spacedrummer

Member
 • Posts

  594
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by spacedrummer

 1. Tak Esk, den der TM-2 ser interessant ud.
 2. Tak for svar. UlfN: Jeg er interesseret i alle former for effekter og sære og fede lyde, så vil gerne koble op på noget, der er så fleksibelt som overhovedet mulig. Jeg vil gerne bevare feelingen fra en rigtig snare, så det vil blive en combi mellem en akustisk snare og det, som triggeren er koblet op til. Håber, det giver mening.
 3. Ja, købte en del i Izmir for nogle år siden. De er lige så gode, som de andre mere kendte mærker. jeg har prøvet Legend-serien, classic-serien og Tigris. Jeg er især vild med Tigris-rides.
 4. Jeg vil gerne have trigget en second snare. Jeg har trigger, men hvilket lydmodul bør jeg bruge? Jeg er ikke så vild med pads, da jeg gerne vil have et miks af trommens akustiske lyd og fede effekter. Glæder mig til gode råd og høre om jeres erfaringer.
 5. Kan kun anbefale skumlerne at tjekke Black Light Syndrome med Bozzio, Levin og Stevens
 6. I Tyrkiet kaldes den for Davul og kan anskaffes i de fleste musikforretninger eller endnu bedre: tal med nogle af de lokale, som altid er meget hjælpsomme. Den er ikke helt nem at spille på, da du har en slags kølle i den ene hånd, der markerer basslag og en lang tynd pind, man holder mellem tommel og pegefinger, i den anden hånd. Den bruges til underdelinger lidt a la lilletromme. I kyndige hænder lyder det ekstremt godt.
 7. Ja, der må jeg så igen give dig helt ret.
 8. Jo, det er super-spændende. Især den del, hvor det fremhæves, at trommeslagere generelt har en markant anderledes opfattelse af virkeligheden. Som kunstinteresseret er hele dette område omkring sansning - dog sansning af især rumlige/visuelle forhold - vildt fascinerende. Der må findes andet interessant læsestof. Hvis nogen kender til det, må I endelig smide det op her.
 9. Her er det rigtige link: Det starter ca. to tredjedele nede på siden
 10. Hej alle, Der er sikkert nogle af jer, der kender til samarbejdet mellem Brian Eno og neuroforskeren David Eagleman. Det har bl.a. resulteret i en undersøgelse af trommeslageres særlige forhold til tid. Her er lidt læsestof. Det starter ca. midt på siden Håber, i finder det ligeså morsomt og interessant, som jeg gør.
 11. Tak for svaret. Godt at vide, jeg ikke er helt forkert på den. Men, som du nævner, ville en billigere løsning ikke være helt dårlig. Andre bud?
 12. Hej, Nogen der har et bud på en god opsætning/godt gear til ekstern delay på en Wavedrum? Kravene er, at jeg både skal være i stand til at styre det live og til at forudindstille i forhold til et specifikt tempo. Det sidste kan Wavedrum godt klare, men det er rimeligt tidskrævende at rode med dens algoritmer. Har selv tænkt på at anvende noget TC Electronic pedalværk, men der findes garanteret bedre løsninger. Brugervenlighed og alsidighed er hovedparametre. Håber, I har et par gode bud?
 13. Vi troede vi havde fundet det helt rigtige band, men det er desværre løbet lidt ud i sandet. Der er altså stadig mulighed for at blive del af et super-øvelokale ude på Refshalen.
 14. Man øve rigtig mange dage om ugen, især hvis man er A-menneske.
 15. Hej igen, Det er stadig væk mulighed for at blive en del af vores øvelokale. Prisen er nu sat ned til 2.000 kr. om måneden (plus en måneds dep.). Og det dækker stadig: - Mulighed for at øve døgnet rundt - Mulighed for adskillige faste øvedage om ugen - Mulighed for yderligere bookning via Google-kalender, hvis man har brug for at øve individuelt - Køleskab, elkedel og fælles kaffe - Højt til loftet og masser af dagslys - Stor hems til opbevaring Vi søger ikke folk, der bruger øvelokalet til festdruk, men folk der er seriøse omkring deres musik, har respekt for andre folks gear og ellers er flinke og omgængelige. For yderligere oplysninger: Ring til Søren på 2284 5982
 16. Der er stadig mulighed for at blive en del af et fedt øvelokale!
 17. Band søges til velfungerende øvelokale på Musikværftet, Refshaleøen. - Mulighed for at øve døgnet rundt - Mulighed for adskillige faste øvedage om ugen - Mulighed for yderligere bookning via Google-kalender, hvis man har brug for at øve individuelt - Køleskab, elkedel og fælles kaffe - Højt til loftet og masser af dagslys - Stor hems til opbevaring Vi søger ikke folk, der bruger øvelokalet til festdruk, men folk der er seriøse omkring deres musik, har respekt for andre folks gear og ellers er flinke og omgængelige. Pris: 2.200 kr. om måneden plus en måneds depositum For yderligere oplysninger: Ring til Søren på 2284 5982
 18. spacedrummer

  Hjælp!

  Hej, Håber nogen kan hjælpe: For et stykke tid siden var der en tråd om en app, hvor man kunne kreere rytmer meget intuitivt, til iPhone. Jeg har ledt forgæves efter den, men måske sidder der en af jer, som lige præcis ved, hvor tråden kan findes? tak på forhånd I øvrigt håber jeg, at samme app er lavet til Android...
 19. Du kunne køre her hen. I øvrigt har vi en fin Halal ude i starten af Frederikssundsvej. Billigt, rent og smager godt.
 20. Hohner Navnløst russisk(!) sæt Premier 2xPearl Gretsch Sonor DW Phattie
 21. Du kunne også lægge de 25.000 kr. til udbetaling til en ny lille bil. Der er rigtig mange valgmuligheder og i mange tilfælde får du en rimelig lang garanti, billig forsikring og fin benzinøkonomi.
 22. Hmmm.. svært, men disse har jeg lyttet rigtig meget til: 1. Eat Static - vælg selv 2. Trilok Gurtu - The Glimpse 3. Tribal Tech - Face first Boblere: John Scofield - Alt, Herbie Hancock - næsten alt, Stevie Wonder - det meste, Incognito - en fire-fem udgivelser, Weather Report - Alt osv. osv.