Afløser For Vic Firth 85A


Daniel-san
 Share

Recommended Posts

Hej TS-slagere

 

Jeg har igennem en årrække brugt VF 85A til stort set alt fra jazz til rock. Men de seneste år har jeg syntes at den er en anelse for tynd (især til et godt backbeat på snaren). Jeg ville gerne have en lidt kortere stik og helst ikke længere. Jeg har ofte behov for at lave nogle hurtige fills så en stick med diameter 0.65 eller lign. er nok ikke lige mig.

 

Nogle gode forslag ? gode erfaringer ? Jeg er ikke inkarneret VF fan, så hvis der sidder nogle fans af ProMark, Vater eller andre må de da gerne ligge en anbefaling. :tu:

 

Slagerhilsen

Peter

Link to comment
Share on other sites

Nej, jeg har aldrig rigtig prøvet den, men virker coatingen (malingen) ikke en smule glat ?

Det er ikke min erfaring, men det er nok meget individuelt. Jeg har aldrig haft problemer med, at de blev glatte. Prøv dem i en trommebutik - de er virkelig fede!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nå, men så må jeg vist hellere melde mig ind i "Gadd-stick" klubben. Fik testet den lille sorte i dag og jeg må sige, at den har en fantastisk balance og rebound. Lige den anelse mere end 85A, som jeg havde brug for og lige en smule kortere, hvilket passer fint til min forholdvise lille hånd.

 

Fin speed i stikken, hvis man holder stikken normalt og tilstrækkeligt punch hvis man vender den om og laver et solidt kantslag eller backbeat på lilletrommen.

 

Så, mange tak til Hr. Skind for for fin, fin vejledning. :tu::rock:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share