Dobbeltpedal Tråd.


Mascagni

Recommended Posts

Hej TS.

Jeg står og skal indspille til januar, og bruger selv en Axis A Longboard.. Jeg synes ikke at kunne få mere ud af den end jeg har i forvejen.. Jeg synes efterhånden der mangler noget "gods" i den.. Jeg kan komme op på 150 bpm i 16dele.. og det er ikke helt nok hvis jeg skal spille mit bands kommende musik.. Er der nogle af jer der har nogle "indstillinger" til den, eller simpelthen bare har nogle andre muligheder så jeg kan komme lidt op i tempo, evt. andre pedaler...

 

VH
Mascagni

Link to comment
Share on other sites

Jeg kører selv demon drive, og det er usammenligneligt det fedeste stykke pedal jeg har trampet på... Dog laver DW også kanon fede pedaler (5002AD3; 9002). 5002'eren er væsentligt billigere end både Axis og demonen, men det er altså kram, og jeg har haft enorm glæde af en sådan!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg kører selv med DW5002 turbo modellen. Den kører super smootg og føles god og solid. Muligvis kører demondrive pedalen bedre, men den koster også et par kroner mere. Hvis jeg kunne vælge, ville jeg nok spille med demon drive, men har ikke pengene, desværre :( kan i hvert fald anbefale DW5002.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now