Jazzper

Member
 • Posts

  562
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Jazzper

 • Birthday 01/19/1982

Profilinformation

 • Bopæl
  KBH
 1. Cardbus firewire Du skal have fat i sådan et. Der findes masser af den slags kort men det er MEGET vigtigt at det er en TI (Texas instruments) der har lavet chippen på kortet.
 2. De har en anelse forskellig karakteristik. Men altså jeg ville klart fortrække den klassiske 57 til snare. Med hensyn til qkick er det en helt anden type mic. Hvis du kun skal have en på til overall ville jeg gå efter beta 91. Det optimale er selvfølgelig en inde og end ude...eller endnu flere..
 3. Kloge valg. Jeg ville vælge den alm. 57er men en beta går også. Hmm kender 112eren udemærket og den er ok, men hvis du kan lande en brugt beta 91 til BD vil du ikke fortryde det.
 4. Jeg ville sku smide gå efter en hæderlig bd mic, sm58 til snaren og så et par overheads der ikke er discount. Jeg har hørt mange imponerende resultater fra et sådant mic setup og aldrig god trommelyd fra supreme eller samfund. Det simpelthen deprimerende mikse på de der supreme mics. Start med få gode mics og arbejd derfra. Smid en 4k på brugte mics Shure til bd og snare og rode til OH og så supplere videre derfra.
 5. Du skal nok blive rigtig fed. Godt groove fin klang. Selvfølgelig flammes der hist og her mm... men helt klart meget positivt.
 6. Frem med metronomen. Der er dømt hoppebold time!!
 7. præcis... tempo map.. Du kan også Warpe den enkelte fils tempo....
 8. Nu har Thomas Lang da noget at lave det næste års tid..
 9. Hold kæft Bonham mand!!! Hvem fanden har født den fyr? Tror jeg hælder til et blandet samleje af tordenguden Thor, Odins ulve, tre Tyske tanks fra WW2 og Michael Jackson. Han er og bliver SKOLEN for den genre der...
 10. Jeg synes bare det er irriterende at han skal være så utight. Præcist det samme her mand. Jeg er træt af metal trommeslagere med pissehurtige fødder, der ikke kunne kende en underopdeling hvis den kom og åd dem. Specielt når folk som Vinnie paul og Thomas Haake render rundt derude med super time, feel og chops... Det er netop sådanne kommentarer der kommer på youtube. Slet ikke til en skid konstruktivt! Nej men meget sandt. Altså man skal ikke starte en debat eller smide et klip op på youtube hvis man ikke tåler kritik. Om man kan li hans stil, det er en smagssag, det håndværksmæssige er noget helt andet. I det klip du har lagt op ligger han ok men der er andre klip på youtube (FX det med metallica) hvor det er helt i skoven. SlipKnot er fede fordi at de allesammen er utighte men på en 'tight' måde, hvis i kan følge mig? Jeg er helt med på det du siger. Sådan har jeg det med metallica. Det er helt sygt hvad de slipper af sted med live af "ulovligheder" men de er "ulovlige" sammen og ja... det spiller og groover sku bare. Fantastisk liveband.
 11. Man skal bare være in the pocket, så kan man ikke høre de originale tromme når man spiller til mp3 filen
 12. Det kommer ikke til at virke. MACOS er optimeret til at køre på det hardware som er godkendt af apple. Det er rigtigt det ikke virker men den der med det er optimeret specielt til hardwaren den skrøne blev da definitivt aflivet, da MAC skiftede til intel og usb. Ellers må OSX da køre ualmideligt godt på min Toshiba da det er 85 % de samme dele som i den nyeste MAC book pro...
 13. hehe ja det er altid lidt lettere ikke at svare... Jeg er bedre, smukkere og med væsentligt længere kønsdele end dig!!! og Min højre fod er verdens bedste band...