spacedrummer

Member
 • Posts

  594
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral

About spacedrummer

 • Birthday 08/21/1973

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København NV
 • Interesser
  Trommer... - Kan træffes på - 2284 5982
 1. Tak Esk, den der TM-2 ser interessant ud.
 2. Tak for svar. UlfN: Jeg er interesseret i alle former for effekter og sære og fede lyde, så vil gerne koble op på noget, der er så fleksibelt som overhovedet mulig. Jeg vil gerne bevare feelingen fra en rigtig snare, så det vil blive en combi mellem en akustisk snare og det, som triggeren er koblet op til. Håber, det giver mening.
 3. Ja, købte en del i Izmir for nogle år siden. De er lige så gode, som de andre mere kendte mærker. jeg har prøvet Legend-serien, classic-serien og Tigris. Jeg er især vild med Tigris-rides.
 4. Jeg vil gerne have trigget en second snare. Jeg har trigger, men hvilket lydmodul bør jeg bruge? Jeg er ikke så vild med pads, da jeg gerne vil have et miks af trommens akustiske lyd og fede effekter. Glæder mig til gode råd og høre om jeres erfaringer.
 5. Kan kun anbefale skumlerne at tjekke Black Light Syndrome med Bozzio, Levin og Stevens
 6. I Tyrkiet kaldes den for Davul og kan anskaffes i de fleste musikforretninger eller endnu bedre: tal med nogle af de lokale, som altid er meget hjælpsomme. Den er ikke helt nem at spille på, da du har en slags kølle i den ene hånd, der markerer basslag og en lang tynd pind, man holder mellem tommel og pegefinger, i den anden hånd. Den bruges til underdelinger lidt a la lilletromme. I kyndige hænder lyder det ekstremt godt.
 7. Ja, der må jeg så igen give dig helt ret.
 8. Jo, det er super-spændende. Især den del, hvor det fremhæves, at trommeslagere generelt har en markant anderledes opfattelse af virkeligheden. Som kunstinteresseret er hele dette område omkring sansning - dog sansning af især rumlige/visuelle forhold - vildt fascinerende. Der må findes andet interessant læsestof. Hvis nogen kender til det, må I endelig smide det op her.
 9. Her er det rigtige link: Det starter ca. to tredjedele nede på siden
 10. Hej alle, Der er sikkert nogle af jer, der kender til samarbejdet mellem Brian Eno og neuroforskeren David Eagleman. Det har bl.a. resulteret i en undersøgelse af trommeslageres særlige forhold til tid. Her er lidt læsestof. Det starter ca. midt på siden Håber, i finder det ligeså morsomt og interessant, som jeg gør.
 11. Tak for svaret. Godt at vide, jeg ikke er helt forkert på den. Men, som du nævner, ville en billigere løsning ikke være helt dårlig. Andre bud?
 12. Hej, Nogen der har et bud på en god opsætning/godt gear til ekstern delay på en Wavedrum? Kravene er, at jeg både skal være i stand til at styre det live og til at forudindstille i forhold til et specifikt tempo. Det sidste kan Wavedrum godt klare, men det er rimeligt tidskrævende at rode med dens algoritmer. Har selv tænkt på at anvende noget TC Electronic pedalværk, men der findes garanteret bedre løsninger. Brugervenlighed og alsidighed er hovedparametre. Håber, I har et par gode bud?
 13. Vi troede vi havde fundet det helt rigtige band, men det er desværre løbet lidt ud i sandet. Der er altså stadig mulighed for at blive del af et super-øvelokale ude på Refshalen.
 14. Man øve rigtig mange dage om ugen, især hvis man er A-menneske.