kajak

Member
 • Posts

  344
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by kajak

 1. Som Mikkel nævner, så synes jeg også de er meget forskellige. Hvis du skulle have en Cajon og skulle til Århus, så ville jeg tage et smut forbi DrumCity, de har nemlig et kæmpe udvalg af Schlagwerk som er min favorit.
 2. Sådan generelt, så er det jo min tråd, så jeg kunne også gå ind og slette den. Overvejer i hvert fald om jeg ikke skulle få slået notifikationerne fra. Selvom det altid er rart med 20+ mails i indbakken. Så føler man sig elsket.
 3. Jeg må melde mig under Jons faner. Dog ved jeg ikke hvad der er blevet skrevet og derved slettet. Så jeg ved ikke om ligepræcis Jonas' indlæg burde slettes.
 4. Var du den første der svarede på emnet? Det kan jo være at det er den som oprettede det, som gik ind og slettede emnet og skrev det igen?
 5. Hej hej, Nu har jeg faktisk solgt alle kedlerne. Men havde stadig en enkelt, så jeg stadig kunne få udlevet selvbyggerdrømmen... Dog i mindre målestok. Jeg har en 13x6,5 keddel som jeg vil bikse sammen til en lilletromme. Jeg har idag slebet en smule, bejdset både fingre og heldigvis også trommen. Umiddelbart var jeg ret sikker på hvor jeg ville hen farvemæssigt. NøddeMahogni bruns agtigt. Første omgang påsmøring blev lidt for lys, så jeg måtte ind og fylde lidt mere bejdse i blandingen. Her er der lidt billeder: Den helt ubehandlede keddel: Efter en gang bejdse: Efter anden gang bejdse - Venter nu bare på at blive slebet og olieret et par hundrede gange: Måske man skulle overveje handsker en anden gang. Mest overraskende var det at jeg ikke fik møjet kedlen til inden i. Bumbum. Thomas
 6. http://www.e-conomic.dk/regnskabsprogram/ordbog/ean-fatura
 7. Blue bell ride: hbo 1500. Med lidt held kan den sagtens snige sig længere op. Nu er trommeslagere jo forfærdeligt forfængelige, så det kan være at den blå farve ikke falder i alles smag. Hatten bliver 850-1000. Forleden gik en 13" K hat til 850 kroner. Igen et spørgsmål om efterspørgsel. Det burde være muligt at få 1000 for den, men afhænger af tålmodighed. 800 for stativet?
 8. Og nu tre gange. Det er en fantastisk film. Både musikken og en lidt rørende historie. Elsker den.
 9. http://www.youtube.com/watch?v=3UNa2IF8Ook&list=PL33EC1D5B8A2BF9FC&index=2&feature=plpp Man må da give damen at hun i det mindste har taget tøj på som matcher hendes sæt. Faktisk er det første gang jeg ser et DW brugt som tilbehør. Hun skal ikke spille solo, hun skal groove.
 10. Det er et longshot. Men jeg skal til København til firmafest den 9. september. Vi skal køre i bus derover og hjem, så i teorien burde jeg godt kunne have den med. Vi har nogle fantastiske arrangører, så de har ikke helt besluttet hvor i København selve begivenheden skal finde sted. Men det burde være meget centralt. Af den grund at vi nu skal til firmafest, så har jeg ikke mulighed for at fise frem og tilbage, så den skal leveres, hvor festen afholdes. Så vil den komme til Århus. Det er et longshot, og du skal helst kun bruge mig i et nødstilfælde, men muligheden er der hvis alt andet går galt. Jeg spiller på Koks fra tid til anden, men kalenderen siger at vi først skal spille dernede næste gang i oktober, og så lang tid kan du jo nok ikke vente på din tromme Hvis alt går galt, så skal jeg nok redde dig. Thomas
 11. Super trist - Heldigvis har du serienummeret. Jeg holder øjne og øre åbne. Mvh din "Nabo" Thomas F. Vestergaardsgade 30.
 12. Lidt det samme med handler hvor man kun er interesseret i kontanter, så bør folk måske lige læse annoncen igennem inden de byder både en djembe af filt, 6 par brugte Vater stikker og lignende. Jeg ved det ikke. Jeg er måske bare en gammel sur mand.
 13. Hej alle. Det er godtnok ved at være et godt stykke tid siden jeg sidst rigtigt har handlet, men jeg holder meget løbende øje med salgsafdelingen. Hvad er jeres holdning til underbud i forhold til den pris der er angivet i annoncen. Generelt synes jeg vi er meget billige herinde. Hvis man sammenligner priserne med DBA, hvor priserne er noget højere. Så tænker jeg lidt at man ofte sætter prisen lavt for at handle den op herinde, hvis der er mange interesserede, men HBO er "smertegrænsen" - Hvorimod man på DBA sætter prisen lidt højere, da man enten kan opnå den høje pris eller i værste fald handle prisen lidt ned. Nu synes jeg tendensen har været - Og ja, jeg tænker nok specielt meget på et enkelt medlem i øjeblikket, men der har været flere som konsekvent har underbudt priserne herinde eller budt med underlige ting, selvom man har frabedt sig bytte. Synes I det er i orden? Umiddelbart ville jeg synes at sådan nogle underbud skulle holdes i PM's. Eller jeg så faktisk helst ikke de var der. Jeg synes man for broderskabets skyld skal respektere den pris som sælger sætter. Det er måske også bare min gammelmands-mavesure-holdning. Men hvad siger I? Mvh Mavesure Thomas
 14. Mit bedste bud er at Diana 45 er et luftgevær. Som dette: Ellers kunne det også være et godt chatnavn. Diana45.
 15. Så er jeg i hvert fald enormt misvisende
 16. Jeg tager hatten af for en, som kan præstere lilletrommer end Niki.
 17. D'oh. Og det er selvfølgeligt kun tamholderen jeg tænker på. Lugsne er ikke Rogers.
 18. Bare lige for at understøtte Super-Henriks altvidende indlæg, så er det her et billede af Swivomatic hardware. (og det er desværre ikke mit)
 19. Hvilket sæt spiller du på? Rygtet siger at meshskind skulle være verdensmestre til at smadre dine bearing edges. Så hvis du alligevel er ude i at sætte mesh skind på, købe triggers osv, så kan du også købe et 300kr'ers bingosæt du kan sætte dem på, så du ikke smadrer dine normale akustiske trommer.
 20. Jeg er jo sætløs (og rastløs), så i en søgning på Ebay har jeg fundet det her sæt. Jeg er ret tæt på at bare købe det. http://viewitem.eim.ebay.dk/VINTAGE-60S-LUDWIG-STANDARD-KIT-CHAMPAGNE-MIST--SNARE/230624229805/item Det er bare det hak i stortrommen (se også billedet indvendigt). Tror I det har stor indflydelse på lyden? Skal jeg ikke bare gøre det? Med told og moms vil sættet stå mig i 5500. Det er jo ikke alverden. Thomas
 21. http://www.dba.dk/lars-loekkes-luftguitar-luf/id-74140274/ Nuff said.
 22. Sjovt, jeg sad med min kammeret på et hotel i Holstebro i weekenden og diskuterede præcist det samme. Mine blev: Lars Hug: Kiss and hugs from a happy boy. Jeg har skamhørt det her album siden jeg var 14 tror jeg. Det er en af favoritterne jeg aldrig tøver med at smide på anlægget. Beatles - Abbey Road Nuff said. Alison Krauss and Union Station - Live Geni-og-så-alt. Chris Thile - Deciever John Mayer Trio - Try! Tror lige det var det jeg kunne bidrage med - sådan lige på stående fod.
 23. kajak

  Røverkøb

  Han er da bare forretningsmand. Man skal lure markedet og han ved også tilfældigvis at det i øjeblikket findes tusindvis af konfirmander, som har en spækket bankbog. Han vælger helt bevidst at lave lidt stavefejl i annoncen. Alle ved jo at unges danskkundskaber bliver ringere og ringere. Han har bare appeal overfor de unge. Han skal nok gå lidt ned i pris, ikke meget, men lidt. Hvis han blot skriver skriver 24995, så bliver det helt sikkert solgt på ingen tid.