Emil Naumann

Member
 • Posts

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Emil Naumann

 1. Hej der ude. Er der mon stemning for at få pustet liv i emnet, eller måske endda gennerelt mere liv i TS?
 2. Jeg er i gang med at øve på den, men den sidste halvdel driller sgu stadig.
 3. Jeg foretrækker det sorte, da det er en smule merediskret,jeg så helst at det varuden logo da jeg er blevet glad for looket. Men nu harjeg desværre set det ikke fås i de størrelser jeg forestillede mig.
 4. Det er lige præcis hvad jeg tænkte:)
 5. Jeg har forelsket miglidt i Istanbul Mehmet Turk serien... ikke nok med de lyder fedt så er finishen også smadder flot. MEN! Jegsynes simpelthen logoet er så grimt, at jeg hellere vil miste gensalgsværdi og have bækkeneruden logo. Spørgsmålet er så, er der en måde man kan fjerne logo på, uden at ødelægge finish?
 6. Betyder moderne at de vil være mere alsidige, og nemmere at stemme?
 7. Jeg vil nemlig gerne undgå at skulle betalefor meget ekstra i told Og det eneste kravjeg har til de trommer er at de lyder federe end dem jeg har. (superstar birk)
 8. Hvis jeg går for ST løsningen, hvad kan man så sammenligne lyden med?
 9. Om et par måneder begynder jeg på det projekt jeg længe har overvejet. jeg har fundet frem til størrelserne 26x14 og 24x14 samt tammer i 13x9, 14x10, 16x16 og 18x16 storetrommerne fås kun i 10lags hos ST-drums. og tænker derfor tammerne skal være 8 lags. jeg er smask forelsket i Ludwig lyden. specielt legacy, som jo både er noget tyndere,og også en bid over 3 gange så dyre som projektet jeg har planlagt. Hvad kan jeg forvente af de tykkelser? og hvilke bearing edges bør jeg gå efter?
 10. Hvad med 8ply, klarer de sig også fint uden? (Tammer)
 11. Jeg er opmærksom på pladsmanglen. Hvad er dine tanker omkring reinforcement rings? jeg har ikke meget viden om hvad de gør andet end at gøre kedlen mere stabil, men samtidig en smule højere pitch. kan jeg klare mig uden, eller vil BD være ude af kontrol?
 12. Det er virkelig blevet et smukt sæt, det får mig næsten lyst til at genoverveje om jeg overhoved bør give mit bejdse
 13. Jeg er ved at kaste mig ud i mit første projekt. Jeg mangler at få nogle detaljer på plads før jeg kan begynde på mit projekt. Jeg skal have bygget et sæt som skal bruges til rock. Indtil videre er planen følgende. Keller ahorn kedler. 13x9 og 14x10, 8 lags kedler. 16x16 og 18x16, også 8 lag. 24 OG 26 tommer storetromme. 10 lags kedler Tanken er, at jeg skal kunne skifte mellem 24,13,16,18 og 26,14,16,18. detaljerne jeg mangler er. dybde på stortrommer, jeg tænker egentlig de skal være 14" i dybde begge to, men kan ikke finde ud af om det kunne være federe med 16". derudover skal jeg have styr på om kanterne skal være 30 eller 45 grader. (også til tammerne) Da jeg ikke helt stoler på mine evner med værktøj, bliver kanter og huller lavet af ST-drums. Sættet får en mahogny bejdse og lugs i Gretsch design. Derudover er det planen at bygge en 14x6,5 lilletromme også i ahorn. Hvad skal jeg have med i mine overvejelser mht. dybder og kanter, og hvad har i af forslag og erfaringer?
 14. Jeg har også været inde og prøve det, og det er vist 10 lugs der er på 18" ja. Og jeg kan tilføje at hans påstand om at det lyder fedt selv med gamle slidte skind, er helt korrekt. Det er fedt!
 15. Og med den mener du at man bejdser indtil ønskede farve, og derefter venter 24 timer og man derefter olierer kedlen. Og når kedlen r olieret skal den stå i 14 dage INDEN man monterer hardware? Er det korrekt forstået? Eller er det kun hvis man skal slutte af med en lak at det er nødvendigt at vente et par uger?
 16. Jeg har planer om at købe mig nogle ahorn kedler som skal gøres mørkere. Ønsket er at slutresultatet skal være en satin finish. Men jeg kan vel ikke bejdse uden at lakere, så smitter det vel af? Eller? Hvad er der af alternativer?
 17. Men hvis jeg bestiller den service at der bliver lavet huller i, hvordan kan jeg så sikre mig at det er med rigtig afstand? Er det standard til alle typer lugs?
 18. Jeg har aldrig bygget trommer selv, men en gang skal jo være den første. Jeg skrev et opslag på facebook, som jeg blev anbefalet at lægge op her i stedet. Til alle jer med erfaring med at købe hos ST Drums, og med at bygge trommer selv, vil jeg gerne bede om nogle gode råd. Jeg sidder med en lille drøm om at bygge mit eget sæt med keller kedler, da jeg ar set at prisen ikke er meget dyrere end det ludwig centennial sæt jeg har haft kigget på, og jeg har lidt en mistanke om at kvaliteten ville være en smule bedre med keller kedler (Ret mig meget gerne hvis jeg tager fejl) Hvad skal man tage højde for? er der steder på nettet som er værd at tjekke ud inden man kaster sig ud i projektet? Skal jeg betale STdrums for at lave huller i kedlerne, eller får jeg mere ud af at betale en af jer her inde for at gøre det? Og gerne også tips som jeg måske slet ikke har tænkt over kunne være vigtige.
 19. Enig, men igen... Hvis halvdelen af dit repetoare er i højt tempo, er det nok meget praktisk at være hurtig Derudover har de jo formået at lave filmen så ikke-musikere kan få glæde af den. Og har man ingen viden om musik er det nok lettere at forholde sig til tempo end til drilske rudiments.
 20. Så du fortæller mig altså at der ikke er tale om en "stunt trommeslager"? Nu er filmen sgu endnu federe. Havde ellers overbevist mig selv om at han blot var skuespiller og en gal jazzkunstner lagde musikken til.
 21. Uden at spille klog, ville jeg da mene det mere er kvaliteten på bækkenerne end tykkelsen, nu du nævner pris på ca 500 kroner stykket. Og det kan godt betale sig at købe sine drømmeserie selvom de kan være ret pebberede, så længe man prøver dem først, og er sikker på det er en serie man vil have glæde af i mange år.
 22. Jeg tænkte på en keller, dem hører man så meget godt om, har ikke helt besluttet mig for hvad jeg skal bruge den til (har ønsker om til sidst at få lavet mig et par stykker) Så skal lige gøre op med mig selv hvilken der er den vigtigste. Men en nogenlunde alsidig tromme.
 23. Må indrømme at jeg også tænkte på at det måske var bedst at starte i det små, og så tiltalte det mig meget at der var så mange forskellige valgmuligheder på stdrums af lugs og hardware finish mm. Og jeg derfor kunne vælge præcis hvordan den skulle se ud, samtidig med jeg kunne få en flot tromme med en lækker lyd da jeg jo også selv kan vælge dybder osv. Men tak for svar Hvor besværligt er det selv at finde ud af hvor hullerne skal borres osv.?
 24. Hej derude. Jeg har fået den idé at jeg vil prøve at bygge en lilletromme selv, men der er jo bae mange ting man skal tænke på. Og mange ting jeg ikke har svaret på, da jeg ikke har prøvet det før. Kan man købe kedler der allerede er lavet huller i til stemmehuse mm.? Og hvilke tykkelser giver hvilken lyd? Og er der andre ting man skal være opmærksom på?