henrikrathje

Member
 • Posts

  12,899
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

Everything posted by henrikrathje

 1. og i en bunker ville jeg måske overveje at lave 2 ens.. en foran og en bagved sættet.
 2. Hejsa jo det vil også virke der... men du skal nok lege mere med placeringen.. buet væg gør ikke så meget.. så ville jeg bare sætte den lidt højere så den peger ned på trommerne...ELLER bukke beslagene du hænger den i, så den hænger i lod.. ulempen der er at den tar lidt gulvplads.. men man kan jo stille noget "rod" bag ved: win win? husk at beregne dine frekvenser med linket. og brug noget stivere end MDF ;-)... det virker men føj det er svært at lave pænt når det er så tyndt.
 3. når jeg henter min Supra så kan jeg ta et par fotos.. min nye iPhone 12 Pro er ret god til lavt lys fotos.
 4. altså jow. det kan fungere.. Men lugs vil dreje sig med reifer.. og med tube lugs er det et problem. Der er ingen inserts! Så hvis skruen tvinges skævt så sker der en af tre ting: 1. skruen sætter sig fast 2. skruen knækker 3. gevindet får i smadder i lug. tube lugs SKAL sidde i lod og ret præcist. Modsat alm lugs som kan flexe lidt sidelæns. du skal med tube lugs ha proppet de 8mm huller. Just sayin..
 5. og jeg har ikke kunne høre nogen detuning ved hårde slag eller noget!.. bruger dem i studiet så var der noget så havde jeg nok hørt det. jeg vil dog kraftigt anbefale de pearl dutter.. men de bør ALTID bruges uanset hvad man gør.
 6. inden du borer.. så check de her ud: https://www.thomann.de/dk/tama_mc8_hoop_grip.htm virker pisse godt... super solidt. bruger dem på de 14-18 toms jeg har som ikke har ben. alm ben passer i, så er det bare at sætte Pearl air dutter på https://www.thomann.de/dk/pearl_r_40_3_suspension_rubber_feet.htm og så spiller det.
 7. hmm.. nej.. for: skruen til motering af lug går jo igennem kedlen.. og da monteringshul i ny lug er mindre end 8 mm, så vil lug trækkes op i kanten af hullet.. MED MINDRE du er så utroligt heldig at du bruger gennemgående lugs som passer så begge mount pins (dem der går fra lug og ind i kedlen) går stramt i... jeg vil bare bestemt fraråde det! det liber noget bæ.. og med stor risiko ustabilt! bruger du alm lugs, 1 pr side, så dur det slet ikke.
 8. jeg tænkte sådanne her så du får dækket de tomme huller... ellers bliver trommen MEGET tør i lyden https://stdrums.com/en/p/stdc20cr
 9. kedlen er tyk nok til at det burde være ok.. selvom det aldrig er optimalt med kun 1 hul i kedlen.. hvilket er hvorfor Yamaha bruger et not hul til at stabilisere med. nej de passer ikke.. sagen er at hullet er 8 mm stort i din kedel.. derfor passer ingen normale lugs i.. de bruger typsik 6-6,5 mm til at montere i. der er 2 muligheder: 1) monterer lugs med 2 huller i, og sæt dem så de dækker de gamle.. så ses det kun indefra. Lyden er den samme. 2) mulighed er at lave træ propper der limes i de huller, og så bore nye huller til nye lugs. men da single hul lugs ikke vil dække det lille not (stabilitets fordybning) foran hver lug, så er det pænere og bedre at montere lugs der dækker over begge huller.
 10. Her er et lille ringe foto af den færdige dims.. som den sidder hos mig. Malet grå med gulvlak som er stenhårdt.
 11. Jeg har planer om at bygge nogle til højere frekvenser også, men tiden er lidt knap. Der bygger jeg nok 2-3 stk da de er ret små.
 12. Hej MIkas.. Jeg gjorde det ud fra nogle test optagelser af trommer. Jeg gik så ind bagefter og EQ sweepede mig frem til hvilke frekvenser i mellemtonen jeg syntes var lidt grimme/forhøjede.. og de lå typisk ml. 500 og 1000 hz Så gik jeg på nettet og nørdede. Og fandt frem til at det vist var ret normalt. Så tog jeg chancen og brugte en weekend på at bygge den. Og det virkede sgi. Man kan også gøre det at lave en udmåling af ens lokale. En måle mic og et program til det kan ofte gøre det. Men jeg havde ikke lige nogen af delene og ville ikke bruge penge på det før jeg vidst om det virkede. Det virkede
 13. https://www.cymbalone.dk/sex-wax-trommestiksvoks?gclid=CjwKCAjw34n5BRA9EiwA2u9k3-jt7_pt_Q9rPLCLrD054tGwsOVbWcljsW8JQutdRQBgMzPZMqwRSBoC7FwQAvD_BwE
 14. Hehe.. ja navnet på den voks er lidt weird .. endda med duft af kokos.. men den virker! Jo tak.. skal lige til en photoshoot først.. måske man sku smøre noget håret også..
 15. ja de bruger voks.. Men det kan jo også opleves som lak hvis man ikke lige har pdrøvet et før. jeg har min egen sexwax som jeg bruger på stikker.. Det er super fedt live når man sveder meget.
 16. vil lige sige at det ikke sådan så ringe trommelyd bliver til god trommelyd. Men går man op i detaljer så er den vigtig.
 17. En diffusor er modsat dæmpning og absorbers ikke til for at dæmpe eller fjerne noget.. de sørger for, hvis de fungerer, at hårde/stærke frekvenser (typisk lav mellemtone til lav diskant) brydes i diffuse bølger (kan opleves som fase korrigering) og dermed undgås grim flutter og hård lyd i lokalet. Især omkring BD og toms gør det nytte Jeg har testet et par men endte med at bygge en selv. Bygger nok flere.. for skidtet virker sgu! Denne side er super genial til at beregne mål på din diffusor afhængigt af hvilke frekvenser du ønsker at påvirke. http://www.acoustic.ua/forms/SchDiff_out.en.html Min førstes mål er vedhæftet. Effektiv range 375-1825 hz.. men tar rigtigt ved omkring 450-500 hz. Jeg havde en tom plads på væggen så valgte at lade den være 120 cm høj, og den er ca. 70 cm bred. Jeg byggede min i 3 mm MDF. Billigt og hårdt nok, men vil anbefale 3-4 mm birk i stedet. Dyrere men meget nemmere at arbejde med! Så det kan bygges for 4-500 kr. En købe i samme kval koster nemt 2-3k. Hvordan virker den så.. jamen den bryder modfasen på de grimme frekvenser der var omkring 400-1500 hz som gav en tynd og hård lyd i bd og gulvtoms.. det kan sammenlignes med når en tom er i modfase til OH.. så blir den tynd og hård.. det virker! Den skal opsætte min. 1 m fra trommerne.. gerne 2-3m væk om muligt. Min er ca. 1,5 m væk. Min er ikke 100% præcis.. der er et par mm off ind imellem.. men SÅ nøje behøver den ikke være for at virke. Bemærk at antalle af celler ikke ændrer på frekvens reaktionen, men udelukkende øger effekten da den bliver bredere. Så har du plads så er det fint med flere i "diffuse order" .. hvis du undrer dig over hvilke tal man kan vælge, så er det primtal :-).. og der er noget avanceret matematik bag det. Dont mess with it, just follow the instructions bemærk at højden ikke er så vigtig.. bare dybeste celle kan være der seføli. Min bagplade er bund i dybeste celler.. så fylder den mindst.
 18. update... holder længere end jeg troede.. er stadig på første stykke flex på mine clutches.. en enkelt har jeg skiftet.. ikke fordi den var slidt men fordi den ikke var klippet til helt godt nok
 19. kan sige at jeg stadig kører på første stykke... så det holder længere end jeg troede.. nemt 3-6 md.. eller meget mere hvis man ikke spiller hver dag. har 3 clutches og de kører stadig på første stykke flex.
 20. drumtrax til Android er ¨benbart flyttet ud af google play.. nå men den kan findes her: https://apkpure.com/drumtrax/com.drumtrax.drumtraxapp/versions
 21. den her måske. hørte lige en android kammerat https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drumtrax.drumtraxapp&hl=da
 22. sorry. troede det var en PM jeg svarede på.. lol TS er jo et fint sted at spørge..
 23. pictures or it didn't happen!!
 24. og ja. tyk alu opfører sig faktisk næsten som stål.. I volumen.. faktisk mere tone..