Hydrex

Member
 • Posts

  1,540
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hydrex

 1. Jeg synes det er et af de værste Bond-numre, der har været i mange år. Omtrent lige så dårligt som Chris Cornells forsøg. Bevares, svedige trommer, ingen tvivl om det, men som bond-nummer har den bare hverken sjælen, lidenskaben, dysterheden eller energien. Derudover synes jeg heller ikke, at Alicia Keys og Jack White formår at få deres stemmer til at harmonere. Det bliver i hvert fald 3-4 laaaaange minutter under introen i filmen, hvor musikken kører simultant med noget grafisk. Folk kommer igen til at sidde og snakke i biografen under denne del. Der var sgu ingen der snakkede i biografen, dengang da Diamonds Are Forever blev spillet og nummeret kom på.
 2. Terp en masse på dine dobbeltslag på BD. Da jeg var nybegynder bildte jeg mig selv ind, at det gik fint. I dag er de stadig ikke særlig gode, og jeg er virkelig virkelig træt af det! Du skal heller ikke rushe, men bare prøv at få det du kan til at sidde i skabet.
 3. Jaa, Mark. It doesn't suit you to say things like that! Uha, jeg elsker militæret. Når jeg er færdig på gym med mit tonserhøje gennemsnit, skal jeg lige direkte ind i hæren eller flyvevåbnet og så er det bare officeruddannelse med det samme. Nogle af os skal jo være i brændpunkterne.
 4. Øj, nu bliver jeg upopulær. Jeg synes det nye forslag er så kikset som noget kan være. Den gamle var enkel, letforståelig og flot designet. Det nye forslag minder om, som det er skrevet af nogle andre, de T-shirter IT-folk går rundt med med teksten "Pwwned", eller endnu værre, det minder om sådan nogle "BONDERØV" eller "FBI - Female Body Investigator" T-shirter. Sorry. Sådan har jeg det bare. Det er sikkert en større udgift for Gunnar, men at lave begge to er jo også en mulighed!
 5. Fy da. Så sidder jeg og spiller trommer og det swinger, men så mærker jeg nyset trænge sig på. Det vil ud, have luft, se sin frihed! Jeg sidder med tårer i øjnene og holder det tilbage, men til sidst eksploderer jeg med en supernova af nys og trommestikker, hvor det hele brager og buldrer... Bagefter måtte jeg lige sunde mig lidt. Hvad faaa'en gør man, hvis det er live vi skal ud med et nys af sådanne proportioner? Man kan jo ikke bare lige tage en pause og blæse i lommetørklædet? Hvad er jeres erfaring?
 6. You really love her, don't you?
 7. Puha, jeg kommer ikke til Egå Gym. Jeg er dybt traumatiseret efter at de voldtæskede os til gymnasiebasket. Det er da også for snyd, at I har sådan to ungdomslandsholdsspillere! Men for lige at være alvorlig. Jeg kan ikke komme forbi, desværre, men held og lykke med showet!
 8. Nemlig. Hans overblik kan man ikke sætte en finger på...
 9. Jamiroquai er fantastico, men desværre har Kay jo indstillet karrieren. Han er træt af pushy pladeselskaber, så han vil hellere flyve rundt i sin helikopter og finde den eneste ene... Javel ja, siger jeg bare!
 10. Ikke værst, ikke værst... Ganske groovy, fedt backbeat, onde shuffles... Jaja, hun har det hele!
 11. Nu bliver jeg nok upopulær, men jeg synes faktisk ikke det lyder godt, det han spiller der. Det er sygt, skævt og sikkert hamrende svært, ja vist, men jeg synes slet ikke det er fedt.
 12. Abe er alt for svedig! Og en dejlig, stor rund mand er han jo også. Man kan næsten ikke undgå at holde af ham! Damn, jeg er helt pjattet med det der jazz jam de laver i øveren!
 13. Jeg er da villig til at prøve!
 14. Hydrex

  Crossroads

  Yeeah, den film er så fucking fed! Jeg så den selv i sommerferien, da jeg -ENDELIG- fandt den i en videobiks... Jeg var lykkelig og genså den nok 3 gange eller mere! Jeg anbefaler den til alle!
 15. Hmm, jeg har kun "ægte" versioner, og det virker egentlig ligetil, men jeg har også spillet den sang et par gange, og hver gang bliver man overrasket over, hvor svært det egentlig er. Jeg synes dog det lyder som om, han slår fillet an med stortrommen og så kommer fillet lige fra lilletrommeslaget!
 16. Så vil jeg satme også komme! Ikke mindst for at modbevise det grimme billede, der blev tegnet af mig til julefrokosten... JEG ER IKKE NOGEN BABY!!! Haha! Jeg stemmer umiddelbart mest for en vinterfest/julefrokost halløj, hvor først skal drikke os helt i hegnet, og så når klokken slår mange, skal vi allesammen spille trommer samtidigt - naturligvis mens det hele optages med både lyd og video! Det kunne blive supermorsomt! Right? Men jeg er ikke meget for hele "lad os vise grej og skills" -ideen. Det bliver på den ene side for besværligt, for det er ikke lige alle der har mulighed for at transportere grej, og på den anden side bliver det lidt for upersonligt. Jeg er mere til den rå socialisering og hygge! OG ØL/JACK D/SNAPS/JÄGER/andet godt fra havet!
 17. Jeg går i klasse med fyren fra Superego, han fortalte godt, at I sandsynligvis gik videre, fordi I var gode!
 18. Tjah, som de andre siger, så skader det jo ikke at kunne noder! Desuden tager det virkelig ikke mere end 5 minutter at lære det grundlæggende!
 19. Det kunne være SÅ stort at se både Symphony X og Dream Theater sammen! Min trommelærer tager også helt til Barcelona for at se dem! Lucky bastard!
 20. Præcis. 32" er sgu rigeligt, og de er faktisk ikke engang så rasende dyre!
 21. Og det er du sikker på? For, hvis det er tilfældet, så kan jeg snildt klare mig med et HD-ready tv.
 22. Jeg går og pusler med tanken om at købe mig en PS3 (og nej, lad os ikke diskutere den konsol i denne tråd), og så opdager jeg at for at kunne udnytte maskinen 100 % skal man have et Full-HD tv. Så kigger jeg lidt omkring på nettet, og finder ud af, at der også er HD-ready tv. Jeg kan forstå det hænger sammen med opløsningen, altså, hvor Full-HD naturligvis er bedst, men også langt dyrest. Desuden kommer Full-HD tv ikke i mindre end 37", som jo måske er lige voldsomt nok for mig. Et andet sted læste jeg også, at man reelt set ikke kan se forskel på Full-HD og HD-ready. Jeg håber der er en teknikkyndig, som kan oplyse hele denne spegede affære for mig! Heh! På forhånd tak Trolle
 23. Det er fedt, hvis du laver et lille metalband på børnehjemmet. Du skal bare lige vække deres metallyst! Ellers er det flot arbejde af dig, at støtte børnehjemmet!
 24. Alle de forskellige hvirvler, som du plejer at starte i højrehånd, starter du nu i venstre. Det giver god styrke, det gør din teknik bedre og du kan nu "vende" hvirvlen om, hvilket kan give en fed effekt! Ellers er små træningsøvelser også gode, f.eks. HvvHvvHvvHvvHH(minipause eller ubetonet h)VVhVVhVVhVVh På den måde får du brugt din venstre både til ubetonede og betonede slag. Pludselig kan du mærke det komme til dig.
 25. Det er genialt emne du har taget hul på her. Det bliver sjældent diskuteret igennem, men det er jo netop en tanke, som alle har haft; om man er så god som de andre eller bliver det. Det er selv et stigma jeg har lidt under, da jeg startede rimelig sent med mine trommer, som 14-årig. Det har ført til, at jeg altid har været måske en 3 år eller mere efter de andre trommeslagere, som ofte havde spillet mere. Det forfulgte mig på efterskolen, hvor der var en dygtig skiderik. Men jeg fik egentlig hurtigt fundet ud af, hvor jeg stod, og så spillede jeg sgu det skidt jeg kunne. Han kunne nemlig lynhurtige fills og slå rigtig hårdt på bæknerne - men jeg kunne noget, som han aldrig blev bedre til. Jeg kunne spille tight. Jeg fandt sgu min plads, og det gjorde at jeg egentlig blev ganske eftertragtet som trommeslager. Jeg havde også en anden egenskab der måske hang sammen med min endnu ikke store evner: Jeg kunne finde ud af at nedtone mit ego. Nu er jeg startet på gymnasiet med musik som retningslinje, og har bidt over noget, der måske er stort, men det skal nok gå. Indtil videre har jeg kun lært af at se på de her dygtige trommeslagere, der ellers går i min klasse. Det er fedt at se en fyr lave nogle sygt stramme dobbeltslag og spørge, "hvordan er du blevet så god til det der?". Jeg vil vædde med at du fik et rart svar tilbage, hvis du spurgte. For ALLE har haft de samme følelser som dig og mig. Man skal bare finde ud af, hvor man skal satse, så at sige. Håber det jeg har skrevet kan bruges til noget til trods for at det fremstår lidt flødebollet. Jeg har i hvert fald selv fået supermeget ud af at læse denne tråd. Atter en gang må jeg hylde Trommeslageren.dk som værende en genial idé og smukt kollektiv af trommeslagere. Jeg vil gerne slutte af med et lille ordsprog for at runde mit indlæg af: "Selv en lille fyr kan kaste en stor skygge, hvis han finder den rigtige plads i solen!"