Mikas

Branchemedlem
 • Posts

  2,051
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mikas last won the day on May 3 2014

Mikas had the most liked content!

Reputation

20 Neutral

3 Followers

About Mikas

 • Birthday 09/29/1986

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.mikas-emil.dk
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Århus

For- og efternavn

 • Fornavn
  Mikas
 • Efternavn
  Emil Søndergaard Eskesen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det ser fantastisk ud Smukke bækkener. Laver du stadig videoer med dit spil?
 2. De kan virkelig noget de sæt. Prøvede et hos Jes forleden. Virkelig god lyd.
 3. Jeg synes det er super spændende det her. Hvordan har du valgt frekvensområdet?
 4. Ja, det gad jeg osse godt vide. Jeg har en, som jeg bruger af og til når jeg bliver træt af at have min smartphone på mig konstant. Andre der bruger den? og ja, hvad er den værd?
 5. Er der nogen der har erfaringer med audiovox ørepropper med Ultimate Ears høretelefoner i?
 6. ... en usb hub. :D godt at jeg allerede har alt det trommeudstyr jeg skal bruge :)
 7. Dejligt sæt.. og stemningsfuldt sted! Den er vild den sidste gulvtam der..
 8. Er det simpelthen bare for tykt og tungt?
 9. Fedt med input. Især fra nogen der har prøvet dem. Jeg tænker meget på, om jeg skal finde nogle ludwig beslag og nogle ben, som du foreslår Henrik. Gauger var også en mulighed.. bliver det billigere eller dyrere end det andet mon? Hmmm.. Den lyder allerede godt nu med ældgamle smadrede skind.. glæder mig godt nok til at spille på den.
 10. Wow - så væltede der forslag ind. Tusind tak, allesammen. Jeg er ret hooked på de Gibraltar, faktisk.. Det er lidt fedt, at de kan sættes direkte på bundreifen. Så skal jeg have fat i tre af dem, og så nogle ben? Ludwig LAPAM1 Atlas Mount Bracket er også fin, men der skal jeg vel også bruge tre af dem plus ben? Det bliver godt nok dyrt.. Det bliver sikkert dyrere end trommen selv ligemeget hvad jeg finder på
 11. Tak for svaret! Jeg har søgt rundt på Google det meste af morgenen, men kan kun finde een amerikansk side som har en cradle til 15".. Og det er uden ben og brackets. Hvis det skal oveni, bliver det godt nok lidt af en udskrivning. Jeg må prøve at have fat i ModernDrums.. Stdrums kan vist ikke engang hjælpe i den størrelse? Tak for hjælpen!
 12. Hej kære kolleger Jeg har længe haft en utrolig flot og vellydende gold sparkle Ludwig tromme stående i 15" x 12". Den har små lugs og er vist blevet brugt som paradetromme af en art. Nu kunne jeg rigtig godt tænke mig, at sætte den på ben og bruge den som gulvtam ved siden af min blue sparkle 16" gulvtam. Hvordan klarer jeg det? Hvad skal jeg købe og hvad virker godt? Jeg vil jo helst undgå at bore i den, hvis jeg kan.. Håber I vil hjælpe Nu fortjener den altså nyt liv! vh Mikas