ManUtdFan

Member
 • Posts

  130
 • Joined

 • Last visited

About ManUtdFan

 • Birthday 07/17/1986

Kontaktmetoder

 • MSN
  phbecker17@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.philpedia.net
 • ICQ
  85960812

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Ballerup

For- og efternavn

 • Fornavn
  Philippe
 • Efternavn
  Becker

ManUtdFan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Han er for syg ja! Både med Level 42 og eget band som i videoen
 2. Ja, det er jo klart et ride-bækken der crashes på - hvis jeg ikke fik gjort det klart til at begynde med Alternativt måske noget K Constantinople eller et andet tørt, mørkt jazz ride?
 3. Er der nogen som kan give nogle ideer til hvilket ride-bækken der anvendes i stykket omkring 3:44 i dette nummer? Jeg er ret vild med den crash-agtige lyd
 4. Hej allesammen! Jeg er begyndt at få ondt i ryggen efter ret kort tid når jeg spiller på mit sæt, og jeg mistænker at det kan være relateret til min stol. Min Roc'N'Soc stol med Gibraltar-bund er blevet temmelig ustabil - dvs. den kan rokke en del rundt når man sidder på den. Jeg har prøvet at stramme skruerne alle vegne, og det hjælper kortvarigt, men ens bevægelser når man spiller får den hurtigt rokket løs igen. Jeg tænker at det måske ubevidst får mig til at spænde mere i musklerne omkring lænden, hvilket giver smerte og hurtigere træthed. Jeg kan ærligt talt ikke huske om den altid har været sådan (købte den brugt), men jeg er begyndt at lægge meget mærke til det på det seneste. Jeg købte den til erstatning for en PDP-stol som havde samme problem, dog i mindre grad. Hvad kan man gøre ved det? Det kan snildt være at jeg er komplet idiot og overser en åbenlys fix...
 5. Hej Niels! Lige lidt input fra mig, som ejer et lignende sæt (med fare for at der er en større Pearl-nørd end mig som støder til og retter). Jeg har et Pearl BRX (denne serie har altid heddet Masters Studio - Masters Custom er maple/ahorn, dvs. MMX/MRX). Der var også en serie kaldet MBX som var med re-rings (mener det var maple). Masters-serien var vistnok Pearl's topserie i slut-90'erne/start-00'erne, indtil Masterworks kom på banen. Senere kom Reference ind mellem Masters og Masterworks. Lige under Masters var Session-serien, som var samme kvalitet træ men havde andre finishes og ISS mounts frem for Optimounts på toms. Jeg købte mit sæt (shell pack med tomholdere og uden snare) med flg. trommer: 22x18" BD, 10"x10", 12"x10", 14"x12" toms for ca. 4.500 kr. via eBay i England for en del år siden efterhånden, så hvis du kan få dem til prisen du siger, lyder det som en rigtig god handel for dig uanset den kosmetiske stand.
 6. Superfedt Jonas, det lyder kanon! Sjovt at se hvad I har lavet al den tid dernede Ser også frem til eventuelle datoer nær København!
 7. Mange tak Jonas, det gør jeg næste gang jeg er i bunkeren Super tip med Slap Klatz, dem har jeg før brugt på et china med fin effekt, så jeg giver det helt klart et skud på 20" Evo. Jeg prøver helt sikkert at tjekke nogle HHX Evolution crashes ud, måske også et O-zone. Har gloet nogle videoer - Pete Ray Biggin ser ud til at spille på en masse HHX her, og det lyder super fedt - kan nogen se præcis hvad det er for nogle, også hi-hatten? http://www.youtube.com/watch?v=aQcGfRT4Tt0 Hørte også tilfældigvis et andet ride som fangede min interesse - 21" Sabian AAX raw bell dry ride:
 8. Tak for tippene indtil videre - keep 'em coming Man må naturligvis gerne drille - p.t. er jeg ude efter tips så jeg kan målrette hvilke skiver jeg begynder at lytte til på nettet og prøve i butikker. Mht. HHX Evolution-bækkener har jeg et 20" ride - det er jeg ved at være en smule træt af, og jeg har ofte syntes det har en lige lovlig voldsom live-lyd. Har også et 16" HHXplosion crash som måske kunne passe ind. Det er i hvert fald aggressivt...
 9. Hej allesammen! Jeg har kastet mig ud i at spille den vidunderlige genre, funk (samt diverse relaterede numre). Vi snakker alt muligt fra tidlig Michael Jackson til Aretha Franklin, Otis Redding over Ridin' Thumb, Tower of Power osv... I den forbindelse ser jeg på at skifte min blandede landhandel af aldeles u-matchende bækkener ud. Jeg kunne rigtig godt tænke mig nogle tips til hvilke bækkener/serier og størrelser som ville egne sig godt til funk-genren (men gerne også allround hvis nødvendigt). Har prøvet at søge rundt her på forummet, men ikke rigtig fundet det store. Jeg forestiller mig nogle crashes som er ret lyse/hurtige, og måske en hurtig 13" hi-hat med god stick definition. Men hvad med ride og andet godt? Umiddelbart har jeg noget i tankerne à la Zildjian K/K Custom (samt måske et Constantinople ride), Sabian HHX osv., men det er muligt jeg er helt galt afmarcheret En ting, jeg dog kan sige med det samme: jeg er ikke specielt interesseret i Paiste, da deres "sound" ikke er lige mig... Jeg er meget interesseret i at høre jeres erfaringer!
 10. Sygt fedt, Kasper! Super groovy og lækker sound!
 11. Hvis du søger flere end én trommeslager at dele lokalet med, kunne jeg også være interesseret PM sendt!
 12. Sjovt... jeg har faktisk det på præcis samme måde med Paiste-bækkener - har aldrig hørt et Paiste, jeg syntes om. Måske har vi bare en individuel "sound", vi kan lide hhv. ikke kan lide
 13. Jeg har Ritter Deluxe-tasker (som vistnok er snævrere end trommekasser), og mine 10", 12", 14" tammer med Optimounts kan sagtens være i dem.
 14. Fedt! Så mangler der bare info om hvor man tilmelder sig...
 15. Fedt! Hvori består forskellen mellem en workshop og en clinic? Eller er det det samme?