René Eriksen

Member
 • Posts

  3,019
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

Everything posted by René Eriksen

 1. Hej nørder Jeg faldt over denne video lavet af tysk tv, om processen med at lave et stavbygget trommesæt. Smukke billeder og udførlige forklaringer, godt nok på tysk (duh), men jeg kunne da følge med på mit skoletyske. Se den, det er interessante 45 minutter.
 2. Er der nogen af jer, der har erfaringer med at importere en lilletromme fra Canada? Jeg har, igennem en FB-gruppe for en bestemt serie Gretsch-trommer, fået tilbudt en lilletromme, som kunne gøre mit sæt "komplet", men jeg har ikke importeret fra Canada før. USA og Tyskland har jeg hentet hjem fra ved hjælp af fragt firmaer. Manden, der har trommen, virker pålidelig. Han siger, at det vil koste ca 300 can $ at sende trommen forsvarligt pakket ind, hvilket umidelbart lyder af meget, synes jeg. Hvad siger I? Jeg formoder, at jeg ligesom, når jeg importerer fra US, risikerer at skulle betalt told, afgifter og moms, men hvad kan det beløbe sig til ca? Er der nogle andre vigtige ting, jeg skal huske at tænke på, hvis jeg gennemfører?
 3. Tak for jeres forslag. Det blev til, at jeg tog i Slagtøjcentret den anden dag og vi jammede os frem til, at måske en Pearl WL200 quick release wing lock kunne bruges. Det kunne den og nu rokker den sig kun, når jeg vil have det
 4. Jeg tror ikke, at du har forstået, hvad det er, jeg har. Der er ingen hi-hat-rod og derved heller ingen clutch. Det er en X-hat fra Pearl, der vist hedder CLH-930.
 5. Jeg har en Gibraltar x-hat, som jeg er rigtigt glad for. Så den har jeg med ud, når vi spiller. Jeg har også en Pearl x-hat ... Den er jeg også glad for, meeen ikke helt så meget som for den anden, for Pearl´en har ikke nogen hh-clutch. Den har bare en wing nut, og der kan ikke være en clutch på det stykke stang, der er. Det betyder, at den løsner sig, allerede efter MEGET kort spilletid (ganske få takter). Nu er det så jeg spørger - Findes der en wing nut-type-of-thing, der ikke løsner sig og derved kan holde et top-hh-bækken fast i den "stramhed" man ønsker den forblive i?
 6. Godt tip, Henrik. Det har altid irriteret mig, at mine hi-hat-bækkener skulle hvile på den sav, det jo nærmest er. Jeg må i Biltema hurtigst muligt.
 7. Fuk, det ser lækkert ud, Dennis. Kan godt forstå, at Ludwig´erne har fået en bagsædeplads (midlertidigt?) Tillykke med det. Jeg har jo lavet et lignende "forræderi". Mine BLX er sat i kasser og erstattet af mine Gretsch Broadkaster og mit livesæt er nu mit Gretsch Renown Hickory. Jeg har sågar planer om at sælge nogle af BLX´erne fra! :O
 8. Hej Ts. Jeg har en stortromme med tilhørende fiberkasse, som en svensker er interesseret i. Nu skal jeg finde en måde at få sendt den forsvarligt afsted, dels så han modtager den i samme stand, som jeg afsender den i, dels så jeg får mine penge uden, at der går alt for meget bureaukrati i den. Manden foreslår selv Postnord/Schenker(?), men min fidus til førstnævnte og deres behandling af pakker, der ikke kan tåle tryk, kan ligge på et meget lille sted. Hvordan har I andre pakket trommen, så den ikke tager skade? Hvordan har I fået fat i kasser, der er store nok? Hvad har I andre gjort i sådanne situationer.
 9. Lækkert sæt. Tillykke med det. Jeg har også ledt efter en 15" til mit BLX i lang tid.
 10. Er du åndssvag, hvor er de flotte! Wauw!
 11. Mon ikke det "bare" er et standard coated skind i stil med Ambassador eller G1? På min 10x6 Pearl maple har jeg sat et CS batter på. Det virker for mig og der er masser af power i den.
 12. Mon ikke Remos Vintage Ambassador er et godt bud?
 13. Man kan jo skære/klippe filten ned i en tykkelse, så det passer bedre.
 14. Det ser godt ud. Og ja, Slingerlands reifer er vildt fede. Tillykke
 15. I vores band tager vi også ekstra til transport, hvis det f.eks er over Storebæltsbroen. Hvis vi skal stille tidligt op, så vi derved får lang ventetid, så koster det også ekstra. Hvis folk ikke er interesseret i, at betale ekstra for ventetid, så tilbyder vi at stille op mens festen er i gang med den forstyrrelse af festen, der ligger i det. Vi tager ikke decideret ekstra hyre bare fordi jobbet ligger langt væk, men kunden får heller ikke vores billigste pris.
 16. Jeg købte Haafs StarPhonic Alu. Det er den bedste snare jeg har. Den lyder bare godt uanset om den er stemt højt eller dybt. Den har fuldstændig overtaget min sædvanlige Pearl One piece som live-snare. Man kan stort set ikke slå den ud af stemning. Noget som Supraen vel nærmest er berygtet for.
 17. Hvad er grunden til. at du har valgt Aquarian? Hvordan lyder de i forhold til Remo? Hvad er prisen på sådan et sæt?
 18. I betragtning af, at du lige har gjort det to gange, vil jeg da sige, at det virker helt fint
 19. Annoncen er 3 år gammel. Mon ikke den er solgt eller taget af markedet?