Hald

Member
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

About Hald

 • Birthday 06/15/1985

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://www.familienhald.com
 • ICQ
  0
 • Skype
  familienhald.com

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Holstebro
 • Interesser
  mit lydstudie

For- og efternavn

 • Fornavn
  Søren
 • Efternavn
  Hald

Hald's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Hald

  Cool!

  Det er helt vildt, jeg kom herind for at dele linket med jer, tænk et overskud
 2. NOOOOOOOOOOOOH!!! Nu findes den ikke længere hos Thomann..
 3. Nu kommer den ultimative test.. vil i sælge jeres brugt? hehe.. Ej, jeg må lige komme den på ønskelisten så.. tak for hjælpen.. p.s. Hvis der er flere der vil kommentere den, er det meget velkomment
 4. Jeg overvejer om jeg skal udskifte min lilletromme, eller supplere op med en ny. Og pga. prisen kigger jeg nedefra og op.. På Thomanns hjemmeside falder jeg så over denne: MAPEX 13"X06" SPECIAL EDITION SNARE http://www.thomann.de/dk/mapex_13x06_speci...ition_snare.htm Hvad tror i om den, og kender i den? til omkring 600 bobs går det ikke helt galt, specielt hvis jeg bestiller noget andet samtidigt så er fragten jo betalt.
 5. Jeg har selv bygget et plexibur, og dæmpeplader til at stille bag mig, det har løst det for vores band, vi spiller stille og roligt, dvs. De andre har ingen forstærkere, så de regulere bare på mixeren, hvorimod jeg er slem til at slå lidt til, ihvertfald hårdere end måske var nødvendigt, jeg syntes bare nogle gange at bækkener og tammer dør lidt i lyden hvis ik de får lidt at arbejde med.. hehe.. nårh tilbage til emnet, jeg købte 2 plader, og en masse træ, så skar jeg den ene plade over og satte dem i rammer med hængsler i, så der kom en lille plade en stor og så igen en lille, de små plader kan så vinkles ind mod trommesættet så det ikke fylder så meget. Men alt det lyd der ikke kommer ud i lokalet kommer lige tilbage i smasken på dig.. så for alt i verden, pas på dine ører. Der bruger vi in-ears monitors, så kan jeg nemlig få det mix jeg har behov for. Dog kræver det et komplet close-mic'et trommesæt, ellers er det noget bras med plexi pladder.. Lyddæmpning bag trommeslageren er også meget vigtigt, jo tættere man kan holde ud at det kommer, jo bedre, jeg fik lavet nogen i træramme med isolering i, og med sort filt-stof over, det virker bare.. Rent faktisk har vi aldrig fået at vide at vi spiller for højt, og det er vi da lidt stolte over, så projektet gav pote.. Men puh sikke meget ekstra udstyr man skal ha' med. Dog er det også fedt for én selv da lyden faktisk bliver rigtig fed af det. ialt skulle jeg smide omkring 1800 kr tror jeg, inkl, plexi, træ, hængsler, spraymaling til rammerne, osv osv..
 6. Jeg får blå mærker hvis jeg har ting i lommerne, så det er jeg holdt op med, der ligger en stak altmuligt nede mellem benene på hi-hat'en og under mine hængende gulvtam.
 7. Hvorfor har jeg ikke selv tænkt på det, der kan godt nok spares mange kr. der..
 8. Jeg har selv tænkt på det, men syntes ik man ser dem i Anders And blade mere. Så alletiders tip med Toys'r'us. Kan man ikke dæmpe noget ved at ligge "armen"/pølsen ud i kanten, eller tager det ik noget?
 9. Højttalere? man closemic'er der alt, og bruger in-ear monitor's med limiter til alle.. hehe.. Det kommer altså meget an på hvad det keyboard laver i bandet, er det synth med en masse bund i, så er sub'en måske alligevel godt, et af de bands jeg spiller i har nemlig ikke en basist.. (i know, men sår'n er det bare) så vores keyboard skal dække noget af det område, derfor er der behov for noget gulv til ham også. Så kommer det lidt an på hvilket lokale, er det cement eller som et normalt værelse, og hvor stort er det med hvor mange møbler og hvor højt til loftet. Skal det bruges når i er ude at spille også, eller er det kun til øvening. Tænk alt det igennem før i invistere, så går det ikke helt galt.
 10. Hald

  Din Fede Bil?

  Jeg har en lillebror der skal giftes med en af mine veninder i Holstebro nu d. 16/6 Hvis en af jer har en fed bil, og kunne tænke at tjene en skilling på at kører lidt med ham, ville det berige dagen meget. Hvis det er ok med jer, ville det også være fint kun at leje bilen, og selv arrangere en chauffør, og ja, vi skal nok behandle den pænt. Post nogle billeder, eller mail dem til mig CyberZ@symbicon.dk Kunne være fedt hvis i kan hjælpe.
 11. Man har jo mange drømme... en af dem jeg ofte tænker er at have et hold der stille det hele op og pakker det ned igen før og efter man har været på et spillejob, så man kun skal have sjov med at spille. Kunne være lækkert...
 12. hmm det er utrolig.. de rige kan ikke få nok.. ud over deres fede deal på deres titler som de tjener kassen på, får de nu et ekstra skud børnepenge.. er jo ikke helt fair hehe... tillykke..
 13. vi trommeslagere burde så lavet de der nutagoer af trommestikker.. altså 2 trommestikker med en kæde imellem.. vi er jo trommeslagere så ingen ville vel stille spørgsmål hvis vi går med dem.. så må vi bare håber at narkomanerne ikke har 2 sprøjter med kæde imellem.. nasty...
 14. tak for tips'ne Jeg prøver, om ikke andet kan jeg lukke dem bare nogenlunde i er trommen jo bedre beskyttet end uden noget, staklerne skal jo til tider sidde i en trailer uden opsyn fra deres "master" hehe.. Igen mange tak! i hører jo nok hvis jeg får et par bags at bytte med, hehe