DaPhunk73

Member
 • Posts

  678
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by DaPhunk73

 1. Jeg har ikke prøvet den på job endnu. Men som sagt er mit indtryk fra øvelokalet, at den ikke dæmper så meget som den ser ud til. I hvert fald ikke fra hvor man selv sidder. Tænker den måske dæmper mere hidsig bundskinds lyd udadtil. Hvad jo også er meningen.
 2. Yes! Så mangler der bare et link til en spændeskive der kan passe som base under der nederste stykke filt. ;-)
 3. Har lige set en tråd hvor Henrik Rathje laver DIY blomsterpinde. Kunne man ikke bare få filtklumpen et sted og så lime den på sin egen stik?
 4. Har fået den. Den dæmper faktisk ikke så meget som jeg havde regnet med. Har dog ikke prøvet den på job endnu. Tænker jeg får god gavn af den til f ex jobbet med det lille gospelkor i en kirke..
 5. Jeg bruger af og til det trick at dæmpe bundskindet på lilletrommen med en tynd stofserviet hvis jeg skal spille lavt i akustiske sammenhænge. Eller nogen gange bare hvis akustikken er træls. Faldt over denne tingest https://www.google.com/search?q=snarepal&oq=sna&aqs=chrome.2.69i57j69i61j69i59j0l2.2349j0j7&client=ms-unknown&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=YI7s_doay2qcAM: Den skulle gøre noget lignende. Er der nogen der har prøvet den?
 6. Tak for svar! Har ikke udstyr til at dreje, der hvor jeg forestiller mig at starte er nok lidt let omhamring af bækkener. Først øve lidt på nogen dårlige/ødelagte bækkener, og så måske prøve på nogen jeg rent faktisk kunne finde på at bruge. Har godt set ham Lance' kanal, men har ikke rigtigt kunne komme igang med at se den..
 7. Der ser ud til at være en stigning af folk der selv customiserer deres bækkener ved at omhamre, nedskære, bore huller i og dreje vægt af. Jeg kunne selv godt tænke mig at forsøge mig, men har brug for at sætte mig mere ind i metoderne. Nogen her der vil dele tips eller links til tutorials eller artikler?
 8. Fed artikel Dennis! Prøv lige at fortælle om det bækken du selv hamrede?
 9. Det er tit trommeslageren der står for at afvikle backingtracks til live brug. Faldt lige over denne video med et par gode tips, tænkte lige den skulle deles her:
 10. Nåja, jeg ville også droppe det trådløse og spiller med kabel, med mindre du har behov for at bevæge dig rundt på scenen under show. Uanset hvad får du altid bedre lyd med kabel.
 11. Jeg har investeret i UE18, og de er lækre, men dyre. Om du kan få et ligesågodt resultat med ikke-formstøbte afhænger af din øregang. Nogen har det ligeså godt, eller bedre med skumpropper. Hvad der dog er mindst lige så vigtigt er den lyd du sender ind i dem. Regner du med at få din lyd fra en monitormixer, eller skal du selv have mics og en lille mixer med?
 12. DaPhunk73

  Cympad

  Jeg er stor fan af cympad moderators, som jeg tit bruger på jobs hvor bækkenerne spiller for højt. Især på små akustiske baggearsjobs, men også nogen gange på større ting. De fås i forskellige størrelser, så du kan vælge mængden af dæmpning.
 13. Det er i hvertfald også helt sikkert nemmere end at jeg skal justere min teknik
 14. Ja det giver jo god mening. Har ikke set fod videoen, kun hans første. Han er i det hele taget altid spændende at høre på.
 15. Så en Remo muffl på frontskindet? Det giver mindre rebound?
 16. Jeg har altid spillet med hul i frontskindet, hæl oppe og "bury the beater" teknik. Og det fungerer fint til det. Jeg kunne dog godt tænke mig, i første omgang primært til studiebrug, at spille med et lukket frontskind, altså uden hul. Lige umiddelbart oplever jeg dog, at min "bury the beater" teknik lyder af bæ med lukket skind, da køllen så bouncer på slagskindet. Tænker jeg er nødt til at lære at spille på stortrommen, så køllen ikke bliver på skindet, så man undgår bounce, og skindet kan klinge. Er der nogen der er vant til denne teknik, eller skifter imellem disse? Lad høre hvad I har i tips til mig.
 17. Er tilbøjelig til at give dig ret!! (2,5 dåse maling og 1,5 dåse lak senere....)
 18. Så fint sandpapir har jeg vist ikke. Det må jeg lige få fat i. Tak for tips igen!
 19. Så er vi igang, den tørrer efter første lag! https://www.dropbox.com/s/acfyyxpc9pgqipc/IMG_20170816_183504.jpg?dl=0
 20. Tak Henrik, det giver god mening. Hvordan med slibning og grunder inden maling? Det er jo en lakeret naturtræ kedel.
 21. Jeg mangler stadig en 16" gulvtom til mit Yamaha Recording Custom sæt. Til gengæld fik jeg sidste år fat i en Tama Granstar gulvtom, den minder lidt om, og har samme gennemgående lugs. Den er til gengæld naturfarvet, hvor alle mine recording trommer er piano black. Jeg tænkte at få den lavet sort, så jeg kan bruge den sammen med recording trommerne. Hvem har erfaring med hvordan man gør det? Hvad for maling/lak skal man bruge? Der er også nogen der siger man kan få det gjort hos en autolakerer. Hvad koster det? Alle former for tips er velkomne!
 22. Ligner, og lyder, som et standard 1-lags coated skind der er på i klippet. Jeg har i et godt stykke tid brugt Clear EC2 på mine 10" og 12" snares. Det fungerer vildt godt for mig, de får lidt extra bund, bliver lidt mere tørre og knapt så skingre.
 23. For godt en måneds tid siden, mens vi ventede på at det nye lækre TS kom op at køre, lavede jeg en ny trommefilm i studiet. Kom lige i tanke om at den da også skal postes her. Version uden trommer her:
 24. 15" eren lyder fantastisk! Har dog mest brugt den i sådan medium stemning indtil videre, selvom jeg havde forestillet mig at den skulle være superdyb. Men det var den anden stemning der lige fængede. Men måske skal den bare være endnu større