Frost

Member
 • Posts

  62
 • Joined

 • Last visited

Reputation

3 Neutral

1 Follower

About Frost

 • Birthday 04/10/1977

Profilinformation

 • Køn
  Mand
 • Bopæl
  Nyborg

For- og efternavn

 • Fornavn
  Martin
 • Efternavn
  Frost

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Frost

  Yamaha

  Tusind tak for svaret. Frost
 2. Frost

  Yamaha

  Slet ingen...?
 3. Frost

  Yamaha

  Hej. Jeg har et Yamaha dtx450k trommesæt. Incl. Yamaha subwoofer og to satelithøjtalere. Ca. 3 år gammelt og meget velholdt. Hvad tænker i at en realistisk salgspris er? På forhånd tak. Frost.
 4. Tak for jeres svar. Det var en stor hjælp. Det lyder fint Lille John. Skal vi tage den over pm? Frost.
 5. Det er helt ok;_) Lyder sgu meget godt. Er det godt nok til den lyd og niveau jeg søger? Frost.
 6. Hey. Tak for dit svar. Det er en halv gammel lejlighed, hvor jeg spiller i den ene stue. Ca. 20-25 m2 Jeg skal ikke spille specielt højt, men bare så jeg kan høre hvad jeg laver uden at ødelægge den gode stemning hos mine naboer. Min søn spiller lidt guitar, så lydniveauet skal selvfølgelig være højt nok til at kunne jamme lidt....
 7. Ja det er jo nok rigtigt. Der er heller ikke noget ved at købe noget lort med dårlig lyd.... Hvad med Rolands PM-03 monitor system? Nogen der kender noget til den? Tak for svaret. Frost.
 8. Hejsa. Jeg har et Yamaha dtx450k og er sgu egentlig ret godt tilfreds. Det fungerer fint med ørebøffer, men kunne godt tænke mig at kunne spille uden ind imellem... Løsningen er vel aktive højtalere? -Kan jeg nøjes med én? -Hvor "store" skal de være effektmæssigt? De skal kun bruges til at jamme derhjemme. -Er der noget særligt jeg skal være opmærksom på? På forhånd tak. Frost.
 9. Ja det er da vildt fedt;)
 10. Lækker!!!! Har selv haft sådan en. Godt nok kun en standard B'er fra 78, men det er sgu en fantastisk maskine... Den er sgu flot..... Frost.
 11. Jeg synes det svinger vildt fedt! Frost.
 12. Hvad med Claes Antonsen? Jeg synes han spiller pisse fedt:-) Frost.
 13. Mange tak for alle jeres svar. Der er lidt at gå igang med. Fedt. Frost.
 14. Tusind tak for alle jeres svar. Det er vel bare en masse øvelse der skal til. Jeg synes bare at når jeg øver med bandet og fokusere på tempoet, jo værre bliver det, men når jeg slapper af og bare spiller bliver det straks meget bedre. Jeg synes også at det vigtigste må være at det svinger, selvom tempoet ikke er 100% i orden det skal jeg selvfølgelig også sige, men en trommeslager skal sgu være forholdsvis tight. Jeg må øve efter klik når jeg er alene og følelse og indlevelse med bandet. Det er bare mega irriterende ikke at have styr på det. Endnu en gang tak for jeres svar. Frost.
 15. Hej slagere. Jeg har efterhånden spillet trommer i en del år, dog kun i div. hyggeprojekter. Mit problem er at jeg ind imellem har en vis tendens til at 'løbe'. Det er ikke altid jeg selv bemærker det, men når jeg gør er jeg ikke i stand til at bringe tempoet tilbage på rette spor. Hvordan får jeg styr på det og hvad gør i for at være så tight som muligt. Spiller i efter klik? På forhånd tak. Frost.