Hjælp - Optagelsesprøve, Musikvidenskab På Ku - Primavista-Spørgsmål


Kasper-Hertz

Recommended Posts

Hej derude.
Jeg tænkte, at der med garanti må være et par stykker på forummet, som på nuværende tidspunkt er i gang - eller har været igang - med at læse Musikvidenskab på KU.

Min optagelsesprøve er på tirsdag, og er i fuld gang med EarMaster, primavista-opgaver fra henholdsvist Melodibogen og Koralbogen samt øvning af det planlagte klaverstykke.

 

Jeg har den seneste måned spillet stort set hele Melodibogen igennem på daglig basis, men opgaverne med 3 b'er eller #'er medfører typisk et utal af stop undervejs, hvilket absolut ikke falder i god jord i bedømmelsen.

 

Spørgsmålet er derfor så simpelt, som det lyder: Kan man blive udsat for primavista-opgaver med henholdsvist 3 b'er eller #'er? Og i så fald, hvad har I haft af oplevelser med netop disse opgaver - sværhedsgrad, konkrete melodier osv.?


På forhånd tak.
Kasper

Link to comment
Share on other sites

Hej Kasper.

 

Jeg studerer Musikvidenskab på AU, og der snakker vi som udgangspunkt også om tre fortegn som maks. Jeg har dog ikke selv oplevet det, så vidt jeg husker. Til gengæld er jeg ret sikker på, at de stykker i så fald i øvrigt ikke et så svære som ellers. Held og lykke!

Link to comment
Share on other sites

Min primavistaprøve gik sindssygt dårligt. Så dårligt, at han måtte stoppe mig og bede mig spille venstre hånd alene. Hvilket jeg gjorde en hel tone ved siden af. Jeg kom ind alligevel.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now