Hydrex

Member
 • Posts

  1,540
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Hydrex

 • Birthday 02/28/1990

Kontaktmetoder

 • MSN
  prygler@yahoo.dk
 • Website URL
  http://www.jegvilgernehaveenhjemmesidemenerforfattig.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Bopæl
  Østjylland
 • Interesser
  Trommer,<br>Musik,<br>Basket,<br>Venner, <br>Skole<br>og alt det andet der er sjovt!<br>
 1. Jeg synes det er et af de værste Bond-numre, der har været i mange år. Omtrent lige så dårligt som Chris Cornells forsøg. Bevares, svedige trommer, ingen tvivl om det, men som bond-nummer har den bare hverken sjælen, lidenskaben, dysterheden eller energien. Derudover synes jeg heller ikke, at Alicia Keys og Jack White formår at få deres stemmer til at harmonere. Det bliver i hvert fald 3-4 laaaaange minutter under introen i filmen, hvor musikken kører simultant med noget grafisk. Folk kommer igen til at sidde og snakke i biografen under denne del. Der var sgu ingen der snakkede i biografen, dengang da Diamonds Are Forever blev spillet og nummeret kom på.
 2. Terp en masse på dine dobbeltslag på BD. Da jeg var nybegynder bildte jeg mig selv ind, at det gik fint. I dag er de stadig ikke særlig gode, og jeg er virkelig virkelig træt af det! Du skal heller ikke rushe, men bare prøv at få det du kan til at sidde i skabet.
 3. Jaa, Mark. It doesn't suit you to say things like that! Uha, jeg elsker militæret. Når jeg er færdig på gym med mit tonserhøje gennemsnit, skal jeg lige direkte ind i hæren eller flyvevåbnet og så er det bare officeruddannelse med det samme. Nogle af os skal jo være i brændpunkterne.
 4. Øj, nu bliver jeg upopulær. Jeg synes det nye forslag er så kikset som noget kan være. Den gamle var enkel, letforståelig og flot designet. Det nye forslag minder om, som det er skrevet af nogle andre, de T-shirter IT-folk går rundt med med teksten "Pwwned", eller endnu værre, det minder om sådan nogle "BONDERØV" eller "FBI - Female Body Investigator" T-shirter. Sorry. Sådan har jeg det bare. Det er sikkert en større udgift for Gunnar, men at lave begge to er jo også en mulighed!
 5. Fy da. Så sidder jeg og spiller trommer og det swinger, men så mærker jeg nyset trænge sig på. Det vil ud, have luft, se sin frihed! Jeg sidder med tårer i øjnene og holder det tilbage, men til sidst eksploderer jeg med en supernova af nys og trommestikker, hvor det hele brager og buldrer... Bagefter måtte jeg lige sunde mig lidt. Hvad faaa'en gør man, hvis det er live vi skal ud med et nys af sådanne proportioner? Man kan jo ikke bare lige tage en pause og blæse i lommetørklædet? Hvad er jeres erfaring?
 6. You really love her, don't you?
 7. Puha, jeg kommer ikke til Egå Gym. Jeg er dybt traumatiseret efter at de voldtæskede os til gymnasiebasket. Det er da også for snyd, at I har sådan to ungdomslandsholdsspillere! Men for lige at være alvorlig. Jeg kan ikke komme forbi, desværre, men held og lykke med showet!
 8. Nemlig. Hans overblik kan man ikke sætte en finger på...
 9. Jamiroquai er fantastico, men desværre har Kay jo indstillet karrieren. Han er træt af pushy pladeselskaber, så han vil hellere flyve rundt i sin helikopter og finde den eneste ene... Javel ja, siger jeg bare!
 10. Ikke værst, ikke værst... Ganske groovy, fedt backbeat, onde shuffles... Jaja, hun har det hele!
 11. Nu bliver jeg nok upopulær, men jeg synes faktisk ikke det lyder godt, det han spiller der. Det er sygt, skævt og sikkert hamrende svært, ja vist, men jeg synes slet ikke det er fedt.
 12. Abe er alt for svedig! Og en dejlig, stor rund mand er han jo også. Man kan næsten ikke undgå at holde af ham! Damn, jeg er helt pjattet med det der jazz jam de laver i øveren!
 13. Jeg er da villig til at prøve!
 14. Hydrex

  Crossroads

  Yeeah, den film er så fucking fed! Jeg så den selv i sommerferien, da jeg -ENDELIG- fandt den i en videobiks... Jeg var lykkelig og genså den nok 3 gange eller mere! Jeg anbefaler den til alle!
 15. Hmm, jeg har kun "ægte" versioner, og det virker egentlig ligetil, men jeg har også spillet den sang et par gange, og hver gang bliver man overrasket over, hvor svært det egentlig er. Jeg synes dog det lyder som om, han slår fillet an med stortrommen og så kommer fillet lige fra lilletrommeslaget!