Thomboline

Member
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Thomboline

 1. Tak for svarene. Det giver lidt at arbejde med! Hvad vil være at foretrække af Sennheiser e604 og Shure SM57, hvis jeg gerne vil fremtvinge en tonefyldt, dyb rungen fra mine tammer? Jeg sørger selvfølgelig for, at de er stemt til det Kan forestille mig at man kan komme langt, hvis bare ens kedler laver den lyd, de skal. -> Peter, du lyder ret overbevist om, at SM57 er de bedste til prisen. Men hvilken lyd har du sigtet efter (og fået) med dem?
 2. Hej ts. Jeg står og skal til at begive mig ud i at anskaffe mig nogle mikrofoner, der skal lave lyd, så det er til at holde ud at høre på. De bliver smidt på et Pearl Masters Studio (12", 13", 14", 16", 22") med 7 bækkener, eksl. hi-hat. Kan ikke huske specs på lilletrommen. Den hører i hvert fald til sættet Jeg spiller metal og vil gerne til at indspille mine drumlines, så gutterne og jeg kan lege lidt med nogle demoer. Jeg har et budget på 7000-7500 kr, hvilket ikke er til et studiesetup. Tænker dog, at man må kunne få noget rimeligt ud af de penge alligevel. Som jeg ser det, så skal jeg have to condensatormics (Hi-hat, lilletromme), 2 overheads, en stortrommemic og 4 tam-mics. Har kigget på en del bundles, men enten bliver det alt, alt for billigt, eller også er de alt for dyre. Nogen, der måske kan pege mig i den rigtige retning? Det skal som sagt være til at få rimelig lyd ud af. Det er jo i hvert fald ikke sættet, der fejler noget - Thomas
 3. Jeg kan godt se hvad du mener, og havde jeg stået i den situation, ville det også have været svært for mig at træffe et valg af den kaliber. Det er dog en drøm jeg har haft siden jeg var 5 år, og de kærester som jeg har haft, er nogle der forstår hvor meget musik betyder for mig. Sådan vil det altid være - jeg får ikke fat i en pige, der ikke forstår mig fuldt ud, og hvis jeg gør, jamen så er det væk igen. Det er sket før. Musikken betyder mere for mig, end noget andet nogensinde vil komme til - måske hvis jeg får et barn, men det er der nu ikke udsigt til foreløbig Hvis jeg får chancen for at tage til USA, og jeg har en kæreste - så er det en forstående kæreste, der ved, at det er en chance jeg bliver nødt til at tage.
 4. Stop! Jo mere du siger hun er lækker, jo bedre en idé synes jeg, at det ville være, med et bat i dit hovede Men jeg forstår din situation med J.R fuldt ud - jeg tror dog, at jeg havde levet drømmen. Min store drøm er netop at leve udelukkende af at spille trommer - hvis det kan lade sig gøre, ville jeg være villig til at droppe alt. Jeg er sikker på, at jeg har den samme holdning om både ti og femten år, og hvis jeg endda er så heldig som dig ér at blive "opdaget" på nogen måde, jamen så vil jeg da med det samme smide alt hvad jeg har i hænderne og flytte til USA. Ikke fordi, at det sker - du har været mere end heldig. Det er jo ligesom at vinde i lotto, det dér! Respekterer dog dit valg.
 5. Bliver virkelig glad på dine vegne når jeg læser din lille vidunderhistorie Tillykke med det!
 6. Thomboline

  Hjælp!

  Lige en sidste ting: Showrooms Scroll lidt ned på siden, så vil du finde billedlinks. Fx står der Electric kits, Main room, Tama section osv. Det ser ud til, at de er taget fra butikken, så det ser MEGET lovende ud! Chek det ud - om ikke andet, så gør det for min skyld, og upload nogle billeder derfra når du kommer hjem igen
 7. Thomboline

  Hjælp!

  Der er Birminghamdrumcentre. Ved ikke om de har en rigtig butik, men det kan du nok tjekke ud på deres hjemmeside. Længe siden jeg har set et sådant udvalg i hvert fald, så hvis de havde en egentlig butik i Birmingham ville det måske være værd at chekke ud, trods afstanden fra London. Held og lykke - Thomas Edit: Faldt lige over adressen, hvilket vil sige, at der findes en egentlig butik! Unit 2-3, Sparkhill Trading Est Evelyn Road BIRMINGHAM B11 3JJ UK Håber du finder ud af noget, og endnu en gang held og lykke med din tur til England!
 8. Og hold da kæft nogle ting du har været ude for! Jeg havde sgu nok også været en chicken i den situation, med to rockerfyre i værelset overfor - respekt for den fornuftige!
 9. HAHAHAHA, så bliver det fandme heller ikke sjovere!
 10. Carter Beauford har i en del år været et af mine største idoler - og med god grund!
 11. Jeg har tænkt mig at få en pæn sjat bækkener oveni, og vil gerne kunne hamre igennem med let adgang til samtlige bækkener + tammer, og jeg har haft problemer med at få 8"'eren til at stå tilgængeligt. Måske ville et rack løse det problem + sørge for et sted til mine kommende 8-10 bækkener Vil lige undersøge nærmere, og prøve at se, om jeg overhoved kan lide at spille med et rack. Men tror umiddelbart det er en fornuftig løsning til mit behov
 12. Super fedt, vil jeg prøve på! Tak for hjælpen!
 13. Og du er sikker på, at det er de lugs? I så fald, hvor lang tid tager det fra de er købt til man har dem inde af døren?
 14. Jamen tænker, at det egentlig godt vil kunne betale sig, da det vil tage evigheder at skaffe alle de originale lugs. Vil lige undersøge det nærmere - overvejer det kraftigt. Ja, tror, at jeg vil prøve et sæt med rack først så. Ved du om aage evt. kan lave et setup med et rack pr. efterspørgsel?
 15. Fed sammenligning! Tror jeg tager dem med i drumstick og chekker det ud her en af dagene Men ang. rack; kan det anbefales?
 16. Men ville det ikke være muligt, ved opmåling af mine nuværende lugs, at finde lugs i præcis samme størrelse som kan erstattes af de originale Rogers "Big R" lugs senere?
 17. Jeg går nu og overvejer nogle ting. Jeg vil gerne have fixet det sæt hurtigst muligt, og ved I om alle lugs er samme størrelse? For hvis jeg får sat uoriginale lugs i nu, og bare kan få nogle originale løbende, ville der jo ikke være nogle problemer? Vil bare gerne have bundskind på hurtigst muligt Og tror I, at det ville være fedt at sætte de 5 hængetam'er på rack? På forhånd tak.
 18. Ved nærmere eftertanke; tror, at jeg sender det ind til en prof. Ved ikke om jeg tør gøre det selv. Av, av, av på pengepungen hvis jeg gør det forkert. Av, av, av på lyden også. Skal ikke røre dem på den måde - det er trods alt det eneste sæt jeg har. Smadrer jeg det, så har jeg intet. Ikke engang penge i det.
 19. Tag tilbage til MD med den. Jeg HADER stole der rokker - det gjorde min gamle også, og jeg fik faktisk ondt i ryggen efter noget tid. Det eneste rigtige at gøre er at få en ny eller pengene tilbage.
 20. Jeg anskaffer mig snart materialer og redskaber til at gå i gang med mit dejlige sæts kantfræsning. Tror muligvis jeg er i gang om 1-2 to uger Skal lige have eksamnerne på plads før jeg begiver mig ud i dette projekt.
 21. Det tænker jeg nemlig også Ved ikke om jeg har mod på at røre de kedler selv, men begynder snart til privat lektioner - det kan være, at jeg kan lære noget af min kommende lærer. Fedt! Vil jeg prøve at undersøge nærmere. Hvis det løber op i 4000 har jeg ikke noget problem. 4000 er mange penge, men jeg finder ikke et fedt sæt med hele 6 tammer til de penge alligevel. Udover det, så ved jeg, at jeg får et helt specielt forhold til dette sæt efter jeg har sat det fuldstændig i stand og stemt det til min smag.
 22. Kan du have ret i. Hold kæft hvor jeg elsker dette forum - hvis ikke det havde været for folk som jer, havde jeg i uvidenhed ødelagt mit sæt fuldstændigt. Det ville virkelig have været en skam. Jeg må bare gøre hvad der skal til, bruge de penge der er nødvendige og være tålmodig om ikke andet. Nogle der kan anbefale visse bækkener + hi-hatte? Gerne en hi-hat der er mulig at spille 100% tight på i lukket tilstand, og har en dejlig halvrocket lyd i åben. Er ikke til virkelig tykke og tunge hi-hatte, så disse er udelukket. Et godt hi-hat stativ til rimelige penge vil også være på dagsordenen. Skal have nogle dejlige bækkener, inkluderende: 1-2 splashs 2-3 crashs - Gerne 14", 17" og 19" Et normalt og et større ride. Det ene ride skal være meget clean med dejlig klokke og ikke trashet, det andet må gerne være rimelig trashet i sin lyd; når man slår, skal det gerne give noget halvrusten efterklang som de halvdyre, ujævne rides. Nogle anbefalinger? Nogle der evt. ligger inde med noget fedt grej der passer til mine oplysninger?
 23. Du tror ikke, at det her sæt er mere værd end 3-5000?
 24. Hvis du kigger godt efter, finder du, at pedalen på storetrommen er en næsten ligeså gammel pearl pedal Tror du ikke det kan lade sig gøre, bare at gøre normale lugs og sætte dem på? Finder aldrig vintage Rogers lugs til 4-6 tammer. Men kan da i hvert fald starte med at lave tråd under køb | diverse. Er glad for, at I kan lide mit sæt