theis1994

Member
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About theis1994

 • Birthday 04/19/1994

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Vigersted
 • Interesser
  musik, musik & musik.
 1. Screw that! Så vil jeg gerne spille percussion! http://www.facebook.com/photo.php?v=10151301493692123
 2. Eller den bedste! At du sætter din metronome til kun at spille hver 4 takt, og så selv spiller videre, så du øver din time-fornemmelse.
 3. Jeg har ofte gjort det, at jeg har startet min metronome, og så valgt at det slag som metronomen betoner som 1-slaget, tænker jeg på som noget andet fx, 4-slaget, eller et offbeat slag. Hvis det bliver mere kompliceret kan man vælge at bruge de slag som metronomer angiver som 1, 2, 3 & 4 som trioliserede offbeat slag.
 4. yes yes det ved jeg. Det var også bare lidt spas og løjer Men det er da alligevel interessant hvor meget man kan få ud af et redigeringsprogram og lidt kreativitet.
 5. tjek det ud. Ret kreativt! Men han formår alligevel, at få en til at føle, at man har spildt sine penge på trommer..
 6. Prøv for eksempel at høre fra 7:00 til 10:20. Det er jo mere grovy, end trommesoloen fra 25:30 27:30 Men nu er det jo selvfølgelig lidt et justits selvmord at påstå at chris dave ikke er grovy, men alligevel
 7. jeg er meget enig i, at det kun er ærgerligt hvis man laver et eller andet skævt, for ligesom at kunne bevise at man kan lave noget skævt. Det bliver alt for søgt, og ikke spor godt. Lidt desperat på en måde. Men jeg syntes sådan set ikke det er så sort hvidt. I min verden, kan det være super inspirerende at lytte til de skæve taktarter, hvis trommeslageren mestre kunsten at få dem til at være flydende! Men er mindst lige så imponerende at spille en naturlig, simpel, grovy og tight rytme og formå at gøre den interessant på samme tid Grundlæggende er den fedeste rytme, den som passer sangen bedst. Ikke den som er mest kompliceret
 8. Hey folkens Jeg ved ikke helt om dette er det rigtige forum, men jeg ville bare lige poste denne helt ufatteligt fantastiske video med jer alle sammen, og tilføje et glædelig bagjul & godt nytår http://www.youtube.com/watch?v=ZkgwLz8Bqig P.s dette er en af de videor, som man ikke må høre på en telefon, eller computerhøjtalere. Sæt jer ned med jeres Vic Firth hovedtelefoner, stereo højtaler eller hvad dælen i har af lydgear og hør den med ordentlig lyd. Ohøj!
 9. Hvor er det fedt mand! Virkelig! Helt klart også den fedeste farve du har valgt ud af de mulige. Og velfortjent også. Det var sgu en fed video fu havde fået lavet der Props! Venligst
 10. wow! Jeg tror jeg blev rundtoset halvvejs inde.. Holdkæft det går hurtigt! respekt.
 11. Undskyld. Det er ikke for at gøre nar af skæbnen. Men det er simpelthen ironisk sjovt! Tænk at man kan være så intrigant! Det er nok et af de tyndeste argumenter jeg nogensinde har hørt. HAHA! Mit impulsive udbrud..
 12. Det virker fedt! Nu elsker jeg den genre, så jeg bliver aldrig træt af at høre på sådan noget. Men det virker fedt! Kunne godt lide den lidt poly rytmiske følelse omkring 3:25. Det gav det hele lidt kontrast. gerne mere af det! og fedt grund beat også (:
 13. Svedigt! Fedt med Limousine tønder forresten Elsker at det er kreativt, og ikke kún er smadder 2 & 4, og cirkel feels mod gulvtammen, men at det både er dynamisk, varieret i udtryk, stadig virkelig rocket, men også rytmisk kreativt (: Fx ved 1:15. fede feels der falder ind der! Virkelig klasse lavet. Desuden kender jeg bassisten (: Glæder mig til at høre mere
 14. Hm, de har åbenbart hele koncerten på tube.. Kan ikke lige lytte dem alle af, men jeg søgte egentlig bare på "the rh factor live", og så dukkede den her op blandt andre (: