TCDK

Member
 • Posts

  843
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About TCDK

 • Birthday 12/12/1982

Profilinformation

 • Bopæl
  Vejen

For- og efternavn

 • Fornavn
  Torben
 • Efternavn
  Christoffersen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TCDK

  Nye skind ved salg

  Fedt. Det her er hvidt.
 2. TCDK

  Nye skind ved salg

  Det er kæmpe.. Dobbel storetromme og mener der er 6 tammer. Jeg har ikke fotos pt., da det er pakket ned.
 3. TCDK

  Nye skind ved salg

  Tænker det samme. De er godt brugte, men er i gang med at pudse dem op.
 4. Jeg har et stort sæt Pearl Professional DX jeg skal have solgt, da jeg flytter ud af landet. Jeg er i tvivl om jeg bør sætte nye skind på eller ej - Om det ville rokke det store ved prisen? Udgifter til skind, vil ligne noget i stil med 3000-4000,- totalt og en evt. køber vil måske ikke være enig i mit valg af skind alligevel?
 5. Det er købt hos jamminsam.com - På min ordreseddel står der White Marine Pearl - Jeg kan se at de nu kalder den for "Vintage white pearl". Jeg bestilte den dengang efter de prøver jeg havde fået fremsendt, så jamminsam.com har nok haft lidt andre navne? Men tak for ordene
 6. Det er White Marine Pearl - Jeg har selv omcoated det.
 7. Jeg overvejer at sælge mit Yamaha Recording Custom. Det har tidligere været sort, men er blevet omcoated m. rigtig coating, bestilt hjem fra USA i White Marine Pearl. Størrelserne er 24x14, 14x12, 16x16 (så vidt jeg husker) Sættet kan evt. sælges sammen med: Pearl Free Floating chrome (gl. model) 1 x Zildjian A Custom 14" Hi-hat 1 x Zildjian Thin Crash 14" 1 x Zildjian 18" vintage crash (fra engang i 70'erne) 1 x Zildjian 22" Deep Ride (også fra 70'erne) 1 x Pearl Eliminator singel pedal div. Yamaha stativer samt hi-hat stativ. Alt er super velholdt, der er nyere skind på hele sættet, med masser af liv i endnu. Er desværre stoppet med at spille trommer, og har ikke rørt sættet i flere år nu. Billedet er uden tilbehør - Storetrommereifer er malet råhvide.
 8. Vi søger et øvelokale i Esbjerg - Er der nogen herinde som har kendskab til et eller andet? Vi gider ikke et overbemandet druk-relateret øvelokale hvor ens ting forsvinder fra. Ca. 2 øvedage om ugen ønskes, med mulighed for at opbevaring af udstyr.
 9. Det står vidst endda OGSÅ på kvitteringen nu.
 10. John Grey mærket generelt.. Broadway var dårligere end Autocrats, men jeg har endnu ikke mødt en Autocrat som ikke var skjæv.
 11. John Grey var et billigmærke i tidsperioden. Trommerne har ofte en tendens til at være skjæve (jeg har haft flere John Grey trommer igennem systemet)