Frederik W

Member
 • Posts

  2,749
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Frederik W

 1. Reifer og lugs er ofte lavet af messing, er de ikke? Det er nemlig meget svært at få krom til at hæfte på jern (Hvilket nok også ville være en meget meget svag reife!)
 2. Du kan lægge folie om, det kan fjernes igen
 3. Nej, heller ikke min.. Mads - Volvo V70 er en hammerlækker øse, men mig bekendt utrolig dyr at vedligeholde, især hvis man vælger de dyre modeller med klima, alt i el osv. Jeg har en kollega der har en, og han vil gerne skifte pga. de høje omkostninger. Hans klimaanlæg har været skiftet 3 gange og hans turbo (diesel) et blevet skiftet 2 gange på de 8 år han har haft den..
 4. TS er da danmarks hyggeligste forum!
 5. Selvfølgelig, var mit 2. trommesæt, havde det i 4 måneder. Dejlige trommer.
 6. Det er en helt speciel følelse at spille på et sæt man selv har bygget! De birke-kedler skal nok lyde supergodt, masser af tone med de træ-reifer der Syge åre-tegninger på de kedler, er det special-dyrket birk? Det er bare lækker-lækker
 7. Dit liv må sgu være mørkt og kedeligt, når du ikke kan glædes over sådan noget som dette!!
 8. GOLF 2 / KADETT / BMW E30 Kør tysk, så kan det meste fikses med en hammer og måske lidt WD40
 9. BD: Pearl TT: Keller SD: Ludwig (Black Beaty) / Reference (20 lag ahorn) HW: Pearl 1000-serie
 10. Betaler for 25mb/2mb, så kan godt være tilfreds
 11. Fy for satan du spiller godt!
 12. Yeah yeah, det er der mange før dig der har sagt....... Ludwig er fede trommer, især i de størrelser!! Knap så funky, som du har lagt op til i dine videoer..
 13. DMB - Big Whisky... etc. Fremragende plade, deres bedste. Rigtig rigtig fede blæs der er på den, Dave's (til tider perverse) tekster kan man sidde og grine lidt i skægget over og Carter spiller simpelten innovativt og nyskabende, som ingen andre i verden. Dave Weckl Band - Synergy. Denne plade bragte min interesse for trommer frem, og jeg mener stadig at den er et studie i at skrive virkelig fed fusionsjazz, uden det bliver for 'blæret'. RHCP - Blood Sugar Sex Magik. Den her plade var RHCP da de virkelig var fede og funky, ikke som nu hvor de blot er blevet et halvdårligt pop-orkester..
 14. Mange spændende bud, Kia C'eed er en fremragende bil + Multipla'en er i sandhed også bedre end sit rygte.. Dog synes jeg at Volvo 850 er det fedeste bud i en her tråd. OCEANER af plads, og de KAN simpelten ikke køres i stykker. En af mine kolleger har haft sin i 16 år nu, den er som ny, og han kører omkring 30.000 om året.
 15. sparkle, læder og lign - lyder sgu som lørdag aften!! Tja, min oplevelse var en telefondame som anede hvem fanden hun skulle stille om til, og da jeg endelig fik fat i produktchefen så havde han ikke tid til at svare på 3 spørgsmål, men stillede mig om til en anden medarbejder, som blot sagde "I haf no time for diz queztionz, call anozer time!" Også selvom at vi er en af deres større kunder i tyskland.. Måske var det fordi jeg sagde at det var fra Danmark jeg ringede??
 16. BAUHAUS fører det skam, i 30 forskellige varianter til 49,95 pr. rulle! (Vi handler heldigvis ikke direkte hos d-c-fix, men hos en grossist!!! Magen til skod-firma skal man lede længe efter!)
 17. Lykken er sgu forårssol på altanen med en kold bajer, efter, hvad der synes som, måneder med sne, sne, sne..!
 18. Der er vist ingen af jer der var til DrumDay, der stod det opstillet.. Det lød fakisk stinkefedt det sæt! KILLER stortromme!!!
 19. Tillykke tillykke! Du fortjener det!