DaPhunk73

Member
 • Posts

  678
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

DaPhunk73 last won the day on August 9 2017

DaPhunk73 had the most liked content!

Reputation

4 Neutral

1 Follower

About DaPhunk73

 • Birthday 08/26/1973

Kontaktmetoder

 • MSN
  kajthorsen@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.youtube.com/daphunk73
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Næstved

For- og efternavn

 • Fornavn
  Kim
 • Efternavn
  Thomsen

Recent Profile Visitors

4,416 profile views
 1. Jeg har ikke prøvet den på job endnu. Men som sagt er mit indtryk fra øvelokalet, at den ikke dæmper så meget som den ser ud til. I hvert fald ikke fra hvor man selv sidder. Tænker den måske dæmper mere hidsig bundskinds lyd udadtil. Hvad jo også er meningen.
 2. Yes! Så mangler der bare et link til en spændeskive der kan passe som base under der nederste stykke filt. ;-)
 3. Har lige set en tråd hvor Henrik Rathje laver DIY blomsterpinde. Kunne man ikke bare få filtklumpen et sted og så lime den på sin egen stik?
 4. Har fået den. Den dæmper faktisk ikke så meget som jeg havde regnet med. Har dog ikke prøvet den på job endnu. Tænker jeg får god gavn af den til f ex jobbet med det lille gospelkor i en kirke..
 5. Jeg bruger af og til det trick at dæmpe bundskindet på lilletrommen med en tynd stofserviet hvis jeg skal spille lavt i akustiske sammenhænge. Eller nogen gange bare hvis akustikken er træls. Faldt over denne tingest https://www.google.com/search?q=snarepal&oq=sna&aqs=chrome.2.69i57j69i61j69i59j0l2.2349j0j7&client=ms-unknown&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=YI7s_doay2qcAM: Den skulle gøre noget lignende. Er der nogen der har prøvet den?
 6. Tak for svar! Har ikke udstyr til at dreje, der hvor jeg forestiller mig at starte er nok lidt let omhamring af bækkener. Først øve lidt på nogen dårlige/ødelagte bækkener, og så måske prøve på nogen jeg rent faktisk kunne finde på at bruge. Har godt set ham Lance' kanal, men har ikke rigtigt kunne komme igang med at se den..
 7. Der ser ud til at være en stigning af folk der selv customiserer deres bækkener ved at omhamre, nedskære, bore huller i og dreje vægt af. Jeg kunne selv godt tænke mig at forsøge mig, men har brug for at sætte mig mere ind i metoderne. Nogen her der vil dele tips eller links til tutorials eller artikler?
 8. Fed artikel Dennis! Prøv lige at fortælle om det bækken du selv hamrede?
 9. Det er tit trommeslageren der står for at afvikle backingtracks til live brug. Faldt lige over denne video med et par gode tips, tænkte lige den skulle deles her:
 10. Nåja, jeg ville også droppe det trådløse og spiller med kabel, med mindre du har behov for at bevæge dig rundt på scenen under show. Uanset hvad får du altid bedre lyd med kabel.
 11. Jeg har investeret i UE18, og de er lækre, men dyre. Om du kan få et ligesågodt resultat med ikke-formstøbte afhænger af din øregang. Nogen har det ligeså godt, eller bedre med skumpropper. Hvad der dog er mindst lige så vigtigt er den lyd du sender ind i dem. Regner du med at få din lyd fra en monitormixer, eller skal du selv have mics og en lille mixer med?
 12. DaPhunk73

  Cympad

  Jeg er stor fan af cympad moderators, som jeg tit bruger på jobs hvor bækkenerne spiller for højt. Især på små akustiske baggearsjobs, men også nogen gange på større ting. De fås i forskellige størrelser, så du kan vælge mængden af dæmpning.
 13. Det er i hvertfald også helt sikkert nemmere end at jeg skal justere min teknik
 14. Ja det giver jo god mening. Har ikke set fod videoen, kun hans første. Han er i det hele taget altid spændende at høre på.