Nikolaj Frøsig

Member
 • Posts

  147
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nikolaj Frøsig

 1. Fed musik i spiller! Held og lykke med pladen
 2. Jeg ville overveje at bruge "besked" som det der nu er PM. og så bruge "meddelelse" når det var noget der kom fra forumet.
 3. Den har jeg heller ikke hørt før. Den kommer nok til at hænge ved ) sorry !
 4. Overvej isteddet, om du kan nøjes med en hihat, evt med en tamburin monteret på, som din (lilletromme). Jeg tror, at den er svær at få stabil. Men det lyder, og ser super fedt ud i dit klip
 5. Jeg har sådan en schlagwerk 2 in 1. Jeg ved dog ikke helt hvad det der 2 in 1 går ud på. Jeg synes, at den er super fed til prisen og jeg er rigtig glad for den. Den er fed at spille på akustisk, og den lyder endnu federe med en god mic bag på. Hvis du har tænkt dig, at skulle spille mere en blot et par numre i træk, så er det en god ide, at tænke over siddepositionen. Du kan evt. kigge på nogle af de cajoner, som har en hældning, så skal dine lange arme ikke så langt, og du behøver ikke, at side lige så foroverbøjet som man normalt skal.
 6. Emperor og ambassador er en god combi til det du søger. Jeg spillet med den samme combi, dog med coatede ambassador isteddet for clear. Ang pinstripe, så kan du altid dæmpe emperor. Men du kan ikke gå den anden vej med et pinstripe.
 7. Og det med muskelstyrken; Jeg er begyndt på at træne meget styrketrænning, for ca et halvt år siden, og der undgår jeg specifikt, at træne mine underarme/håndled, da jeg også har hørt, at man skulle blive mindre smidig.
 8. Jeg spiller altid med vic firth 7a, selvom jeg hovedsageligt spiller god gamedaws rock. Det er for mig meget uvant, at spille med andre stikker, og jeg tror, at hvis jeg prøvede med en anden stik, over en periode, ville have samme underlige fornemmelse når jeg skiftede tilbage igen.
 9. bed's too big without you - police Hvordan var din nytårsaften?
 10. Jeg vil sige, at du skal smække mere igennem på de lilletrommeslag, som ikke er ghostede, så der kommer en støre kontrast mellem ikke ghostede og ghostede lilletromme slag. Og hveranden taktslag, der kommer på 3 burde være lilletromme og storetromme samtidig. Ikke med en 8. del imellem. Godt spillet
 11. Next year - Foo Fighters Spiller du andre instrumenter end trommer?
 12. It's My Delight - The melodians Hvor er du lige nu?
 13. Coated ambassador helt sikkert. De er nok nemest at stemme til det du skal brufe dem til
 14. Jeg har også de ørepropper der, og de kan varmt anbefales. Ryggen og ørene er noget af det jeg tager mest alvorligt, for når man bliver ældre er det det, der sætter de mest mærkbare spor.
 15. Cellulose fortynder tror jeg vil være godt.
 16. Kan sagtens se din logik, men tid er også penge. Han ser vel personen der byder under dig som en med et bedre bud, da han ikke skal bruge tid på pakke og sende trommen.
 17. Jeg spiller selv med, coated emperor i top og coated ambassador i bunden. Med samme str. (12 og 16) det kan jeg sagtens få en dyb lyd ud af, samtidig med attack og tone.
 18. Det er et rigtigt fint sæt. Men du skal være opmærksom på, at selvom, at det er et el-sæt, så larmer det stadig en del, og der kommer mange vibrationer fra storetrommepedalen. Så du skal overveje, om det stadig bliver en stor plage for underboerne.
 19. Der er Yamaha hipgig. Har ikke prøvet det, men det er en gang imellem tilsalg herinde. Er kan du, hvis du har en cajon, bruge den som storetromme. Det kan give en fed lyd, hvis du har en lille gummiplade eller lign på, der hvor pedalen rammer.
 20. Ja det kan vi sikkert godt få noget godt ud af, især hvis jeg skaffer nogle gode trommemikrofoner. Guitar lyden tror jeg da i alt fald bliver god, for det er nogle lækre forstærkere og mikrofoner vi har. Igen mange tak for svarene (:
 21. Mange tak for de gode svar drenge (: lækkert med en grov manual, og gode råd. Vi skal helt klart også snart have indspillet nogle numre. Det er en fornøjelse at være del af dette forum!
 22. Jeg er bare lidt bange for, at den her metode og med audacity bliver lidt for billig, at høre på, men det er helt sikkert værd, at lege lidt med, før vi investere i et lydkort. Kan man få et ordenligt lydkort til 1000-1500, man kan bruge til noget?