Elektronisk


mazman
 Share

Recommended Posts

Jeg skal ud og spille Jobs med et halvelektronisk setup,. Men jeg har ingenting,.. Hvad skal jeg bruge,. Har ik prøvet det før,..?? Tænker en drumpad med 6 "rum". ? Skal også bruge noget bass drum agtigt!! Tænker at jeg får de lyde jeg skal bruge fra produceren, så det skal være noget der er kompatibelt,. Altså noget hvor jeg kan fyre samlede lyde fra en computer på? Hvad skal jeg bruge?? Findes det!?

Link to comment
Share on other sites

Ja, SPD-SX, vil kunne alt hvad du skal bruge. Eventuelt med en BD-trigger også (som på et digitalt trommesæt), hvis du skal bruge det, men mindre kan muligvis gøre det. Det er en dyr løsning, hvis det kun er et enkeltstående tilfælde.

 

Du skal nok lige have klart svar produceren, og du skal lægge lydene på sample-pad'en, eller om der bare skal et MIDI kabel til hans computer, og så afvikler han samples.

Link to comment
Share on other sites

SPD-sx er vejen frem.
Super intuitiv at arbejde med. Med mulighed for 2x eksterne stereo-triggers/pads + 1x Fodpedal udover de 9 felter på selve maskinen.
Der er både main out, sub out og phones-out. hvilket gør du selv kan styre hvilke ting der går til publikum og hvilke der går til dig selv eller bandets inears. F.eks. click og count-ins.

Alesis samplepad kan være en god start til at prøve ting af med. Men man kommer hurtigt til at synes at mangle en masse features, føling i dit spil og lydkvalitet, der gør at man ønsker at være gået med SPD-sx'eren fra en start.
-Min mening! :)

SPD-sx har mine varmeste anbefalinger!

Edited by theregel
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Spdsx er helt klart federe end alesis. Men der er også et stykke vej fra 550,- til de 5.000,- en spdsx koster. Alesis samplepad kan bruges til at trigge samples på pads eller vha trigger. Så hvis det er eneste behov indtil videre, så vil jeg anbefale den. Så kan man jo sælge den igen og købe en spdsx senere, hvis det er.

Link to comment
Share on other sites

Fedt drenge,.. Tak for hjælpen,.. Jeg prøver mig bare lidt frem :-) Jeg skal prøve at ha dem i hånden og prøve at bruge dem og se hvordan det fungerer, og så må jeg tage stilling til hvad jeg skal bruge :-)

Link to comment
Share on other sites

Du kan også overveje Yamahas DTX-multi12. Der har du også mulighed for at lægge egne lyde ind, om end i mindre omfang (100MB vs. Spd-sx'ens 2GB). Overvejede den selv, men endte med at købe Spd'en pga. det ekstra sæt udgange, audio in m.v. Fortryder det måske en lille smule nu…

 

Se den hér: http://www.4sound.dk/shop/moduler-og-triggere/yamaha/dtx-multi-12.html

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share