Vater Igen På Det Danske Marked


Gunnar Kristiansen
 Share

Recommended Posts

Efter en periode uden distribution i Danmark, er Vater nu igen landet hos en dansk grossist. Audiosupport i Aalborg er ny distributør, og fra den 15. August kan din lokale trommebutik igen være lagerførende.


Audiosupport meddeler at de i første omgang vil fokusere på 22 forskellige stikmodeller samt whiskers, rods og tilbehør. Dette går - med et glimt i øjet - under betegnelsen “My Danish Collection”.


"Vi ønsker at sikre danske trommeslagere de mest solgte modeller uden hele tiden at gå i restordre. Derfor har vi valgt et bredt, men overskueligt sortiment med dybde, så vi er leveringsdygtige. Vi udvider som behovet opstår, men fokus ligger på de mest populære modeller" fortæller Morten Larsen fra Audiosupport.


Blandt nyhederne præsenterer Vater to nye såkaldte Stretch modeller. Disse som henholdsvis 5A og 7A udgaver. Stretchmodellerne er 42,55 cm lange og med traditionel Acorn Tip.


En anden nyhed er firmaets Whip Brush, som er en poly/plast whisker med træhåndtag. Denne giver et øget attack uden volume.


www.audiosupport.dk opdaterer sin webside med Vater i August.


andet_130813_vaterDK.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share