Kasper-Hertz

Member
 • Posts

  151
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Posts posted by Kasper-Hertz

 1. Hey folks!
  Sidste sommer (2013) var jeg på vej til Asien for anden gang på en one way ticket og lagde to live covers op på YouTube for at promovere mig selv derovre i håb om at få nogle gigs.

  Det blev til en del spilleri på min rejse og en masse gode sange. Nu er jeg atter hjemme igen og er startet på Musikvidenskab i København.

   

  Jeg har netop lagt sidste hånd på værket på en promotion video, som gerne skulle bruges til at komme lidt ud og spille i KBH. Jeg håber, I kan lide den :-)

  God baghjul og god fornøjelse i det nye år.

   

  Kasper

   

   

  https://www.youtube.com/watch?v=ESVNXF34-Ig&list=UU3sOjL-qI7BqNroK8M9iJgA

 2. Hej derude.
  Jeg tænkte, at der med garanti må være et par stykker på forummet, som på nuværende tidspunkt er i gang - eller har været igang - med at læse Musikvidenskab på KU.

  Min optagelsesprøve er på tirsdag, og er i fuld gang med EarMaster, primavista-opgaver fra henholdsvist Melodibogen og Koralbogen samt øvning af det planlagte klaverstykke.

   

  Jeg har den seneste måned spillet stort set hele Melodibogen igennem på daglig basis, men opgaverne med 3 b'er eller #'er medfører typisk et utal af stop undervejs, hvilket absolut ikke falder i god jord i bedømmelsen.

   

  Spørgsmålet er derfor så simpelt, som det lyder: Kan man blive udsat for primavista-opgaver med henholdsvist 3 b'er eller #'er? Og i så fald, hvad har I haft af oplevelser med netop disse opgaver - sværhedsgrad, konkrete melodier osv.?


  På forhånd tak.
  Kasper

 3. Hej Jeppe. Tak for rosen! Boss RC-300 er ret avanceret, så er egentlig ikke super god til den. Jeg satte den bare til at loope et vis antal bars og trykkede på en pedal, hver gang jeg skiftede instrument. Man indspiller også maskinen til at loope efter metronom, så man sådan set godt kan trykke LIDT for tidligt på pedalen i forhold til loopets stop, og så kan man nå at skifte instrument. Med hensyn til min nye sang der bruger jeg faktisk en rigtig gammel version af Cubase (SE3) som egentlig fungerer udmærket, men som ikke kan det helt store. Til gengæld har jeg downloadet nogle gratis VST-programmer, blandt andet nogle vildt gode compressorer, som jeg nyder godt af i det færdige mix.

 4. Hej igen derude. Eftersom min "No Diggity"-video næsten har fået 1000 views på tre dage, besluttede jeg mig idag at fejre det med at indspille en live-udgave af et af mine egne numre. Jeg allierede mig med en god veninde på taster og kor, mens jeg selv eksperimenterede med en sjov rytmeopsætning (kig på mine fødder). Jeg håber, I kan lide, hvad I ser, og del endelig gerne :-)

 5. Hey derude.

  Jeg sad igår og kedede mig og besluttede mig for at lave en lille film for at promovere min musik i forbindelse med en jordomrejse som starter om fire uger.

   

  Jeg har tidligere rejst og spillet på diverse barer, hostels, open mics osv. og skal helt sikkert dette igen. Det er en sjov måde at tjene et måltid mad og et par øl på.

   

  Dette er, hvad det blev til - et lille torsdags-cover!

   

  Sig, hvad I synes, og like mig endeligt på YouTube, hvis I lyster :-)

   

   

   

   

  God weekend!

 6. Hej folkens.

  Jeg har endnu engang indspillet et fantastisk nummer, komponeret af min gode ven Søren Nørregaard.

   

  Full-Band versionen består af Søren på vokal, guitar, bas og klaver, mig selv på trommer samt en trompetist og en saxofonist fra Musikvidenskab i København, hvor Søren studerer.

   

  For at gøre det lidt sjovt at dele videoen på facebook, valgte Søren at få fat i en videomand der satte op i hans lejlighed sammen med mig, og sammen fik vi indspillet en live-akkustisk version af nummeret, som er blevet til denne fantastiske video:

   

   

  Som producer, vil jeg også meget gerne have respons på lyden, men hellere på originalversionen end på videoen, så jeg ville blive glad, hvis I ved samme lejlighed ville høre originalen på dette link:

   

  Originalen - BandCamp

   

  Jeg takker på forhånd

   

  - Kasper

  • Upvote 1