henrikrathje

Member
 • Posts

  12,899
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

henrikrathje last won the day on June 7 2021

henrikrathje had the most liked content!

Reputation

369 Fremragende

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Ishøj Strand

For- og efternavn

 • Fornavn
  Henrik
 • Efternavn
  Rathje

Recent Profile Visitors

25,365 profile views
 1. og i en bunker ville jeg måske overveje at lave 2 ens.. en foran og en bagved sættet.
 2. Hejsa jo det vil også virke der... men du skal nok lege mere med placeringen.. buet væg gør ikke så meget.. så ville jeg bare sætte den lidt højere så den peger ned på trommerne...ELLER bukke beslagene du hænger den i, så den hænger i lod.. ulempen der er at den tar lidt gulvplads.. men man kan jo stille noget "rod" bag ved: win win? husk at beregne dine frekvenser med linket. og brug noget stivere end MDF ;-)... det virker men føj det er svært at lave pænt når det er så tyndt.
 3. når jeg henter min Supra så kan jeg ta et par fotos.. min nye iPhone 12 Pro er ret god til lavt lys fotos.
 4. altså jow. det kan fungere.. Men lugs vil dreje sig med reifer.. og med tube lugs er det et problem. Der er ingen inserts! Så hvis skruen tvinges skævt så sker der en af tre ting: 1. skruen sætter sig fast 2. skruen knækker 3. gevindet får i smadder i lug. tube lugs SKAL sidde i lod og ret præcist. Modsat alm lugs som kan flexe lidt sidelæns. du skal med tube lugs ha proppet de 8mm huller. Just sayin..
 5. og jeg har ikke kunne høre nogen detuning ved hårde slag eller noget!.. bruger dem i studiet så var der noget så havde jeg nok hørt det. jeg vil dog kraftigt anbefale de pearl dutter.. men de bør ALTID bruges uanset hvad man gør.
 6. inden du borer.. så check de her ud: https://www.thomann.de/dk/tama_mc8_hoop_grip.htm virker pisse godt... super solidt. bruger dem på de 14-18 toms jeg har som ikke har ben. alm ben passer i, så er det bare at sætte Pearl air dutter på https://www.thomann.de/dk/pearl_r_40_3_suspension_rubber_feet.htm og så spiller det.
 7. hmm.. nej.. for: skruen til motering af lug går jo igennem kedlen.. og da monteringshul i ny lug er mindre end 8 mm, så vil lug trækkes op i kanten af hullet.. MED MINDRE du er så utroligt heldig at du bruger gennemgående lugs som passer så begge mount pins (dem der går fra lug og ind i kedlen) går stramt i... jeg vil bare bestemt fraråde det! det liber noget bæ.. og med stor risiko ustabilt! bruger du alm lugs, 1 pr side, så dur det slet ikke.
 8. jeg tænkte sådanne her så du får dækket de tomme huller... ellers bliver trommen MEGET tør i lyden https://stdrums.com/en/p/stdc20cr
 9. kedlen er tyk nok til at det burde være ok.. selvom det aldrig er optimalt med kun 1 hul i kedlen.. hvilket er hvorfor Yamaha bruger et not hul til at stabilisere med. nej de passer ikke.. sagen er at hullet er 8 mm stort i din kedel.. derfor passer ingen normale lugs i.. de bruger typsik 6-6,5 mm til at montere i. der er 2 muligheder: 1) monterer lugs med 2 huller i, og sæt dem så de dækker de gamle.. så ses det kun indefra. Lyden er den samme. 2) mulighed er at lave træ propper der limes i de huller, og så bore nye huller til nye lugs. men da single hul lugs ikke vil dække det lille not (stabilitets fordybning) foran hver lug, så er det pænere og bedre at montere lugs der dækker over begge huller.
 10. Her er et lille ringe foto af den færdige dims.. som den sidder hos mig. Malet grå med gulvlak som er stenhårdt.
 11. Jeg har planer om at bygge nogle til højere frekvenser også, men tiden er lidt knap. Der bygger jeg nok 2-3 stk da de er ret små.
 12. Hej MIkas.. Jeg gjorde det ud fra nogle test optagelser af trommer. Jeg gik så ind bagefter og EQ sweepede mig frem til hvilke frekvenser i mellemtonen jeg syntes var lidt grimme/forhøjede.. og de lå typisk ml. 500 og 1000 hz Så gik jeg på nettet og nørdede. Og fandt frem til at det vist var ret normalt. Så tog jeg chancen og brugte en weekend på at bygge den. Og det virkede sgi. Man kan også gøre det at lave en udmåling af ens lokale. En måle mic og et program til det kan ofte gøre det. Men jeg havde ikke lige nogen af delene og ville ikke bruge penge på det før jeg vidst om det virkede. Det virkede
 13. https://www.cymbalone.dk/sex-wax-trommestiksvoks?gclid=CjwKCAjw34n5BRA9EiwA2u9k3-jt7_pt_Q9rPLCLrD054tGwsOVbWcljsW8JQutdRQBgMzPZMqwRSBoC7FwQAvD_BwE
 14. Hehe.. ja navnet på den voks er lidt weird .. endda med duft af kokos.. men den virker! Jo tak.. skal lige til en photoshoot først.. måske man sku smøre noget håret også..
 15. ja de bruger voks.. Men det kan jo også opleves som lak hvis man ikke lige har pdrøvet et før. jeg har min egen sexwax som jeg bruger på stikker.. Det er super fedt live når man sveder meget.