atw drummer

Member
 • Posts

  37
 • Joined

 • Last visited

Reputation

1 Neutral
 1. hey det er nok mit sæt du mener xD. købte det i MD for halvandet år siden eller sådan noget. Har ikke nogle tracks lige nu men kan godt lave nogle. 2x22" BD| 10"-12"-13"-14" TT| 16"-18" FT| 14" SN M.V.H. Rasmus
 2. Der er nok mange af jer der er uenige men jeg synes det er fedt det er en som joey der fik sejren. Det er fedt at det er en rock trommeslager jeg er ved at brække mig over hvorfor alle de "gode" slagere altid er jazzede. Jeg synes han fortjener det jeg vil godt se jer lave et drum track som ham, det er jo sindsygt. Trommer handler ikke kun om solo eller hvem der er mest "legendarisk" at spille så sindsyge ting i et band og få det til at lyde så fedt sammen er svært. Gør bare grin af mig men man kan godst være god og mainstream på samme tid. Det er som om bare fordi man er mainstream som travis fx. så hader alle drummers ham? hvorfor fuck det? Han må da kunne gøre noget rigtigt for at blive så kendt, plus tjek ham lige rigtig ud inden i dømmer.
 3. Evans's Sorte skind synes jeg personligt er det fedeste ever!!!
 4. atw drummer

  Pro Mark

  hey ts'ere. har i prøvet promarks joey signature OMG der er meget rebound i :o
 5. mega fedt nummer at hygge sig med.
 6. ok tak for det. vil helst have en metal snare så hvad for en skal jeg så vælge af de træ slags?
 7. hey ts'ere.... hvorfor en slags lille tromme lyder mørkest er det stål,messing eller bronze? Eller hvis det er træ hvorfor en slags træ.
 8. mit favorit skind er Evans EC2 clear. klart en anbefaling her fra !!! bedre lyd og nemmere at stemme end remo.
 9. Travis barker (blink 182, box car racer, +44) for hans atitude, anderledes men sindsygt fede rytmer inde for rock og hans trommesæts styrer xD. Tré cool (green day) for hans mega fede stortrommespil, hans hurtige/mega seje fills og hans tam spil elsker det xD. Tony royster jr. (jay-z) for hans hurtighed, hans fede accenter (staves?), og hans teknik i hele sit spil er bare framragende.
 10. Har et stort tama superstar custom 2x 22x18" BD, Toms: 10x8",12x9",13x10",14x11". FT: 16x16",18x16". SN: 14x5½" lyder mega fedt.
 11. atw drummer

  Rock Setup

  Hey drummers. Ville høre hvad jeres farvorit setup er til punk roc musik. overvejer nemlig at få et mindre setup men ved ikke helt hvad.
 12. ye han er for sej xD. var inde og se dem d. 9 i forum det var for vildt xD. men tak for rådene drummers.