UlfN

Member
 • Posts

  1,270
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

UlfN last won the day on November 25 2017

UlfN had the most liked content!

Reputation

113 Fremragende

1 Follower

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Brøndby Strand
 • Interesser
  Spiller i blues bandet Willie Needs Shoes
  http://willieneedsshoes.com

For- og efternavn

 • Fornavn
  Ulf
 • Efternavn
  Nielsen

Recent Profile Visitors

7,152 profile views
 1. Hele bandet skal bare iføre sig head mikes og in-ear inderst, derpå sjove masker, parykker, og ikke mindst, diverse festlige blinkende anordninger oven på hovedet. Det er især sjovt til teltbal om sommeren hvor lysanlægget ikke kan komme ret højt op, og temperaturen på scenen ligger på 35 grader
 2. Du kunne evt. også spare lidt på bækkener, og i stedet investere i en lilletromme. Sådan én kan hurtigt gå hen og blive en uundværlig del af sættet
 3. Ok så gir det jo mening. Har ikke rigtigt kunnet finde nogle oplysninger om Delite serien på nettet. Synes det lød lidt voldsomt med 9-12 lag.
 4. "The Delite and the ProLite are so identical that they are almost the same kit. Thin Vintage Maple shells, re rings, 9 plies on toms, 12 plies on bass drums...2mm re rings." Tynde kedler???
 5. Hmm... jeg er ellers blevet belært om, at i Løgstør og omegn betragtede folk lovgivningen som vejledende
 6. Nej 14x14" er selvfølgelig en gulvtom i den mere femsede ende af skalaen. Men størrelsen er utroligt populær til de mere bizarre stilarter, hvor f.eks. også nittebækkener bemærkelsesværdigt ofte finder vej ind i tromme opstillingen. Men der er jo også nogen der spiller på hjulkapsler og tomme maler spande. Man kan vel udvise lidt rummelighed
 7. Er det ikke lige præcis de to størrelser man aldrig har brug for, når man nu har både en 14x14, og en 16x16"?
 8. Et 7piece DW Custom sæt bliver sgu da umuligt at få ned gennem skorstenen...….stram op. GOD JUL 
 9. Jeg er enig. Lady Slayer stik teknik giver den helt rette klang.
 10. Jeg synes det lyder glimrende. Og det skal ses i lyset af, at jeg mener en trumpet ,som solo instrument, kun er brugbar til to ting. Kavaleri signalhorn , og musik til spaghetti westerns. Men trompeten er her, efter min mening, meget velklingende, og falder fint ind i helheden. Dejligt. Kunne dog ikke høre noget keyboard på studie indspilningen. Var han heller ikke med i studiet, eller kan jeg bare ikke høre ham?
 11. UlfN

  4sound

  He he, ja ellers risikerer man at blive betjent af tynde blege Gollum look a like ekspedienter. Der må da være trængsel nu med PA grej og trommer i samme rum. Jeg må ned og kigge en dag.
 12. UlfN

  4sound

  Ser ud som om trommeafd. i landemærket er lukket. Det kørte åbenbart ikke så godt for dem.
 13. Jeg har pillet de støbte fabriks monterede reifer af mine Gretsch USC, og monteret de tyndeste reifer jeg kunne opdrive. Det gav en noget mere fyldig og dynamisk klang. Nogle mener at støbte reifer giver en mere fokuseret lyd på tommerne. Det er jo sådan lidt med hvad man spiller, og hvor man har mikrofoner placeret. Hvis man bruger sådan noget. Jeg har aldrig prøvet støbte reifer på lilletrommen. Køb et sæt og prøv dig frem. Pressede reifer koster ikke alverden.
 14. Paiste lavede engang nogle modeller i Signature serien der hed crystal thin crash. De var specielle med flad top i klokken. De blev i hvert fald lavet i 16- og 18". Muligvis hvad du søger i afdelingen højt stemt, blød lyd crash/ride. Du skal ned i noget mindre end 20" Paiste 2002 som Hasse nævner er også en mulighed.
 15. Hvad med at skifte trommerne ud med en blokfløjte. Der tror jeg akustikken vil passe helt fantastisk. Så slipper du også for dyre troldtektplader, grimme tæpper, og tromme larm.