Nye øvelokaler I Købanhavn


Uffe
 Share

Recommended Posts

:doo: København N: , ØVELOKALER

Nye, store og lyse øvelokaler under etablering i København.

 

Planen - som er meget langt - er disse...

 

Mellem 25m2 & 50m2. lys, elmålere, udluftning, varme og nem adgang til lokalerne +høj sikkerheds prioritet.

Fælleslok, toilet og bad sam frit internet.

Lokalerne udlejes til bands og musikere, som frit kan disponere over deres eget lokale.

Et par af lokalerne blive fuldt udstyret m PA anlæg, trommesæt etc. Disse lokaler vil så kunne lejes på time/dagsbasis.

Øvelokalerne vil koste fra ca. 4.100/md og kan deles af flere lejere/bands.

Der arbejdes pt. med flere locations: Islands Brygge, Kbh (K) og Nørrebro.

Er du int. i et af lokalerne, er ventelist åben nu. Det er gratis at blive skrevet op. Vil du derimod sikre dig et af disse nye lokaler på forhånd, er det nødvendigt at indbetale et mindre beløb på kr. 1.000 på en spærret konto. Dette vil senere blive modregnet i lokalets depos. Man er til gengæld sikret et af de nye lokaler på forhånd.

Venteliste og info: musicbox@youmail.dk

Link to comment
Share on other sites

Mere info om nyt musikkompleks i Kbh. : Øvelokaler/ øvelabs/produktionsøver/ med og uden gear.

 

 

Nyt musikkompleks med ØVELOKALER - December 2008

Nye øvelokale under etablering i København.

HVEM

En arbejdsgruppe bestående af tidligere musikere og kyndige entreprenører er i gang med at etablere helt nye øvelokaler /nyt musikerkompleks i København. Gruppen arbejder med øvelokale/musikkomplekset under arbejdsnavnet MUSICBOX.

HVAD

For at imødekomme et stadig stigende ønske fra bands og musikere om at få deres helt eget sted med deres eget musikudstyr under sikre, lyse og behagelige forhold, har arbejdsgruppen efter nøje research af markedet besluttet at udvikle, bygge og drive disse øvelokaler i et samlet kompleks. Ideen er at skabe et samlet sted hvor der er fri adgang til at øve på forskellige niveauer og efter forskellige behov, møde andre musikere, udveksle erfaringer, netværke og udvikle sine musiske evner.

Der arbejdes som udgangspunkt med fire slags lokaler:

A)[ Øvelokaler som er til bands og musikere med eget grej på alm. lejevilkår. Her lejes på måneds eller årsbasis og man kan frit dele med så mange andre man ønsker. Størrelse: ca. 25m2-50m2.

:lol: Labs: Disse er små øvelokaler/bokse hvor enkelte musikere kan sidde og øve for sig selv. Enten med deres eget grej eller man kan leje grej af MUSICBOX. Ideelt for trommeslagere, guitarister og bassister som ønsker et lille lokale uforstyrret og helt for sig selv når de ønsker dette. Her lejer man sig ind på måneds eller timebasis. Størrelse: ca. 5m2.

C) Øvelokaler med gear: Lokaler med stationært PA anlæg og trommesæt som kan lejes på time, dags eller ugebasis. Ideelt for dem som ønsker at øve f.eks. 3 timer én eller to gange pr. uge. Her booker man tid og møder blot op med guitar og stikker. Størrelse ca. 25-30m2

D) Produktionsøver: Til bands som øver op til pladeindspilning, turné og lign. og som ønsker meget plads samt ekstra komfort. Her vil være et stort lokale med alle faciliteter såsom sofagruppe, fladskærms tv, kaffe og the køkken, PA anlæg etc. Størrelse ca. 50m

 

 

 

 

 

Alle lokaler vil have lys, elmålere, udluftning, varme og nem adgang samt en høj sikkerhedsprioritet. Der tilstræbes tillige fælleslokaler, toilet og badeforhold samt fri adgang til internet.

PRISER

Langt de fleste lokaler udlejes på måneds eller års basis til bands og musikere, som herefter frit kan disponere over deres lejede lokale som de ønsker. I øvelokalerne kan man så selv bestemme hvor mange man vil være om at dele disse og med hvem.

Type A) Øve lokalerne vil koste fra ca. 4.100 pr. måned og kan deles af ubegrænset antal lejere. Er man f.eks. 3 bands á 4 medlemmer, er det 342,- pr. måned.

Type ;) Laps vil koste kr. 350 pr. md. pr. bruger incl. gear (trommesæt, amps etc.) Her er man garanteret 4 timer pr. uge pr. bruger. Det svarer til kr. 21,75 pr. time incl. grej

Type C) Lokaler med gear: kr. 350 pr. md. pr. bruger (2 x 3 timer pr. uge) =12 timer pr. md.

Type D) Produktionsøver : Efter nærmere aftale

 

OMRÅDE

Der arbejdes pt. med flere locations: Islands Brygge (S) , Indre København (K) og Nørrebro (N). Det er afgørende at find det det rigtige sted da investeringen er betydelig. Der skal samtidig være rimelig let adgang, det skal ligge tæt på offentlig transport og man skal kunne øve uden at få problemer med de omkring boende. Altså et sted hvor det er rart at være.

Er du interesseret i et af disse lokaler, er ventelisten åben nu. Det er selvfølgelig gratis at blive skrevet op på listen. Vil du derimod sikre dig et af disse nye lokaler på forhånd, er det nødvendigt at indbetale et mindre beløb på kr. 1.000 på en spærret konto. Dette beløb vil så senere blive modregnet i lokalets depositum. Man er til gengæld sikret et af de nye lokaler på forhånd.

 

Venteliste og info : musicbox@youmail.dk

Link to comment
Share on other sites

jeg synes der er større behov for lokaler andre steder. ville vildt gerne have noget der lå tætter på midt sjælland, som f.x. roskilde ? ;-)

 

men godt initiativ ;)

 

- Brookz

Så er du vist ikke klar over situationen i KBH. ;-)

 

Jeg synes det er et super initiativ!

Hvilke bygninger er der tale om? Jeg tænker mest på lydniveauer og akustik.

Link to comment
Share on other sites

Har i det ikke meget godt på bryggen?

 

Vi deler lokale med difquin, og jeg har da lige en indskydelse..

 

Det er et fint, stort lokale med gode faciliteter i form af vand og toiletter, men der temmeligt ringe isoleret mellem rummene, så der er tidspunkter hvor det er næsten umuligt at tale sammen på grund af andre bands der øver på begge sider samt etagen oven over.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke de store komplekser over min nuværende øver. Det jeg frygter er, at nogen en dag dømmer bygningen for nedrivningsværdig og en fed entreprenør opkøber grunden for at bygge lejligheder. Sådan gik det f.eks. for CMC, og tendensen hersker overalt. Lokaler bliver jo lukket rundt omkring for et godt ord. Jeg tænker bare på fremtiden og de mange bands, der står eller kommer til at stå uden ordenligt tag over hovedet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share