Emil Naumann

Member
 • Posts

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Emil Naumann last won the day on March 13 2016

Emil Naumann had the most liked content!

Reputation

3 Neutral

About Emil Naumann

 • Birthday 06/27/1995

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Holbæk

For- og efternavn

 • Fornavn
  Niels Emil
 • Efternavn
  Naumann

Recent Profile Visitors

3,787 profile views
 1. Hej der ude. Er der mon stemning for at få pustet liv i emnet, eller måske endda gennerelt mere liv i TS?
 2. Jeg er i gang med at øve på den, men den sidste halvdel driller sgu stadig.
 3. Jeg foretrækker det sorte, da det er en smule merediskret,jeg så helst at det varuden logo da jeg er blevet glad for looket. Men nu harjeg desværre set det ikke fås i de størrelser jeg forestillede mig.
 4. Det er lige præcis hvad jeg tænkte:)
 5. Jeg har forelsket miglidt i Istanbul Mehmet Turk serien... ikke nok med de lyder fedt så er finishen også smadder flot. MEN! Jegsynes simpelthen logoet er så grimt, at jeg hellere vil miste gensalgsværdi og have bækkeneruden logo. Spørgsmålet er så, er der en måde man kan fjerne logo på, uden at ødelægge finish?
 6. Betyder moderne at de vil være mere alsidige, og nemmere at stemme?
 7. Jeg vil nemlig gerne undgå at skulle betalefor meget ekstra i told Og det eneste kravjeg har til de trommer er at de lyder federe end dem jeg har. (superstar birk)
 8. Hvis jeg går for ST løsningen, hvad kan man så sammenligne lyden med?
 9. Om et par måneder begynder jeg på det projekt jeg længe har overvejet. jeg har fundet frem til størrelserne 26x14 og 24x14 samt tammer i 13x9, 14x10, 16x16 og 18x16 storetrommerne fås kun i 10lags hos ST-drums. og tænker derfor tammerne skal være 8 lags. jeg er smask forelsket i Ludwig lyden. specielt legacy, som jo både er noget tyndere,og også en bid over 3 gange så dyre som projektet jeg har planlagt. Hvad kan jeg forvente af de tykkelser? og hvilke bearing edges bør jeg gå efter?
 10. Hvad med 8ply, klarer de sig også fint uden? (Tammer)
 11. Jeg er opmærksom på pladsmanglen. Hvad er dine tanker omkring reinforcement rings? jeg har ikke meget viden om hvad de gør andet end at gøre kedlen mere stabil, men samtidig en smule højere pitch. kan jeg klare mig uden, eller vil BD være ude af kontrol?
 12. Det er virkelig blevet et smukt sæt, det får mig næsten lyst til at genoverveje om jeg overhoved bør give mit bejdse
 13. Jeg er ved at kaste mig ud i mit første projekt. Jeg mangler at få nogle detaljer på plads før jeg kan begynde på mit projekt. Jeg skal have bygget et sæt som skal bruges til rock. Indtil videre er planen følgende. Keller ahorn kedler. 13x9 og 14x10, 8 lags kedler. 16x16 og 18x16, også 8 lag. 24 OG 26 tommer storetromme. 10 lags kedler Tanken er, at jeg skal kunne skifte mellem 24,13,16,18 og 26,14,16,18. detaljerne jeg mangler er. dybde på stortrommer, jeg tænker egentlig de skal være 14" i dybde begge to, men kan ikke finde ud af om det kunne være federe med 16". derudover skal jeg have styr på om kanterne skal være 30 eller 45 grader. (også til tammerne) Da jeg ikke helt stoler på mine evner med værktøj, bliver kanter og huller lavet af ST-drums. Sættet får en mahogny bejdse og lugs i Gretsch design. Derudover er det planen at bygge en 14x6,5 lilletromme også i ahorn. Hvad skal jeg have med i mine overvejelser mht. dybder og kanter, og hvad har i af forslag og erfaringer?
 14. Jeg har også været inde og prøve det, og det er vist 10 lugs der er på 18" ja. Og jeg kan tilføje at hans påstand om at det lyder fedt selv med gamle slidte skind, er helt korrekt. Det er fedt!
 15. Og med den mener du at man bejdser indtil ønskede farve, og derefter venter 24 timer og man derefter olierer kedlen. Og når kedlen r olieret skal den stå i 14 dage INDEN man monterer hardware? Er det korrekt forstået? Eller er det kun hvis man skal slutte af med en lak at det er nødvendigt at vente et par uger?