albertbp Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 (edited) -slettet- Edited April 10, 2011 by albertbp Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_50 Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Ikke det bedste billede, men indholdet fejler til gengæld ikke noget! Tarteletter med høns i asparges 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Madsen Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 rockstar style! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Madsen Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 (edited) og.... når fruen er der: Lamme-steak,rødvinssauce,hasselbach potatis og en let salat Edited September 6, 2011 by Jens Madsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
kekle3 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 og.... når fruen er der: Lamme-steak, rødvinssauce, hasselbach potatis og en let salat Mmmm... Begyndte at få mundvand! Tja, jeg lavede et fejlslagen måltid.. Pasta som kom til at smage af H til, fandt ud af mit pesto var voldsomt muggent, så prøvede at fikse noget hurtigt, hvilket bare blev til fail! ...Men fik dog 3 gode bøffer med hver deres kryderi 1. Salt + Peber + Parprika + Gurkemeje 2. Salt + peber + Chili 3. Salt + Peber + Spidskommen 1'eren kan godt anbefales, især med noget stærkt karryris mad og let grønt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Madsen Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 og.... når fruen er der: Lamme-steak,rødvinssauce,hasselbach potatis og en let salat altså... jeg laver maden vil jeg godt påpege! i mine øjne er det meget få kvinder, som idag kan finde ud af at lave god mad! ... de har for travlt med at bruge tiden på alt det forkerte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlotte Dam Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 altså... jeg laver maden vil jeg godt påpege! i mine øjne er det meget få kvinder, som idag kan finde ud af at lave god mad! ... de har for travlt med at bruge tiden på alt det forkerte Hov, hov, hov!! Så har du ikke været forbi mit køkken!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jens Madsen Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Haha, sådan skal det lyde!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_50 Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 Bump. Der må da stadig være nogen her på siden, som spiser ind imellem. Nu glemte jeg så godt nok at tage billeder, men jeg har lige spist tykstegsbøf med pebersauce. For satan, hvor det lige hævede niveauet på sådan en ellers ganske trist mandag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frogspoon Posted October 10, 2011 Share Posted October 10, 2011 (edited) Her er en lille godbid. kokosnød serveret med chili på stranden i Rosarita i Mexico i sommers. det smagte fantastisk. Edited October 10, 2011 by frogspoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_50 Posted October 15, 2011 Share Posted October 15, 2011 Det her bliver til det her Det ligner ganske vidst noget, der allerede har været spist, men det smager fantastisk! (og så hjælper det, når der var nogen, der puttede Arn Bitter lige ned i maven på en i går) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlotte Dam Posted October 13, 2012 Share Posted October 13, 2012 Nu er det 1 år siden at der har været gang i denne tråd.... Så her er mit bidrag - rygeostcreme med pocheret gulerod, pesto og ærteskud Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_50 Posted October 28, 2012 Share Posted October 28, 2012 Endnu en fra mig. Denne gang et ganske afskyeligt mobilbillede af en ellers meget lækker (hvis jeg selv skal sige det) Boef Bourguignon, jeg lige har lavet, med lidt hjemmebagt brød, som jeg scorede fra min søster i går. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frogspoon Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 I dag står menuen på dette. Lækkert!!!!! Især hvis man har rygsmerter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jon petersen Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Gårsdagens aftendrink: Jon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest jon petersen Posted October 29, 2012 Share Posted October 29, 2012 Rygsmerter tager jeg helst kolde, uden formildende præparater. Jon Link to comment Share on other sites More sharing options...
danni Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 (edited) Forret: Hvidløgsbrød Hovederet: Hønsesuppe Desert: Alt er lavet fra rababer Og til hende min kære kusine der ikke kunne lide rababer: En frugt desert med hvidvins kaviar(: Bon appetit (: Edited November 1, 2012 by danni Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonaslind Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Forret: Hvidløgsbrød Hovederet: Hønsesuppe Desert: Alt er lavet fra rababer Og til hende min kære kusine der ikke kunne lide rababer: En frugt desert med hvidvins kaviar(: Bon appetit (: Det er sgu nice. hvad er hvidvins-kaviar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danni Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Det er ikke hvidvinskaviar, men selvfølgelig champagnekaviar Jeg sov vidst da jeg skrev det andet. Men det er egentlig meget simpelt. Man hælder noget champagne sammen med noget husblast. det skal så stå lidt tid. imens smider man en flaske olie i fryseren så det bliver iskoldt. Så skal du bare have fat i en (hvad hedder det? sådan en man suger noget væske op med og så kan man dryppe det ud i små kugler?) når du har det skal du dryppe små dråber af champagne ned i olien og det skiller og danner derved det her champagnekaviar (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
frogspoon Posted November 1, 2012 Share Posted November 1, 2012 Rygsmerter tager jeg helst kolde, uden formildende præparater. Jon ha ha så har du ikke haft ondt nok endnu sidst jeg tog en pille var i 80'erne..... men denne gang er der ingen vej uden om. men ja. det er ikke en løsning der holder i længden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charlotte Dam Posted November 2, 2012 Share Posted November 2, 2012 Det er ikke hvidvinskaviar, men selvfølgelig champagnekaviar Jeg sov vidst da jeg skrev det andet. Men det er egentlig meget simpelt. Man hælder noget champagne sammen med noget husblast. det skal så stå lidt tid. imens smider man en flaske olie i fryseren så det bliver iskoldt. Så skal du bare have fat i en (hvad hedder det? sådan en man suger noget væske op med og så kan man dryppe det ud i små kugler?) når du har det skal du dryppe små dråber af champagne ned i olien og det skiller og danner derved det her champagnekaviar (: Man kan bruge alle slags væsker blandet med gelantine/husblas. Væsken hives op i en kanyle og dryppes i iskold olie. Jeg lavede blodappelsinkaviar forleden dag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_50 Posted November 3, 2012 Share Posted November 3, 2012 (edited) Kyllingebryst i svøb med frisk pasta og porre/champignon/flødesovs. (Bemærk fattigrøvstricket med at skære kødet i skiver, så man kan strække det lidt længere) Edited November 3, 2012 by k_50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frogspoon Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 lamb kurma på bollywood i Amsterdam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taye nørden Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Man kan bruge alle slags væsker blandet med gelantine/husblas. Væsken hives op i en kanyle og dryppes i iskold olie. Jeg lavede blodappelsinkaviar forleden dag. Man kan se noget lignende i denne video hvis der er nogen interesserede http://www.youtube.com/watch?v=MZn5jwgZqog Han viser det omkring 3.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_50 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Hottere og Cocio i glasset 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now