5b) Regler For Brug Af Brugtmarked


Recommended Posts

Her på TS kan man på vores brugtmarked poste svar, ligesom i andre fora kategorier. Hensigten med dette er ikke hyggesnak og ligegyldige kommentarer - tit og ofte med afsæt i noget helt andet end det handler om - nemlig handelen, men derimod muligheden for at spørge ind, hvorved andre også kan få glæde af den nye information der måtte komme frem.

 

Alternativt kunne brugtmarkedet laves således at der IKKE kunne svares i trådende overhovedet, men at al kommunikation derimod foregik via PM beskeder eller email. Dette håber jeg ikke bliver nødvendigt, da charmen ved vores brugtmarked netop er muligheden for synlig kommunikation.

 

Desværre har mange brugere tilsyneladende ikke helt forstået, at hver en tanke ikke nødvendigvis skal postes i form af et indlæg. Faktisk er det desværre løbet lidt løbsk for nogle, hvilket er til voldsom irritation for andre.

 

For at en side som denne kan fungere (og ikke mindst medlemstilslutningen taget i betragtning), så er der nogle enkle retningslinjer der ikke bør, men SKAL overholdes. Alle er naturligvis bekendt med vores regelsæt der gælder siden som helhed, men her er et nogle tilføjelser - kald det bare en opstramning - der gælder for brugtmarkedet:

  • Skriv KUN i en salgs-/købstråd, hvis det har relevans for andre brugere, ellers send en PM eller email til køber/sælger.
  • Lad være med at forklare folk, at deres vare er for dyr, eller at den koster så og så meget hos en bestemt forhandler. Synes du varen er for dyr, så bliv væk.
  • Har du behov for at spørge om noget "off-topic", så send køber/sælger en PM eller email i stedet.
  • Lad være med at byde på noget du i sidste ende ikke har råd til alligevel. Dette er KUN til irritation - ikke bare for sælger, men også for andre der har budt på varen.

Bliver disse regler ikke fremover overholdt, giver det "bølle-point", administrator godkendelse af alle fremtidige indlæg, eller i værste fald ryger "kørekortet" simpelthen.

 

Det er meget enkelt kære venner: For at her stadig kan være rart gøre en god handel, så SKAL disse regler overholdes.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share