Erges Logbog


erge

Recommended Posts

Nu er det da vist på tide jeg også får oprette en log :tu:

Jamen hvordan starter man? Jeg begyndte at spille trommer for ca. 16 år siden da min far en dag kom slæbende hjem med et gammelt Premier i hvid perlemor. Interessen for trommer var startet på skolen hvor vi havde dannet skolebandet OZON, hvor jeg styrede trommerne i et par år. Efterhånden som jeg blev bedre og lidt træt af at spille Shubidua og krummesange, startede jeg sammen med guitaristen Marco Fernel vejle-bandet decaf, som jeg fik ufattelig mange store oplevelser med. Blandt andet spillede vi i 1999 på rytmescenen på Ringe Festivalen. Vi blev hængende sammen i 12 år men efter en koncert i Tivoli i København blev vi alle sammen enige om at hive stikket ud. Det var en meget vedmodig beslutning men jeg er i dag sikker på vi gjorde det rigtige. Tjek decaf for mere info.

Sideløbende med decaf havde jeg også gang i nogle andre projekter og jambands men det var altid decaf jeg virkelig brændte for.

I dag er jeg bosat på Fyn og spiller i partybandet remedyforsoul som forøvrigt er ved at skifte navn til Greatest Hits men mere om det senere.

Som mange af jer sikkert ved har jeg i nogle år puslet og samlet på diverse gode og mindre gode trommesæt og andet gøgl. I denne logbog vil jeg selvfølgelig vise jer nogle af alle de dersens ting, som jeg har haft mine fingre i gennem de sidste år. God fornøjelse :tu:

Link to comment
Share on other sites

Mit 3. trommesæt og et billede fra decaf tiden. Sættet var et sonor force 2001, som jeg købte med bækkener og kravlegård til 11000 i en musikbutik i Vejle :tu:

Hvad værre er.....mit første sæt, altså det Premier i hvid perlemor, solgte jeg sammen med mit andet sæt(et linko) for 500,- :tu: Uhadada man burde have vidst bedre...

17a.jpg

Link to comment
Share on other sites

Efter et par år bag Peavey trommerne blev jeg ramt af vintage-feberen og købte dette dejlige Star fra 60'erne i 22,13,16,14". Stadig det bedste vintagesæt jeg endnu har haft. Sættet er nu i Silles varetægt :tu:

Peaveysættet blev forøvrigt solgt videre for den nette sum af 13000,-

star_2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Et andet Star, som jeg havde et halv års tid. Det lød på ingen måder lige så fedt som det hvide og blev derfor solgt videre. Faktisk til manden som her sidder bag trommerne. Han blev meget glad for sættet og jeg tror sgu' stadig han bruger dem flittigt

p1010047.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now