8) Redigering Af Annoncer Og Indlæg


Recommended Posts

Forklaring på hvorfor man ikke kan redigere sine indlæg

 

FORUM-DELEN

I den virkelige verden forholder det sig således, at det man siger ikke kan trækkes tilbage, når først det er røget over læberne. Derfor tænker man sig som regel om, før man taler. Det samme gør sig gældende på Trommeslageren.dk af to grunde:

 

1) Samme grund som førnævnte, dvs. for at tvinge folk til at tænke før de taler, og stå ved hvad de siger.

 

2) For at historikken en i debat ikke skal blive spoleret. Har man en lang debat og en bruger der pludselig ændrer i et tidligere indlæg (eller sletter det), ja så kan det få resten af svarene i tråden helt ud af kontekst.

 

Man kan derfor kun redigere sine indlæg op til 5 minutter efter de er skrevet.

 

 

BRUGTMARKEDET

Da Trommeslageren.dk's brugtmarked og forum er ét og samme sted, får denne regel så også den konsekvens at man ikke kan redigere i sine annoncer for - f.eks. - at ændre på prisen. Det er selvfølgelig ikke optimalt, men det er nu engang sådan det er.

 

Ønsker man f.eks. at sætte prisen ned, så gør man det ved selv at skrive et svar i salgsannoncen med den nye pris, og det vil så være denne nye pris der er gældende.

 

 

SLETNING AF HELE TRÅDE

Det er til hver en tid muligt for et medlem at slette en tråd som man er "emnstarter" på, dvs. en tråd man selv har oprettet. Dette gælder både for forum og brugtmarked - igen - det er én og samme ting.

Link to comment
Share on other sites

 Share