Brammer

Member
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Brammer last won the day on June 16 2013

Brammer had the most liked content!

Reputation

4 Neutral

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Esbjerg

For- og efternavn

 • Fornavn
  Steen
 • Efternavn
  Brammer
 1. Hvilke type lys er i rummer? Måske denne kan gøre det http://www.frou-frou.dk/product.asp?product=19246
 2. Ved ikke hvad prisen ender op i på Lauritz men den starter da lavt. http://www.lauritz.com/da/auktion/elektronisk-trommesaet-model-big-beat-dd5/i3492799/
 3. Ser fedt ud.. Er du så typen når du selv skal slæbe kun kommer med to trommer og hi-hat.
 4. Rockstar måske. http://www.tamadrum.co.jp/anniversary/expansion.php?cat_id=105&now=1
 5. Der står ellers "no artificial reverb added" under videoen.
 6. Hej. Er hverken proff på trommer eller til at stemme, men min oplevelse med Drum dial er, at jeg føler jeg kom et stort skrid videre med at forstå det at stemme trommer. Du kan se med det samme hvor stramt bundskind er i forhold til topskind og de forskellige toms imellem. Min erfaring er at mine trommer er så gamle og skæve at de skal stemmes mere på slum( jysk for bare at skrue lidt hist og her). Vil anbefale at købe er pæn brugt og prøve den et par måneder og så sælge den igen til næsten samme pris.
 7. Five Minutes Past Loneliness - The Sandmen Hvor er vi på vej hen ?
 8. Hejsa. Har ikke selv forstand på det du nu skal igang med nu, men det lyder rigtig spændene. På et af billederne er der et hul i det yderst lag. Ved godt at det bare er et forsøg. Men tænk nu hvis det bare blev MEGA fedt (som jeg er sikke på at det bliver) så ville det da være synd med sådan et hul for tror at det bliver meget synlig med lak. Bare min mening, at hvis det er for at øve dig, skal du da også lige lære at fikse det hul. Glæder mig også til at følge dit projekt.
 9. +1 Internettet har bare ikke været det samme uden TS.
 10. Brammer

  Ludvig Pris

  Hejsa. Tak for svarene. Det er lidt vildt alt det som man kan få svar på her inde. Men den koster vil ikke 2500,- hvis en ny kan fåes for 3600,- eller var det noget andet de lavede i 1966 ?
 11. Brammer

  Ludvig Pris

  Hejsa. Tak for svarene. Det er lidt vildt alt det som man kan få svar på her inde. Men den koster vil ikke 2500,- hvis en ny kan fåes for 3600,- eller var det noget andet de lavede i 1966 ?
 12. Brammer

  Ludvig Pris

  Her TSèr. Har en kammerat der har arvet et gammel trommesæt. Bl.a. en ludvig lilletromme 14" x 5" stål. Trommen er i meget fin stand. Den har et datostempel inden i som siger "14 Okt 1966" og et serienr. 379403. Hvad tror i sådan en står i ?.... Resten af sættet er mærket Orange i farven Orange. Nogle der ved noget om det mærke? Alt i meget pæn stand. Vil lige sige at jeg ikke ved om det er til salg da det er fra hans far.
 13. Hejsa. Har kikker lidt med her i smug. Angående den lige streg rundt ved jeg at smede har sådan et plastik bånd som de ligger rundt om røret til at mærke op efter ( er også nogle streger på så der kan mærkes op i vinkler ) lidt svær at forklare. Prøv at tage et stykke A4 papir og læg om et nedløbsrør når oversiden af papiret flugter du en vinkelret linie rundt.. Måske du kan overfører det til dit projekt..