xXNicoXx

Member
 • Posts

  93
 • Joined

 • Last visited

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Middelfart
 • Interesser
  Trommer..

xXNicoXx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Jep, jeg ved hvad fejlen er. Det er ledingen den er galt med. Den er lige lovlig kort den ledning. Ledingen er for kort og når den skal gå " hele vejen" over til stortrommen, bliver den nærmest bøjet, og med det løs forbindelse. Den har siddet på den måde altid, så det kan kun være det. Forestil dig du sidder ved sættet, og ledningerne til det starter oppe til venstre nær modulet. Og skal gå ned under til højre fod, og indgangen til stikket sidder på højre side af stortrommen. Så skal den ind og bøjes. Den burde næsten sidde på venstre side af stortrommen, så ledningen havde lettere ved at nå over. Jeg prøvede nemlig at rykke min stortromme op i nærheden af hvor alle ledningerne kommer ud af trommesættet. Altså så den lå ved min venstre fod. Og det går jo alligevel ikke, når jeg er højrehåndet. Og så bøjede jeg den, den modsatte vej af hvordan den var før. Så den ligesom blev mere fast. Og så virkede det fandeme. Men problemet nu er bare, hvad jeg så skal gøre nu. Nu kender jeg årsagen, men har ingen idé til, hvordan jeg får det løst. Venlig hilsen.
 2. Hej folks! Jeg hr mit Roland Td-6v el trommesæt og jeg har et meget stort og irriterende problem. Når jeg spiller, kan jeg slå på stortrommen og så svigter den bare. Altså at den ikke gider at give lyd. Det sker tit, og sker rigtig, rigtig mange gange når jeg spiller. F.eks hvis jeg nu lader 10 slag efter hinanden, kan 4-5 af dem svigte, hvis jeg er rigtig uheldig. Jeg er virkelig irriteret over dette problem, og det giver mig mindre lyst til at spille. Jeg ved heller ikke hvad problemet er, eller hvad man kan gøre ved det, så håber inderligt at der er nogen kloge hoveder derude, som har nogle forslag til hvad jeg kan gøre ved det. Venlig hilsen.
 3. Hey slagere.. Jeg går og mangler et par nye hovedtelefoner til mit Roland Td-6v el trommesæt. Og jeg ved bare ikke hvad der er godt at købe.. Prisklasse helst mellem 600-1000. Er åben for alt. Nogle gode anbefalinger, som i selv har prøvet eller som i selv har? Bare skide god lyd, så jeg tilfreds. Mvh.
 4. Ja okay.. Men det bliver højest sandsynligt om dagen vi øver alligevel? Såå, ved ikke hva sådan nogle naboer har imod det? Og nu er det jo med forstærkere og alt det der, så hva er forskellen egentlig på, om det er et akustisk eller et el sæt?
 5. Heey igen slagere.. Jeg vil lige høre jer om en ting, men ved sgu ikke lige hvor let det er. Altså mig og drengene har højest sandsynligt fundet et sted at øve.. Det er sådan, at vores bassist skal hen og flytte hus, men hov. Så stod der sgu lige en ledig kælder klar. Det jo meget fedt, hvis det er sådan at man kan bruge det. Men nu til sagen.. Det er et rækkehus de skal flytte ind i. Alså bliver det uden over og underboere.. Men så tænkte vi lidt, om der mon er for lydt alligevel, til at vi kan komme igang med noget dernede? Det skal lige siges, at det er el trommesæt jeg spiller på fortiden.. Bare en oplysning.. Men om man ville kunne bruge det? Jeg har aldrig selv fået testet det, og håbede der måske var nogen herinde som havde noget erfaring med netop det? Mvh
 6. En af de vildeste er sgu da John Dolmayan.. Han spiller fandme fedt!
 7. Heej igen slagere.. Jeg har lige et enkelt spørgsmål angående mit el trommesæt, Roland TD-6V. Jeg har i den seneste periode lagt mærke til, at der er et eller andet ivejen med min stortromme. Jeg ved ikke hvorfor eller hvordan, men når jeg spiller så reagere stortrommen ikke på alle slag. Jeg tror ikke ligefrem det er køllen der er noget ivejen med, men det er da lidt små irriterende, når man sidder der og spiller noget fedt, og så er det ikke alle stortrommeslag der kommer med. Så der ryger det fede lidt. Det irritere mig meget, og jeg ved ikke om der er andre her der har været ude for det samme? Stortrommen er af samme slags som denne: http://www.4-drums.co.uk/images/roland-td12k.jpg Hvis nogen har været ude for det før, eller bare nogen der har lidt erfaringer med dette, så på i meget gerne give nogle gode råd til hva jeg kan gøre? Håber da helst ikke at jeg skal hen og skifte det hele ud? Håber der er nogle med lidt flere erfaringer end jeg der kan komme med nogle gode "fiffs". Mvh
 8. xXNicoXx

  Eltrommer..

  Du burde købe noget Roland.. Brugt er også en meget god idé.. Jeg købte selv et mega godt Roland Td-6v til 6100 kr. Og det er jeg stadig rigtig glad for.. Prøv at kigge på dba, gul og gratis og andre salgshjemmesider.. Måske er du heldig, som jeg var..
 9. Jaer, hva for noget musik hører du egentlig til dagligt? Det jo ikk specielt fedt at spille til noget, man bare synes er skod.. Og selvfølgelig! Velkommen til!
 10. Jeg går faktisk på Hyllehøj..
 11. Jo, det er ungdomskolen der styrer det her sted som hedder Walker, men som man så (SKAL) være 16 i, for at at kunne leje et lokale.
 12. Jo sådan er det.. Man skal være 16.. Det er forbudt at have et lokale hvis man er under 16. Også selvom det er ens forældre der lejer det..
 13. Heey alle.. Jeg er ved at være godt og grundigt træt af en ting.. Det at man her i min by SKAL være 16 for at kunne leje et øvelokale.. Det irriterer både mig og mine medlemmer.. Vi er en flok på 14 som simpelthen så gerne ville øve sammen igen.. Vi har øvet sammen tidligere hos mig, hvor vi havde et stort hus lidt udenfor byen.. Så det var jo dejligt.. Men efter vi er flyttet ind i et rækkehus, er problemet jo ligesom opstået.. Det jeg ville høre var egentlig, om der dog ikke var nogen som kendte et sted nogle drenge som mig kunne spille i? Det skal helst være i Middelfart.. Det ville fandme være dejligt hvis der var noget? Nogle som havde et rum de ikke brugte alligevel som man så kunne bruge? Jeg ved ikke om man skulle være så heldig, men det er jo selvfølgelig forsøget værd..
 14. Dav.. Jeg skal snart have et såkaldt "mini jack" til mit Roland TD-6V. Hvor jeg så skal spille til mine sange som kommer fra min ipod og så ud i høretelefonerne.. Men.. Jeg ved sq ikke rigtig hva for et mini-jack det skal være? Nogle der har nogle ideér? Og gerne fra Aage. Har kigget en masse "jacks" på Aage og ja.. Der er noget at vælge imellem.. Men nogle der ved hvhelt præcist hvad for et det skal være? Vil ikke komme til at købe noget som ikke passer til. Og så står man så der.. Neej.. Så hellere spørge jer som har lidt mere forstand på det.. Ville ellers være dejligt hvis nogen kunne hjælpe mig lidt med det.. Evt et link ville være kanon!
 15. Stemte Odense.. Kommer faktisk fra Odense, men bor i Middelfart..