Nord

Member
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

About Nord

 • Birthday 10/11/1991

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  København V

Nord's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. De har stået tørt og sikkert på et lager uden temperatursving, men er blevet flyttet to gange i tasker uden at være pakket ud.. Jeg skal skifte skind på 14" (12" 14" 16") Da denne aldrig er blevet brugt og stadig har fabriksskind.. Skal spille to gange om dagen i 6 dage.. Der er ikke blevet spillet meget på skindende inden de blev sat væk. Ca. 10-20 timer.. Bundskindende har siddet på i 2 år. Topskind i lidt over 1 år.. TIL EN ANDEN GANG, bør jeg så tage skindende af, inden jeg stiller dem på lager igen, eller er det en dum ide..?
 2. Hej dejlige mennesker Jeg skal ud og spille som husband i slutningen af måneden og for førstegang i over et år, lufte mit dejlige sæt.. Men efter som skindende er rimelig ubrugte, er jeg i tvivl om de bør skiftes.. Spørgsmålet er nok, om skindet "tar skade" af bare at sidde på trommen eller om det ingen betydning har.. Det næmeste ville jo være at lytte til det, men har ikke mulighed for det, før vi er der, og der kan jeg ikke komme forbi en musik forretning.. Sys det er lidt dyrt, at skulle ud og skifte alle skind, især hvis det ikke har den store betydning.. Takker for hjælpen Jesper Nord
 3. Jeg har Millenium Classic og dem er jeg godt tilfredse med, bruger dem kun til opbevaring, men har endnu ikke haft nogle problemer.. Der er god plads til rims, hvilket jeg ville tro også gælder for tour modelen..
 4. Hej alle sammen Jeg har skal hjælpe en ven med at bygge en lydtæt boks.. Den skal ikke være meget større end at der kan stå en inden i den og synge/snakke/rappe.. Da jeg ikke er den store teoretiker, har jeg ikke styr på lydbølger osv. så er helt på bar bund. Det skal gerne være så billigt som muligt, men stadig have et ok resultat.. Jeg tænker et budget det ligger på omkring 2k, hvis det overhoved er realistisk.. Er der nogle der har erfaringer eller gode og billige alternativer..?
 5. Har du tænkt på at låne nogle mikrofoner.. Der er mange her inde der er flinke til at låne ud, for en øl eller to.. Jeg har et helt sæt du gerne må låne, hvis det er..
 6. Nord

  Ny Crash

  Og hvis du finder et.. Så vent med at køb det, og istedet slå det op under køb.. Så kan du nemt få en pris på 25-50%
 7. Nord

  Grotesk

  En dejlig rund 10'er i Aage.. http://www.aage.dk/shop/trommetilbehoer/bi...tativ-pt12.html
 8. Se her.. http://www.soundvenue.com/nyheder/2008/11/...evelse-til-2012 Hurra...
 9. http://www.aage.dk/shop/hovedtelefoner/numark/phx.html De her, har rigtig god lyd, og dæmper rigtig godt.. Som de selv skriver, koster sådan nogle i den kvalitet over 1.000 kr..
 10. Ring til Slagtøjs centret.. De vil sikkert gerne sende den.. Hvis du betaler porto..
 11. Nord

  Hot Sticks

  Ved at Vic Firth laver nogle.. Tama laver også nogle, der har flammer.. Ellers kan du måske finde dem i en netbutik.. Så er de sikkert også billigere..
 12. Nu har jeg ikk prøvet med et trommesæt.. Men med et lydkort kan jeg tilslutte både guitar, bas, mikrofon og.lign. til garageband.. Så et el-sæt kunne også gøre det..
 13. Jeg ville vælge DW Collector tams Pearl Reference BD DW Collector wood snare og Pearl hardware.. Hvorfor: Ja, det er det jeg synes lyder bedst..
 14. Hvor på nørrebro ligger det..? Og hvilke(n) dag(e) kan der øves..?
 15. Nu spiller jeg udover trommer også på: Klaver, guitar, bas, ukulele, trompet, blokfløjte, sækkepipe og violin.. Så hvis jeg skulle vælge et mere skulle det nok være sax.. De er bare så dyre..