Thisen

Member
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Thisen

 • Birthday 05/03/1993

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Interesser
  Ja, det siger sig selv.
 1. Til dem der ikke har set timbales'ene før: http://www.drumcity.dk/produkter/percussion/diverse/tama_timbales_mini_mt810st.htm
 2. Hej trommesalgere! Jeg har valgt at sælge mit trommesæt grundet manglende interesse og studier. Derfor vil jeg gerne bede om jeres hjælp om at vurdere trommesættet, samt diverse tilbehør. Der er billeder til alle nedenstående dele i dette album! Trommesættet er et Pearl World trommesæt fra starten af 90'erne. Her er specs på det: 22x16" Storetromme 10x8" Tam 12x10" Tam 13x11" Tam 16x16" Gulvtam 14x6" Lilletromme Bækkener der hører til er: 14" Sabian B8 Hihat 15" Zildjian A Custom Crash 16" Zildjian A Paperthin Crash 21" Paiste PST 5 Groove Ride 10" Ufip Class Series Splash Dertil hører forskelligt hardware fra Pearl og andre NoName mærker. Disse NoName mærker er dog i rigtig god kvalitet. Derudover har jeg en Pearl Eliminator der er 2 år gammel, der er som ny. Det fremgår også af billederne. Der er medfølgende transportstaske + tilbehør! Jeg har også nogle Tama Timbales i 8" og 10", der også fremstår som nye. Til sidst jeg har et ekstra Pearl Hihatstativ til hører med til sættet. Det jeg beder jer om at vurdere trommesættet for sig selv, pedalen og til sidst Tama Timbales'ene. På forhånd tak! - Mathis Malte Møller.
 3. De er sgu frække! Og hvis du lavede flere tønder i samme stil, kunne man vel smække den 16" op på en lifter, for at få en lækker jazz stortromme.
 4. Halløj drummers! - Og især i dette indlæg, dobbeltpedalsslagere. Jeg har erhvervet mig en dobbeltpedal.. Endelig. Men mere følger om dette snart i mit nyeste grej. Det kunne være, at der var mere? Men altså. Jeg har det problem, at min pedal ikke vil sidde midt på storetrommen. Dette resulterer i at der er forskellig lyd ved slagere og en rasende, perfektionistisk mig. Jeg har taget nogle billeder så i kan se problemet. (Jeg vil understrege, at jeg ved, at jeg skal have nye skind og ordnet tæpperne i storetrommen. Og den ridse, hvor pedalen sidder fast, var der da jeg købte sættet. Gaffatapen var der også. Og har heller ikke rettet køllerne. Så ingen kommentarer om det.) Men jeg håber at I har en løsning! For jeg er lost. På forhånd tak.
 5. Respekt. Men det har jeg også fortalt dig.
 6. Fede sæts! Og nøøøj hvor er det Limo lækkert! *misundelse*
 7. Drum Lesson Editor. Det er til trommenoder. Og den kan også afspille beatet for dig!
 8. Thisen

  Ohh Yeah!

  Det er da cool ud. Jeg tror det næste bliver et sæt, med hjemmestrikkede hjorte..
 9. Jeg ville ikke have nosser til at have en hylde over de guitarer!
 10. Det er mere indbydende end nogensinde!
 11. For helvede mand, du kan bare det med trommer. - Det ser godt ud!
 12. Man må da håbe, den lyder ligeså godt, som den ser ud.