Nicolaj Fage-Lorenzen

TS-Dag Moderator
 • Posts

  1,122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  19

Nicolaj Fage-Lorenzen last won the day on May 12 2016

Nicolaj Fage-Lorenzen had the most liked content!

Reputation

69 God

6 Followers

About Nicolaj Fage-Lorenzen

 • Birthday 07/22/1975

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Odense N

For- og efternavn

 • Fornavn
  Nicolaj
 • Efternavn
  Fage-Lorenzen

Recent Profile Visitors

10,368 profile views
 1. Hej Lars Det gør mig meget ondt at høre. Gode tanker til dig og din hustru. Jeg håber, I har nogle gode mennesker omkring jer i denne forfærdelige situation. Knus fra Odense Nicolaj
 2. Pearl hihat clutch-gummiklemmeskive, som afløste filtversionen, og som er jammerlige!
 3. Old news travels fast, eller noget... Fedt, hvis du kigger forbi, Lars. Jeg tror, at Lars har en plan om at kigge forbi dette års version, der løber af stablen den 18/9 i Odense. jeg har, tidligere, slået en del op om Det S rte Marked, men responsen fra trommeslagerens brugere var nærmest lig nul, så jeg har ikke brugt krudt på at markedsføre det her. Hvis man skulle have interesse i at deltage med gear til salg, kan man læse meget mere om markedet herunder. Der er sådan set udsolgt ift. det oprindelige antal salgsborde (50), men jeg kan godt arrangere lidt om, så der bliver plads til et par gæve trommeslagere mere. http://facebook.com/sortmarked
 4. Pearls er klasse!!! Fra SP30 og op!
 5. Kan godt se, hvad du mener, Henrik! Det virker utroligt! Men, faktisk har jeg, inden for det sidste år, skilt mig af med to Gretsch-sæt. Sidste efterår forærede jeg mit bejdsede 70'er-sæt til en 10-årig knægt med talent. Og nu har jeg solgt sættet fra Stockholm til en super cool dude, der blev virkeligt glad for at få That Great Gretsch Sound tilbage i sit musikliv. Det skulle på job med ham allerede i dag. Næhhh, så min GAS er faktisk gået lidt af ballonen. Men, skulle der sidde nogen derude med nogle super fede Anatolian Traditionals eller Emotion light ride eller noget, såååååå kunne jeg godt være på noget byt med noget gear + penge min eller din vej! 😂🙈💸
 6. Jo, det er vældigt meget mig, men det vil nok alligevel komme til at stå mere på lager end på scener, så hvis det har folks interesse, så er jeg åben for bud. Har allerede et konkret bud, så det kunne måske komme mere til sin ret hos en anden. Jeg har sluppet en stor del af mit samlergen, og har ikke meget tilbage af den der "den må jeg ha' bare for at ha' den."
 7. Der er nogle her, der ved urimeligt meget om neglelakfjerner!😂
 8. Til venstre!!!!???? Jeg er rystet! Det er jo en TYSK butik. 😳 Ligger have-/grill- og plantesektionen så til højre i Roskilde?? Det er lige før, jeg må skrive til nogen! Til venstre!!!???
 9. Få sættet hjem først, så køber du ikke noget forkert. Så tager du tamholder og går i Suahuab og styrer direkte mod den store skruebar lige til højre. Her prøver du dig frem, til gevind og længde passer. Vintage eller moderne Superstar?
 10. Ved nærmere eftertanke.... Jeg har kun dyre serier! Altså i nypriser tilbage i 80'erne og 90'erne! 😂😂😂
 11. Jeg bruger Evans på mine dyre serier, da Remo er nogle klamphuggere med deres profil på skindet! Watch Evans 360 and LEEEEEAAAAARRRRNNNN!!!
 12. Der kommer billeder af kanter senere i dag. Jeg har nørdet videre i modelnummeret GMS44149 og det mystiske WB. Der er, tilsyneladende og ud fra et 1983-katalog, tale om en G(retsch) M(agnum) S(quare) sized tom dog i 9" i dybden, så man tilføjede vist bare 9 for at indikere en størrelse helt uden for standard. I øvrigt var 10x8 en power tom i 1983. OG koden WB (min tolkning: Wrap Black) er en "fejl 40", da der i virkeligheden står NB med et lille, personligt forschwung på N'et lavet af trommebyggeren. NB er Nitron Black, altså sort coating, som trommerne er. Den sorte ser næsten grå ud i lyset.
 13. Så er sættet hentet hjem, og der er inspiceret lidt mere. Et par ting har forvirret mig vedr. datering af sættet. 1. Tension rods på BD er skiftet fra T til stemmeskruer. 2. BD ben var jeg i tvivl om originaliteten af. 3. 10x9 er jomfru med rim og ikke 10x10, som annonceret af sælger. Der skal ikke skæres i den. 4. 10x9 er en odd størrelse. 5. Kanter er træfarvede og ikke sølvmalede. 1. Ganske normalt, da T-rods ofte blev skæve. Kan også være bestilt med denne type. 2. BD-ben ER originale og fra Creative Research-serien sideløbende med Techware-serien. Benene hedder model 9012 og er en kortere spur, der ikke løber i et rør som de mere kendte Techware. Disse anvendtes kun på 18" og 20" stortrommer. 3 og 4. Serienummeret på 10" er GSM44149WB, som identificeres som NOS og ikke fremgår af nogen katalogers mideloversigter. 5. Kanter er sandsynligvis recuttede på et tidspunkt i sættets levetid. Ud fra kataloger og hardware-perioder, så vil jeg placere sættet ved midtfirserne-slutfirserne på tidslinjen. Rim er nok monteret ved anskaffelsen af en NOS-bestilling. NOS-begrebet er jeg ikke voldsomt inde i. Hvad er kriterierne for NOS-trommer, og hvorfor får de mon deres egne modelbetegnelser ift. de ordinære modeller? Inputs er meget velkomne.
 14. Har nørdet lidt i modelbetegnelserne, og G= Gretsch M=Magnum dvs. power-størrelser