg da også blevet nysgerrig på, hvilken forskel der er. Både i forhold til tammer og lilletrommen.
 3. HJÆLP!!!! Jeg har mistet en del/skrue til min tama starcast rim. Hvor kan kan købe en ny? Skal bruge en inden lørdag!!!!!
 4. Hey folks Skal vi ikke have en TS-dag i 2019? Jeg savner jer og fællesskabet ...
 5. Jep og har også t-shirt Overvejer faktisk en tattoo i samme stil.
 6. Fedt sæt, det er smukt i hvidt. Og fedt med metalskiver også.
 7. På facebook har der de sidste par dage kørt en heftig debat omkring betaling af spillejob (i dette tilfælde en bar/restaurant). Stedet kunne ikke betale tarif, men bandet skulle spille for drikkevarer og drikkepenge. Der var (selvfølgelig) klar holdning til, at man SKAL have tariffen, og hvis ikke stedet kan betale det, så skal man ikke tage jobbet. Tog man det alligevel, så var man med til at underminere branchen, var skruebrækker osv, I kender selv alle argumenterne. Men har der altid været så skarpe holdninger - historisk set? Har vi ikke alle hørt om senere meget kendte og berømte kunstnere, som spillede for drikkelse, håndører, gratis osv, simpelthen fordi, at sådan var det, og man lagde i omegnen af 10000 timer, hvor man måtte tage til takke med de forhold der nu var. Og alle de timer blev senere hen tilbagebetalt i form af berømthed, store jobs osv osv. Og vi kender jo stadig begrebet "at spille på døren", velgørenhedsjob mm., hvor der ikke er den fulde betaling. Og jeg har også hørt om nogle musikere, der tager betaling i form af jyske dollars?!? Så skal man altid tage tariffen? Også hvis man er et upcoming band - med eget materiale, hvor mulighederne for at præsentere sig selv og sin musik ikke er så mange? Eller skal man så hellere satse på diverse talentshows, hvor man kan, hvis man er heldig, gøre opmærksom på sig selv? God debat og husk at holde den gode tone.
 8. Tusind tak for en en rigtig spændende og interessant artikel, Per. Meget inspirerende.
 9. Og vattæppet ER skiftet ud med et tyndt klæde.
 10. Da jeg sidste år købte et til kun til live brug, og valget faldt på et Tama Superstar i 20-10-12-14, kom mit Premier Cabria i øveren. Men da mit premier er med 2 gulvtammer, så har jeg skulle skifte imellem 2 stillinger, hvilket var ret træls. Så jeg har i weekenden byttet øvesættet ud med et Yamaha Power V Special i samme størrelser som "live-sættet". Jeg fik det sat op idag og givet det nogle tæsk. Oh så skal der spilles igennem til næste øve på torsdag. Det er måske at gå ned i værdi, men jeg kender sættet, da jeg har haft et magen til før.
 11. jonaslind

  Lyd i tammer

  Hey tromme-geeks Hvordan lyder jeres tammer? Synger de med lang sustain, eller de dæmpede med kort sustain? Jeg synes, at mine tammer er en anelse for korte i sustain, og vil gerne have mere lyd i dem. Men er det muligt med støbte reifer? Mit sæt er et Tama Superstar i 10-12-14, og jeg har clear emp over clear amb. Tips og tricks modtages med kyshånd.
 12. Må vi se nogle livebilleder.
 13. Tak for jeres svar. Jobbet krævede ikke en bro-afgift, men havde der været der, var det iberegnet transportudgifterne. Det handlede kun om, at en transporttid på 2 timer skulle udløse en merbetaling på 66%. Jeg er ikke enig med bandets beslutning, men jeg kan jo heller ikke spille jobbet kun på trommer.
 14. Hey folks Har jeres band en politik om pris på job, når der er længere transporttid? Tager I forhøjet kørselstilskud, tager i mere for jobbet, gør I begge dele? Vi har lige stået i en situation, hvor vi blev spurgt om et job i Hobro. Vi er alle bosiddende i Odense, dvs. en transporttid på + 2 timer hver vej. Jeg blev overrasket over, at de andre medlemmer af bandet krævede 66% oveni normal hyre + transport (3-4 biler, fremfor 1 bil + trailer + 1 bil). Jobbet krævede, at vi ankom på forskellige tidspunkter, for at spare 2 personer for 5 timers ventertid. Selvsagt (måske ?!?!?) fik vi ikke jobbet, da baggrunden for at spille jobbet, var et tidligere job til "normal" hyre. Jeg var ikke enige med de andre i bandet, men det var der jo ikke noget at gøre ved. Hvad siger TS-monopolet?
 15. Hahahahhahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂