kekle3

Member
 • Posts

  747
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

kekle3 last won the day on March 6 2013

kekle3 had the most liked content!

Reputation

19 Neutral

1 Follower

About kekle3

 • Birthday 04/14/1988

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Århus C

For- og efternavn

 • Fornavn
  Ken
 • Efternavn
  Klejs

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hejsa, jeg står til at modtage et sæt lortetrommer, som jeg vil lave om til et elektronisk meshsæt. Problemet er bare at de toms er liiiige lovlig dybe (12x10 og 13x11), og de fylder derfor unødvendigt meget. Derfor ønsker jeg at de skal nedskæres til omkring 4-7 i dybden. Er der nogen i Århus eller Østjylland der har nogen erfaring med det, og som kunne være frisk på at hjælpe en fyr med 6 tommelfingre? Som sagt, behøver det ikke bliver noget som helst specielt, da de skal være eltrommer. Bare så at man kan bruge dem med nød og næppe akustisk, derfor er amatører velkomne Mvh. Ken
 2. Nye medier overtager de andre. Trommeslageren vil selvfølgelig altid være en god kilde til inspiration og hjælp hos nogle ret kyndige personer, men tiden for disse typiske forums render ud.
 3. Uf, den slags pedaler er forfærdelige imo. Har på ingen måde den samme feel som en rigtig pedal.
 4. Jeg bruger pt. en russisk lavet trigger, der hedder TrigMic. Det fede ved den er at det er både modul og trigger i samme enhed! Super nem at bruge, hvis man bare skal bruge en storetrommepedal. https://www.youtube.com/results?search_query=trigmic+gen2 Du må sige til hvis du har interesse i en, da jeg har fået nogle rabatkoder fra udviklerne. Er selv godt tilfreds.
 5. Har også set på at købe en af disse fra ST drums 10x4, Gætter på alle clear acryl kedler er den samme farve. Og så genbruge hardware fra min nuværende kedel. Dog skal der stadig skæres i den.
 6. Ja. Har snakket med DRS omkring om han gjorde sig i den slags, og det gør han IKKE. Jeg har nogle Crush helstøbte clear acryl toms som jeg godt kunnet tænke mig var en smule mindre. Der er tale om en 10x7 og 12x8. Måske skære 1-2 inch af dem. Simpelthen så jeg kan have dem tættere over storetrommen. Er der nogle der har nogen erfaring med dette?
 7. Tænker at købe fuldt F5 setup. Har lidt bækkener der skal sælges ud af dog.
 8. kekle3

  Frækt Setup?

  Det kan være lidt bøvlet med 16 dele, man skal lige tvinge armen lidt rundt. Men det føles bare rart når mange af numrene er omrkring de 10-15 minutter, hvori størstedelen er blast beats at have det mere neutralt. Overvejer også at få sat mit normale stativ op igen. For at have det bedste af begge verdener. Men tænker det måske vil lyde fjollet på indspilninger af der er hihat fra "2 steder" i lydbilledet.
 9. kekle3

  Frækt Setup?

  Det synes jeg. Især under dette studieindspilning af Sunken. Der er tale om et acyllic sæt af mærket Crush. Setup er 12x8, 16x14 toms, 22x18 kick og Crush 13x7 handhammered phosphor bronze snare. Er jeg virkelig den eneste der synes det er en fed ide at have min hihat i højre side på denne måde? https://www.dropbox.com/s/thm0tw7ipvmiobu/14918852_10154683801094313_4634600510134273174_o.jpg?dl=0
 10. Mange gode pointer i komme med. Videoen er selvfølgelig meget kort, for netop at folk kan se hvordan jeg slår i forskellige tempoer. Når jeg øver er det ofte 10 min nonstop øvelser eller lignende. Er begyndt at sætte en 30-60 minutter af af gangen til der herovre. Og angående det med tempo, kan jeg snildt spille i uendeligheder når det er langsom tempo. F.eks. i 140 bpm kan jeg nok køre 16 dele i 10 minutter uden problemer. Men kun 10 sekunder i 200 Og hvis man klikker ind på mit band i min signatur, så kan man også høre at jeg kan spille trommer. Vil bare gerne kunne få mere speed på mine hænder mere, for resten synes jeg er acceptabelt. Accenter osv, ville være sekundært for mig.
 11. Bare ærgeligt jeg er fanget i Vietnam i de næste 3 måneder
 12. Problemet er at jeg spiller i et blackmetal band, og jeg gerne vil have mere tempo på sangene. Kan jeg spille solidt 210 bpm, så kan jeg jamme det meste
 13. Nu kunne jeg godt tænke mig at spille hurtigt, 190-230 med hænderne. Gætter på det er bedst kun at fokusere på fingrene så? Sørge for håndled intet gør?
 14. Er i vietnam de næste par måneder, og sveder mere end hvad godt er. Tøjet forbliver af. Ja, videon er spejlvendt, min tatovering er på venstre arm. Tak for de mange bud. Hvad jeg mærker, er at min højre arm nærmest svipper lidt når jeg kører hurtigt. Lidt ala moeller, bare kun to slag, hvilket sparer på min energi. Ved ikke om videoen snyder, men jeg holder mest mine hænder ala German Grip, med tommelfingrerne imod hinanden mere end opad Tror en trommelærer er en nødvendighed for at jeg kan få mit blackmetal band op på det næste niveau. Det var den fedeste følelse da man pludselig kunne spille hurtigt dobbeltpedal og spille efter de sange man hørte som 18 årig.