Lars Frimodt-Møller

Member
 • Posts

  1,692
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Lars Frimodt-Møller last won the day on March 17 2016

Lars Frimodt-Møller had the most liked content!

Reputation

97 God

About Lars Frimodt-Møller

 • Birthday 02/12/1973

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Odense

For- og efternavn

 • Fornavn
  Lars
 • Efternavn
  Frimodt-Møller

Recent Profile Visitors

13,273 profile views
 1. Det handler vel også om, hvor "sulten" man er. Hvis man synes, det er meget langt væk, og man faktisk ikke rigtig gider, kan man jo sætte prisen så højt, at kunden siger nej.... Andre er mere trængende og kører gerne langt efter jobsne. Spiller man original musik, kan man ikke være for krævende, da mange steder, der har original musik, får kommunal støtte og betaler kun en tarif pr. mand. Til gengæld kan man jo på alle spillejobs trække kilometer og diæter fra.
 2. Har skrevet noget i den anden tråd Men tjek youtube diy tactile transducer
 3. På min stol til mit el kit herhjemme, har jeg sat tre af de højtaler enheder der er med i fisher anps linket. (Ja det er noget med ohm uddyber gerne) men så en 150w forstærker på. Det fungerer men larmer ret meget og rasler når jeg skruer meget op. Min p&d stol er bare så lækkert lavet, og jeg bliver næsten dårlig, hvis jeg skruer den for højt op. Der er virkelig meget overskud i den. Kom gerne og prøv den. Pearl'en har jeg ikke prøvet. Fisher amps har dog også den type enhed. Bemærk at det er uden forstærker.
 4. Jeg ved godt, at det er dyrt, men Porter og Davies er The shit!!! Jeg er bare SÅ glad for min.
 5. AluCast og den lyder møg fedt har ikke prøvet recording udgaven, men af udseende ligner den godt nok meget Tama'ens opbygning, så mon ikke de ligger ret tæt i lyden?
 6. Jeg har længe haft en idé om, at jeg bedst kunne lide 6,5. Har haft flere 5 og 5,5 som har lydt mega fedt. Jeg har bare tit følt på jobs, at efter en times tid, er der ikke mere lyd i dem, hvor mine 6,5 har haft evnen til lyde og føles fedt hele koncerten. Hmm det skyldes jo nok, at de andre skruer op..... ja og så begynder jeg selvfølgelig at slå hårdere, så øøøøh..... i studie sammenhæng sker det selvfølgelig ikke. Dog får man mere seiding med hvis man kun optager med en mikrofon, hvis man vælger den mindst dybe, men det er jo løst ved at mic'e bunden også. Lige pt er mine to mains 14x6 Tama den ene mahogni den anden alu. Har en supra 14x5 hvis du vil låne og tracke lidt med den og måske blive klogere.
 7. Billedet der er nu et lånefoto. Men jeg har noget der minder om
 8. Ja jeg ved det. Make drums great again!
 9. Pillet og pillet.... den er faldet af :-/ Men den skal bare have lidt trælim, og det gider jeg ikke sende den til Japan for
 10. Det var alligevel interessant! Jeg er rigtig glad for mine 535 fordi de spiller så meget bas. Gad vide om du havde dem rigtigt på. Det burde du jo, da 215 sidder lige sådan, men hvis de ikke sidder og lukker ordenligt, spiller de intet bass.
 11. De små banditter er nemlig lavet i træ!
 12. Kunne man eventuelt lave en lille smugle research på hvilke sæt jeg har, og måske kigge lidt billeder af lignende sæt?