SiLLe^

Member
 • Posts

  608
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About SiLLe^

 • Birthday 03/19/1988

Kontaktmetoder

 • MSN
  simongl@live.dk
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København
 • Interesser
  Trommer, musik...
 1. Hey.

  JA! det kan du tro jeg er. Jeg har endnu ikke stødt på noget jeg syntes er federe. Jeg kunne nogen gange godt tænke mig nogen lidt mindre størrelser til at spille nogen andre ting. Men jeg syntes det lyder fuldstændigt fantastisk.

  så sent som igår optog jeg faktisk lige en video med det.

 2. hey power-sko.

  Er du stadig tilfreds med sættet? :)

 3. Dejligt at høre du er glad for sættet! Og håber du passer på det.. Mht. træsort så er mit gæt, at de forstærkede kanter er af ahorn og resten er poppeltræ, og ikke bubinga.. Mht. 13" tom dør lidt i lyden når den står på snare stativ er der råd for.. Som der er blevet nævnt kan det være fordi du strammer stativet ALT for hårdt på trommen. Lad være med det, det er heller ikke godt for reiferne.. Og så "lyder" alle snare stativer ikke lige godt.. Min erfaring siger mig at nogle stativer dræber lyden mere end andre.. Det lyder sært, men er sandt
 4. Ellers tak, det skal være DVD..
 5. Kan se Løvernes Konge er udgået på DVD indtil 2011... Nogen der har den på DVD med dansk tale, som vil sælge til mig??? Det er til en gave.. Mvh. Simon...
 6. Hvilket main crash brugte han så? 19"-20" Paiste 2002 ? Mener ikke hans main er Traditional, og jeg vil rigtig gerne vide hva hans main crash er..
 7. Det fremgår heller ikke på hjemmesiden at de kører halv pris, så prøv at ringe til dem.. Det er forøvrigt ikke kun Traditional de kører halv pris på! Så vidt jeg forstor har de også noget fra Signature serien hvis man er til det..
 8. Yeahh Det er fandmer sådan bækkener skal lyde! Har lige købt det i dag, og det lød helt kanon i forretningen.. Nu glæder jeg mig til at tage det med i øveren! Hvis der er nogen der ikke kender Traditional serien, så tjek den ud NU! Det er de fedeste bækkener, og Drum City kører halv pris på dem indtil årsskiftet! Lige et billede af et magen... Ride! Peace!
 9. Tama har også lavet en, som jeg har hørt skulle være federe! Om den er dyrere eller billigere end yamaha'en, ved jeg dog ikke.. Men det er vel værd at tjekke den ud?
 10. Sådan!!! Så får man også set dem..
 11. Ja ja, så har alle vist været efter medlem Skaarup, og han har sagt undskyld, så lad nu det ligge.. I tager tingene lidt for tungt herinde engang i mellem Jovist det var ikke pænt sagt, men vi kan vel alle sige nogle uheldige ting engang i mellem.. Og så vil jeg lige til Skaarups forsvar sige, at hans syn på Vildsund marked passer meget godt.. Det er ikke andet end fulde gamle bønder som vil slås.. Om det så er børn de banker, eller kvinder er dem lige meget.. Og så er det vist i orden at tvivle på folks intelligens når man er så pisse fej.. Selvom er det ikke alle på markedet der opfører sig sådan.. Og til dig Martin, tillykke. det klarer du jo flot.
 12. Har en ven som snakkede med Lukather i Aarhus, og der loed det til at det var endeligt...